31

кой твърдеше ,че

преди 13 години

южните части на Турция били само планини от камъни и неплодородни земи? Вижте какви величествени и красиви гори имат !

30

баштурчин

преди 13 години

Като потомък на император най-отговорно заявявам,че никога и по никакъв предлог няма да споря с потомците на робите на моите деди.

29

бгтурчин

преди 13 години

Tурция била е империя и ще я бъде.

28

1

преди 13 години

Турция вече бавно и полека заминава в небитието като държава. Спре ли американската поддръжка /началото е сложено вече/, кюрдите и сирийците ще си я поделят.

27

boby

преди 13 години

Ако ни налазят и нас няма да е толкова забавно.

26

hahahaha

преди 13 години

каде са 10 000 там са един 1 000 000 току виж сега като се истеглят америка от афганистан и ирак о4акваме нови бежански вални кум турция хахахахх след време се сливат с кюрдите и 4естито

25

Български Войн

преди 13 години

Всъщност 450 години (не съм сигурен, дали има и толкова), Ех Русия, винаги ги биеш турците и те винаги говорят празни приказки!

24

Български Войн

преди 13 години

Колкото ни смаза през Балканската война, или при битката за Одрин?

23

iliq

преди 13 години

Турция е велика и мощна,а БГ е мъничка и незначима ,затова от ЕС ни третиреат като тоалетна!нямаме сили,подвластни сме на европа,пак сме зле!А турция само с един замах и ще ни смаже!

22

xaxaxa

преди 13 години

ave da dadat na Balgaria malko bejanci primerno kam 10000 hiledi , pa malko Siderov da se zaradva deba

21

Анонимен

преди 13 години

TOVA MI NAPOMNQ ZA LQTOTO NA 1989 GOD BULGARO TURSKA GRANICA

20

Анонимен

преди 13 години

hei hei hei turcia imberia velika nema po velika ot tebe nikoi nemo6e dase sravni s tvoite posdi6enia kamolipak narod koito e bil tvoi rop celi 530 godini

19

otoman

преди 13 години

da vi *** maykata izkrivenata naciq bulgarska.zlobni i gladni ste. ste go duhate za6toto ste zavistlivi i podtisnati..Nie turcite rabotim i to mnogo i eto idva ikonomi4eskiq progres,a na takiva kato vas dori nqma da obru6tame vnimanie mekoteli skapani..

18

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Супер, чакам ги тия обрязаните и в България! ;)

17

Килъра

преди 13 години

Турците сега ще трябва да хранят още ***, че тяхните в южните части все едно са им малко. Ако искат да вземат и от нас, няма лошо :)

16

Анонимен

преди 13 години

Това са Кюрди,и както е тръгнало ще станат повече от турците хахаха......

15

Крас

преди 13 години

Браво на Башар. Тези мирно протестиращи , подпомагани от вън искат да разцепят Сирия. На тях им се плаща за да правят размирици. Браво на президента , браво и н милионите сирийци излезнали по улуците за да подкрепят Башар. Сирия доказва , че не страхува от никого. А за тези дето имат по две съпруги и 20 деца и дето искат да прявят фундаментален ислямизъм в Сирия и да върнат народа с 1000 години на зад в развитието - тях няма да ги огрее. Не и в Сирия . НАТО този път е с наврян отзад пръст.

14

..

преди 13 години

Хубаво е че Турция помага. Но тя не прави нищо безплатно. ;)

13

Анонимен

преди 13 години

Едни *** бягат от други *** при трети ***. Сега "великата" турска империя ще стане още незнам си колко милиона.

12

Анонимен

преди 13 години

Това е специална политика на Турция, там няма нищо без сметка! Искат да променят етническата ситуация в турския Кюрдистан и това е част от политиката на Турция към арабските държави за хегемония в региона. Към турския 2: Без емоции: Турция има огромни проблеми с правата на човека и елементарните човешки свободи, над 30 журналисти са в затвора, нетурците и немюсюлманите не могат да заемат никакви постове, имат паспорти с други серии и номера и т.н.И в България трябва да се приемат подобни правила