151

възмутен

преди 12 години

Какво стана с "Мозъка" ли? ето, виж - 24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=938220 Сещай се в тоя парламент как ще кажат, че има конфликт на интереси!... А "Мозъка" и не само той, реве за да го пратят в затвора! Бива нагли ***, бива, ама тия, дето са облечени с власт или имат протекции във вид на "депутатски имунитет" - прекаляват доволно много, вече!!! Крайно време е прокуратурата и съда да влезнат в правомощията си!

150

възмутен

преди 12 години

За пореден път съм разочарован и от сегашния избор, и от предишни избори... Еле пък от избора на "НЕГОВО величество - измисления "цар" Мони Далаверата"!!!!!!!!! Тия пущиняци само гледат колкото се може повече да крадат от народа и не ги е еня как са обикновените хора които са ги избирали!!! Трябва да се промени Конституцията и правилата в тъпия парламент! Който го гхванат в далавера или се е издънил по някакъв начин - автоматично да ГО пращат в затвора за осмисляне на далаверите си! Казах!...

149

Анонимен

преди 12 години

Аз съм избрал Костов да ме представлява в парламента и на сто процента съм доволен от избора си. А вие доволни ли сте от вашия избор, или като се замислите пак се чувствате излъгани?

148

възмутен

преди 12 години

Ако се докаже, че ТСеТСко ТСветанов наистина спира проверки и призовки, затова, че е "Вътрешен минвистър", ще трябва да му отвеят плявата и да го осъдят в максимална степен затвор, не за друго, а защото е на най-високия ранг в МВР!!!

147

Анонимен

преди 12 години

Костов трябва да дава всеки ден интервюта, че ме радва как се дразнят разни червени герберчета и *** във форума и разсъждават не по темата ами по личността

146

Извинете

преди 12 години

Съфорумци, какво стана с Лъчо Мозъка ?Нещо замлъкнаха всички за него.....Ето депутатският морал и неговия и на тия дето прелитат от партия в партия...Тук е умрелото куче !Трябва да можем да ги отзоваваме, ето това трябва да може Народа !!!

145

до 145

преди 12 години

*** въпрос....... "По какъв начин да се бориш в БГ ",като никой не с е смята за виновен за 20 г-я преход?

144

vini

преди 12 години

Какъв пример давате с Кадиев и костов ами нали те са от едно и също тесто бе хора.Това са най големите интриганти които много говорят но нищо не казват.

143

авс

преди 12 години

Защо ли никак не ме учудва това за което говори Костов. даже бях убеден в това.Просто прийомите на това правителство са такива - милиционерски.Вчера четох във в-к Труд,интервю с Кадиев и той говори за същото.Общ съветници и кметове са заплашвани,че ако не се отдръпнат от пол. живот,ще има компромати.

142

ILKO

преди 12 години

XAXA KOSTOV PO GOLIAM NAGLEC OT TEB NIAMA TI SI CHOVEKA DETO SRINA DOVERIETO NI I OT 70% PODKREPA SEGA DORI 4 % NIAMA DA VZEMESH,QD ME E CHE KATO AXMACI XODIXME PO MITINGI ZA DA DOIDESH TI IMENNO TI KOITO TAKA SE NAGYSHI CHE OTVRATI BULGARINA OT SINIATA IDEQ,DASHTERIA TI IMA TAKIVA FIRMI VECHE I DEVIN GO DELITE SAS DOGAN,NIAMA NIKAKVA RAZLIKA M/Y TEB PARVANOV I DOGAN.A NAI NAGLOTO E CHE SLED KATO ZNAESH KAKAV SI SEGA SE PRAVISH NA "SAVESTA" NA NACIATA.TOLKOZ SI LAKA SKORO SHTE RAZBERESH KADE SI

141

жоро

преди 12 години

КОСТОВ ЛАПНА 6 000 000 ДОЛАРА ОТ М. ЧОРНИ .ДАЛИ ЕВРЕИНА Е ЗАБРАВИЛ ............

140

vini

преди 12 години

Щом Цветанов е непрекъснато в устата на Костов Значе господа той си върши работата .Костов е най големия интригант и крадец.

139

Квазимодо

преди 12 години

Костов е една воняща торба с ***, случайно попаднала в парламента. Да върне парите, които е заграбил и да се скрие вдън гори тилилейски, защото е един от най- мразените човеци в България.

138

AHMET

преди 12 години

NE E VAJNO KOLKO E OTKRADNAL.VAJNOTO DA SPRE.A TOVA MOJE DA GO NAPRAVI BALGARINA KATO NE GO DOPUSNI KAM PARLAMENTA.

137

Анонимен

преди 12 години

Мегакрадеца Костов е най-големия наглец. Да откраднеш от държавата си 600 милиона, при положение, че хората гладуваха и мизерстваха 20 г. е нещо повече от наглост. На такъв затвора му е малко. Защо не го пуснат сред хората, без да го пазят и те да си изберат какво да го правят: дали да го линчуват или ще го вдигнат на ръце с овации. А, как мислите? Според мен ще го разкостят за 0 време.

136

Фитилчо

преди 12 години

*** си остава ***. На Костов не трябва да се вярва, защото е ***, защото е един безсрамен ***, защото на *** по презумпция не се вярва!

135

AHMET

преди 12 години

KOSTOV ISKA DA PADNE PRAVITELSTVOTO NO TOI DA BIDE NA STRANA A KATO PADNE DA DOIDE NA BYAL KON .AMA GO NYAMA VE4E DOGAN.

134

До 125

преди 12 години

Ами снощи Славка била засечена в Спартакус, казват, че отново са го открили и само Вип нежните души го посещавали инкогнито. Славка Трифонова била в бяла туника, препасана така, че лявото му бедро се показвало изцяло, червените прашки проблясвали изотдолу. Придружавали го лигавника Гацо-избацения и Кулекович.

133

Иван

преди 12 години

Костов е най големия политик. Пред него тиквата е като недоразвит ***.

132

До Седесар

преди 12 години

Факт! Така е!