136

Анонимен

преди 12 години

133 за да произвеждаш храна се изисква тежък труд. Храната както разбираш е нужна на цялото човечество. Трябва да се произвеждат и облекла и дрехи. Значи е необходимо да има огромен брой от така наречените от теб неуки хора за да не ходиш гладен и гол и да имаш компютър пак произведен от огромен брой неуки хора за да можеш да си пишеш тъпите коментари ***...

135

do 131

преди 12 години

А ти перфектнико явно никога не си се разболявал! А дано се разболееш и да те видим как ще бачкаш денонощно (оо извинявай, ти си служител, не бакчатор, извинявай), как ще се грижиш за семейството си и как ще си организираш живота перфектно като не можеш да станеш от леглото!

134

Falkone

преди 12 години

На ви глобализация на ви ГЕРПднес в Чехия утре и по-насамще бачкаме до смърт за да има властта пари и лукс до смърт

133

boza

преди 12 години

Imate greshka---proektozakona ne posochva gorna granica na pensionirane ,tova deto go davate gore e samo edin primer ,osven tova ne se znae dali tazi koalicia ste specheli sledvastite izbori ,a tezi deto ste doydat sled tova ste otmenjat tozi zakon .

132

До 130

преди 12 години

Виж какво приятел колкото и да се опитваш да изкривиш обективната истина, тя е че хората изкарващи си хляба с тежък физически труд в 99% просто нямат алтернатива, тоест не могат да вършат друго, защото са най-общо казано неуки. Да физически труд не може да бъде добре платен поради простата причина, че всички имаме 2 ръце, но са малко хората с акъл. Така че не злобей и не обвинявай другите за собствените си грешки и недостатъци.

131

объркан свят

преди 12 години

Та тези хора до колко ще живеят и изобщо колко от тях ще получат пенсия.Май целия свят е объркан и да има начин въобще да немогат да се пенсионират хората ще е най-добре.Пенсионните фондове станаха пирамиди и няма смисъл човек да се осигорява.Най-добре е който разполага с повечко пари да си дига за старини.Настават тешки времена от тази криза която я измислиха богаташите няма да можем да се отървем, това е световен проблем и е много сириозно.

130

До 128

преди 12 години

Само това ли ти роди празната кратуна. Вместо да напишеш нещо смислено и агрументирано ти кълнеш по най-*** начин. Аз ще ти кажа, че човек сам решава по какъв начин да протече живота му - за да реди някой домати за 300 лв. си има причина и тази причина е че той сам е допуснал падне толкова ниско. Никой не ти виновен ако ти работиш нископлатена работа която ненавиждаш - това си е твой проблем, а не мой или на някой друг.

129

Томас

преди 12 години

129Човекът, който работи физически труд, може да работи това, защото му липсва нещо, да - може да му липсва наглост, арогантност, нахалство, безочие все качества характерни за търтеите на държавна служба. Може да иска да живее с малко - честно, но спокойно. За разлика от много измамници на държавна служба - чиновници.

128

До 126

преди 12 години

Я да пресметнем марти колко акъл има бачкатора? Не е ли бачкатора бачкатор именно поради това, че му липсва НЕЩО?

127

Анонимен

преди 12 години

Tия *** дето тука разправят, че българите сме мързеливи им пожелавам от все сърце на 40 години да вдигат кръвно всеки ден, но да им се налага да ходят на работа с 180 на 100, като са толкова работливи за 300 лева. Пожелавам им да се разболеят от нещо и да се налага да разчитат на "мързеливите" си роднини да им събират пари за лечение, но понеже са герои - да продължават и те да бачкат със сетни сили за 300 лева! А когато станат на 70 - да продължават да редят домати в някой хипермаркет...за 240 лв. Пожелавам им както са си с алцхаймера да продължават да им крещят шевфовете, че ги мързи и да се размърдат малко по-живо, а за наказание да им орежат от надницата и да ги накарат да стоят още 3 часа извъндредно!

126

Томас

преди 12 години

Ама вие не знаете ли, че ви подготвят робство - работата не замирисва, работата не вони на робство - а е от ясно по-ясно. С вашите данъци, с вашите пари, с вашия труд подготвят световната диктатура. Световното правителство е факт, скоро ще се появи антихрист - точно както е описано в Библията. Добре, че скоро ще е пришествието на Господ Исус Христос, който ще убие световните престъпници заедно с антихрист.

