20

Ванката

преди 13 години

Проблемът тук е че думата Еко е сложена в името по-скоро да имидж отколкото да опише фирмени практики. Има си и читави организаии които се занимават с рециклиране, производство на био разградими продукти и тн. Но никой не може да меубеди че шайка безработни, които трепят кучета от време на време на разноска на общината може да имат нещо общо с Еко.

19

Анонимен

преди 13 години

Ей - Фандъкова, браво бе.Така както си подкарала нещата и както защитаваш кучета и котки и треви, скоро ще се сетиш, че отговаряш и за хора . Браво, браво - похвален почин.....

18

ГЕОРГИ

преди 13 години

Същото беше и с бившия главен *** на София Мирослав Найденов,когото за несправяне с работата го направиха министър.Не подлагат на проверка и неговия период, защото знаят какво ще излезне от такава проверка.

17

Анонимен

преди 13 години

Фандъкова , фандъкова ,фандъкова !!.............. А, добър ден !Купи си телескоп - да погледнеш Марс, от където си паднала, после извади от мазето саксията, където си израснала, па после вземи да си наложиш една яка глоба за чиновническо безхаберие ------ щото май ти си шефа на общинските кучкарници ??? И като такава носиш пълната вина за контрола, който не си упражнила.......Кво повече да ти кажа .....Като не можеш да се справяш - бай !!!

16

Bo

преди 13 години

Абе тая що избра най-долнопробните лаптопи на Интел за да ги купи за българските ученици.Те Интел ги предназначили за страни от Африка и Латинска Америка където още са с каруците едва ли не тези ги сложиха в българските училища.Дано от други неща разбират повече отколкото от компютри.Иначе бог да ни е на помощ.Възможно е да получаваме помощи от питейна вода от някой американски флот ахаха ..

15

Васил

преди 13 години

Фандъкова ни мисли за индианци ?? Кой възложи тези поръчки на "Екоравновесие" ?! Още по времето на Борисов като кмет на София се дадоха 3 милиона лв. !! Матириалите за прокуратурата, а кметът няма никаква вина ??

14

д-р

преди 13 години

кметка - марионетка

13

1010

преди 13 години

Пред време пред офиса ни се беше събрала глутница от 5-6 помияра. През пролетта колежка беше ухапана. Обадихме сме както си му е реда в община, Екоравновесие и пр. с молба да дойдат и да приберат глутницата. От общината казаха, че не е тяхна работа, а от Екоравновесие, че ще пратят екип. Обадихме се поне 20 пъти, и до днес никой не е дошъл. Един от нощната охрана не издържа и застреля едно от най-едрите и агресивни ***. Защо трябва да се стига до там?

12

Анонимен

преди 13 години

За тая Падпадъкова няма да гласувам на следващите избори. Много е зле.

11

Анонимен

преди 13 години

Няма страшно:) Следващите ще пратят Фандъков в прокуратурата:)

10

преди 13 години

Трудно ли е да се правиш на луд... или за теб НЕ Е НУЖНО ДА СЕ СТАРАЕШ???

9

Анонимен

преди 13 години

И какво излиза от сметките?15 лв.за окосяване на 1дка!Че човек само да се подпира на косата ще иска повече!

8

КОГА

преди 13 години

Кога г-жа Фандъкова ще даде сигнал в прокуратурата за Лекарите в София и Синята зона , и за Народното Събрание.

7

преди 13 години

Крадлива ПОМИЯРозащитна организациия!!!

6

STANISHEV

преди 13 години

ZA TOVA NI TRQBVA KMET OT BSP. TRQBVA DA SE POTULI VSI4KO ZA DA NE VRA6TAME.

5

мим

преди 13 години

предизборна деиност.

4

!

преди 13 години

Въй- а добро утро!

3

gogobaba

преди 13 години

nai-posle :X:X:X

2

Кратун

преди 13 години

А, добър ден! Какво се върши чрез тези "еко" организации е публична тайна от години!

1

Анонимен

преди 13 години

НЕ САМО ПРИКАЗКИ,А И ЗАТВОР!