68

хжгътъkjh987

преди 13 години

вняа онят аkd skfjhd sk fвнтяа вотаяl klsdjd so92 34ed w nf uo -- предупредих ви!

67

смешка

преди 13 години

"около 10 000 извънземни цивилизации редовно изпращат сигнали към Земята"И за 50 години не хванахте нито един от тях:DDDDDDD

66

Анонимен

преди 13 години

Ще ги чакаме със "Зелева чорба".

65

...

преди 13 години

браво на Руския учен...явно е прегледал даните от мисията на НАСА "Кеплер" и е проучил екзопланетите...само тва дето го казва вече го знае всяко лапе...истинските учени го повтавят това от години...НАСА хвърлиха сумати пари за телескопи които да открият подобна на земята екзопланета...научил си е урока "учения"...

64

щрак

преди 13 години

македонците са извънземни

63

българин

преди 13 години

Не знам "британските учени" ат "Кралската академия" кои са и какви са, подразбирам, ча изчислението на вероятността за контакт е статистическо, което значи, че има висока вероятност и нищо повече (високата вероятност може да не се прояви хилядолетия, а да става още по висока, тя расте бавно). От друга страна, словосъчетанието "руски учен" вече се превръща в безсмислица, а като му се прикаци и еврейското име на претендента, става мазало.

62

Анонимен

преди 13 години

кви 25 години бе!?Майкъл Джордън, Лионел Меси, Юсеин Болт, Майкъл Фелпс какви са!?

61

АА

преди 13 години

Що да не се срещнем? И утре може да се срещнем и след 100 години. Въпросът е трябва ли да го правим, ако можем да избираме?

60

Разумен

преди 13 години

Аз не знам защо всички очакват, че срещата с извънземни ще бъде с развита и достатъчно еволюирала цивилизация. Според мен ще е чудо скоро време да се открият дори живи бактерии. Условията за развиване на живот на Земята зависят от толкова много фактори, като разположение, отстояне на луната (приливи и отливи), както шанса, че не сме отнсени от някой метеорит за 4.5. млрд. години. Може би някъде там има развита цивилизация, но не смятам, че скоро ще разберем за нея, камо ли да се срещнем.

59

Анонимен

преди 13 години

vodkata ne proshatava :D

58

ДО 60

преди 13 години

За *** не знам, ама как стои въпроса с комунистите и цвета им ?

57

ДО 60

преди 13 години

Ако и там имат ***, значи требе да събудим Адолф да си довърши работата !

56

Анонимен

преди 13 години

Ей дайте да си оправим земните,после извънземните.Нека го измислят да има храна вода и живот за всеки човек на земята,пък те тогава извънземните и сами ще се покажат,няма какво да ги търсим ние.

55

wiktor

преди 13 години

Който твърди, че няма извънземни е *** или ограничен !

54

ЛЮБОЗНАТЕЛЕН

преди 13 години

А дали ии там имат римляни (***), дъ гее?

53

tulski

преди 13 години

Който твърди, че има извънземни е луд или пиян !

52

Мен

преди 13 години

Те са си тук от както свят светува...Поредните глупости пишат.Просто мислят в следващите 25 години да ни ги представят official

51

Анонимен

преди 13 години

е , те отдавна с тук , Фидосова Тиквата........

50

фбр

преди 13 години

За прекосяването на огромните космически разстояния освен през пространството трябва да се минава и през времето, няма как иначе да стане бързо. Затова извънземните като хванат на някъде и не се знае дали имат връщане назад. В САЩ това се води за скитничество, така че не се чудете като от време на време на време и им свалят някоя чиния.

49

Македонец

преди 13 години

до #13Има ли смисъл да ти обяснявам...?