125

марти

преди 12 години

Какво може да се очаква от хора,чиято основна дейност е да произвеждат...***!!!Какво очаквате да измислят хора,които по цял ден се чудят как да изтикат по-бързо работния си ден,който се изразява в натискане на банките,разходки до местата за плюскане и разтоварване в...тоалетните?!Та нали ако ги няма баламурниците,за които те измислят подобни закони няма да съществуват и такива плазмодии като тях!!!Я да пресметнем кой живее по-дълго-бачкаторът или...чиновникът???

124

Томас

преди 12 години

Ще стигнете - как ли няма да стигнете - тоя извратен свят скоро няма да го има, колкото и да се опитвате да използвате хората.

123

Анонимен

преди 12 години

za6to ne ubivate pensionerite, kato dostignat za pensia be ***. to rabota sa mladite niama, a te pensiite iskat da pestiat. politi4eska PAPLACH.

122

Shark

преди 12 години

Моля?? Това виц ли е?

121

дедо Ташунко

преди 12 години

Тия не са добре с акъла. Я да се качи един политик на 65 годишна възраст да ми подава керемиди само 2 часа на покрива(на 6-7 етажна кооперация) и ако не се наака от страх и зор, да вдигат пенсионната възраст! Това са чудовища, а не хора, дето умуват върху подобни щурави идеи. Човек, който е работил цял живот тежка физическа работа на 60-65 г. всяка нощ сънува Свети Петър, казвам го послучай наближаващия Петровден...

120

барото

преди 12 години

Работата все повече заприличва на робство

119

punta mara

преди 12 години

направо да вдигнат на 103 години, да са сигурни, че никой няма да вземе пенсия ... тия са по-зле и от наще

118

rumen221

преди 12 години

Приятели,Генералният директор на МВФ, се изказа за урегулиране на възрастта за пенсиониране съобразно средната продължителност на живота и категорията труд, уточнявайки, че възраст 60г. за пенсиониране "не е догма".От Европата ни препоръчват: - Пенсионната възраст да бъде завишена така..., че служителите (не работниците), да прекарват не повече от една трета от зрелия си живот в пенсионна възраст.Хайде да смятаме:- Средната продължителност на живата в България е 72 години (в Европа 79г.)- Зрелия ни живот започва с пълнолетието или на 18 години- Зрелия ни живот е 54 години, а 1/3-та от него са 18 години - Махаме от средната възраст на живот в България - 72г., тази 1/3, или 18 години и получаваме, че Европейската пенсионна възраст за България, която ТРЯБВА ДА Е54 години(в Европа 59г.3м.) Мъжете ни живеят средно по 69 години и се пенсионират на 63 г. Излиза, че те прекарват като пенсионери само 4.8% от зрелия си живот с пенсия, а Титаните на мисълта, искат да качват възрастта за пенсия на 65 години. Лъжа е: - Че се пенсионираме рано, а разходно-покривния принцп на пенсионната ни система не работиИстина е: - Че няма достатъчно работни места, а доходите на богатите у нас, заради таваните в осигуряването, не се облагат социално и здравно така, както изисква Чл. 60 от Конституцията ни!!! - Че върху социалните плащания не се начисляват пенсионни и здравни вноски. - Че законите у нас са такива, та "бизнесмените" не разкриват работни места и не са социално съпричастни, както всички останали граждани..., а си купуват бентлита... - Че пенсионните осигуровки са достатъчни, ако не се отделяха 5 от 16-те процента в частни фондове, от където вече са откраднати, чрез инфлацията и циклите (кризите). - Че днес частните пенсионни фондове, ако започнат да плащат пенсии, те ще са в размер на 15-20 лева месечно

117

Анонимен

преди 12 години

По какво можеш да познаеш комунягата - отговорен за неуспеха на комунягата винаги е вечния враг /капиталиста/, а не далеч по очевадното, че просто си е тъпир, комунягата винаги е жестоко есплоатиран, дори и когато си бърка в носа /естествено нали така може да си извади окото/, комунягата винаги е беден, дори и когато краде /държавното е общо, следователно мое/, комунягата винаги е жертва, дори когато убива без съд и присъда.