14

Анонимен

преди 13 години

LuLz си е общо взето LoL

13

Анонимен

преди 13 години

Статията е писана тенденциозно и от невежи. LUL != LOL малкото верни неща са за различните сценарии и ботнет частично. Зайтгайст е утопия и празни приказки, промяната идва с wikileaks и anon.

12

an

преди 13 години

ТЕЗИ ЗАТОВА СЕ СЪРДЯТ ЗАЩОТО ГИ НАРИЧАТ ХАКЕРИ. А ТЕ СА КРАКЕРИ. ХАКЕРА Е ПО БЕЗОБИДНАТА ФОРМА. ДОКАТО КРАКЕРА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА ОТ ПРОБИВА НАПРИМЕРНО НА НЯКОЯ БАНКОВА СИСТЕМА. ДРУГРИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ ОБРАЗОВАТ МАЛКО.

11

Програмист

преди 13 години

Хакерите обикновено са ***, ъзползващи се от труда на професионалните програмисти. Всеки нормален програмист може да бъде хакер, докато обратното задължително не е вярно. Жалка история. Неосъществени програмисти, търсещи слава в неправилната посока.

10

sawall

преди 13 години

Ще дочета статията, след малко но пъвото изречение ме уби. Лулц, LOL. we do it for the lulz :P

9

Unabomb

преди 13 години

Нито са нихилистични атаките, нито са социални загубеняци (напротив, другата "групировка" Anonymous се е отчитала не веднъж с протести на улицата от своите членове), нито са по-малко от дузина.Става въпрос за неорганизирана група от хора, подвизаваща се под едно име и споделяща едни и същи цели. Обръщат модерната апатия към политиката в контра-политика и въдворяват "нов световен ред", но не този на Буш старши, в който властват оръжия и петрол, а такъв, основан на човешките свободи.Браво!

8

Анонимен

преди 13 години

и аз съм хакер,интернет ни ми требе!

7

ppp13

преди 13 години

do 1FB go suzdade slu4aino i za osnovno za polzvane ot studentite v Harvard no posle kato zapo4na da se razrastva specialnite go verbuvaha...

6

Nobody

преди 13 години

Кога ли ще видя едно журнальо, което е в състояние да разграничи думичките "хакер" и "кракер"...

5

1234

преди 13 години

tango down = Тангото свърши. Евала днес.бг...

4

Тялото

преди 13 години

Крайно тенденциозна статия. Съвсем не са нихилистични целите на която и да е от хакерските группи. Ако не бяха опитите за репшресия и контрол на голямата държава зад океана нямаше да има атаки. Мислят си че всичко им е позволено (политиците).

3

Джулиан Мантъл

преди 13 години

подкрепям Lulz Security както и Anonimous

2

Анонимен

преди 13 години

Да са живи и здрави

1

gcmerj

преди 13 години

хайде да не пишем за собственика на фейсбук - последно пристанище на бивши служители от фбр и цру. сетил се ей така и направил фацето с 100$ в джоба.