23

hir

преди 12 години

Но Цомент

22

Жоро

преди 12 години

Yasen не е ли Ясен на български ?Иначе малко ме дразнят такива вмешателства в личното пространство. Имал инструкции как се отварят врати с магнитни карти. Еми че аз преди 2 месеца имах курс, на който ми показаха как се прави фалшив биометричен паспорт за има няма 5 минути и с оборудване за 35 евро. Трябва да ме арестуват, за което ли ? Или че съм си свалил книга за "тайна" химия, където се разясняват основните наркотични и взривни вещества. Притежаването на знания не е престъпление !

21

Анонимен

преди 12 години

Да се отнема гражданството на всеки *** след напускане на границата !!

20

Анонимен

преди 12 години

Тоя Ясин Джуейнат сигурно има документи и с човешко име. Като -Феим - Петър или оня Язовиров ли беше дето в Белгия вика , че е Росен

19

дедо Ташунко

преди 12 години

Доколкото съм чувал, ние имаме в тая държава наши лапачи, представители. Да се размърдат малко и да проверят Ясинчо какво точно му е българското. Иначе само плюнки по нас и пропаганда от най-долен вид, какви потенциални престъпници сме. Луд отряза глава на Канарските острови- българите виновни, сега същото- някакъв ***, пак българите виновни... Аман и баста!!!

18

Honorik

преди 12 години

Да го затворят тоя фанатик!Защо го пускат?

17

Станев

преди 12 години

да умре!!!!

16

Oleee

преди 12 години

По нашите земи такива БГ имена няма - Ясин Джуейнат! Така че, тоя не е никакъв българин, дори да има документи затова.

15

tuzarya

преди 12 години

този не е българин ! този е *** и ***! В Австралия да се светнат - мюсюлманин е, бил е в Саудитска Арабия дълго време, лъже за файловете (кой си дава така компютъра на друг?)а и ги е разглеждал, съдържанието е меко казано "стряскащо"! Господа австралийци не правете компромиси с такива, да не се окажете в състоянието на САЩ от 11-ти.......! С такива само HARD!

14

1

преди 12 години

Ясин Джуейнат тоя е българин колкот аз юпитерианец :) Казва се *** с български пашапорт аз ли да ви уча на точни науки джурналяги

13

Анонимен

преди 12 години

Колко *** брус трябва да бъдеш, за да минеш една от най-стриктните митнически проверки със снимки на отрязани глави в багажа?

12

Анонимен

преди 12 години

Ясинчо е човек на Доган

11

Han Krum

преди 12 години

Редно и крайно време е един ден нашите продажни политици да уредят въпроса и да се пише в паспортите: "български гражданин от турски произход", "български гражданин от *** произход", "български гражданин от арменски произход", "български гражданин от еврейски произход" и т. н. За българите - само "български гражданин". Да е ясно в крайна сметка кой какъв е.

10

Анонимен

преди 12 години

тоя ще да е мирен мюсолманин

9

anonimen

преди 12 години

Ти как ще докажеш, че си българин смотан такъв.Че имаш БГ лична карта ли

8

turk hero

преди 12 години

И турчин да е, едва ли ще е толкова *** да извърши атентат. Те са алчни и хитри, за разлика от неграмотните арабески, и си харесват живота на Земята в целия му блясък. А иначе отдавна си е мода всеки *** или *** де е спипан за свинщини, да се представя за българин!

7

гфт

преди 12 години

Ясин Джуейнат чист българин

6

chach

преди 12 години

novia ben laden.

5

Анонимен

преди 12 години

А Австралия ги мѝислех за люлка на цивилизацията .......... И те се увлякоха по евтините пропагандни медийни циркове!

4

Анонимен

преди 12 години

Тоя Ясин ако е в БГ и го питат какъв е по народност няма да каже, че е българин - гаранция! Леко се е разминал, трябвало е да го ликвидират, ще направи поразия с тия самолети *** мръсен.