47

Machiavelli

преди 13 години

Абе моля ти се, аз не обобщавам, това за висенето по кафетата е абсолютен факт, няма какво да се лъжем. Колегата Дам поне се обосновава, вместо да напише като останалите "там е зле, тъпо е, американците са ***".Колко сте бедни като хора и не говоря финансово, ви е бедна фантазията, честно.

46

Анонимен

преди 13 години

45 - "...вие сте мега зле хора,...", "Българина е свикнал.....", "Бай *** си е Бай ***,...." и накрая "Случая е единичен, не го прави всеки втори американец,...."Значи за българите можеш да обобщаваш, а за американците не можеш:)))))

45

Дам

преди 13 години

Факт ,че не съм бил в САЩ ,но имам доста близки там. Една част се изтеглят към Канада и останалите също плануват изтегляне. Основна причина е точно здравеопазването ,което в Канада е безплатно , а в Щатите ти съдират кожата и плащаш докато си жив лечение ,че и децата ти след теб. За операция на рак на гърдата (в начален стадий) ,моя приятелка има да изплаща десет години заема.Навсякъде има по нещо хубаво и нещо лошо ,но на САЩ здравеопазването и полицейщината...

44

Machiavelli

преди 13 години

Случая е единичен, не го прави всеки втори американец, вие сте мега зле хора, щом правите такива заключения. Просто не се усещата колко сте смешни като почнете да плюете по останалите държави, които са светлинни години от Бг.За каква свобода ми говорите я ми кажете? Точно правилно го каза човека няколко коментара по-доло, че май сте свикнали да висите по кафетата и да работите има няма по 20 часа на седмица и все да ви е крив някой. Показвате си простотията, пък после се питате защо е зле в Бг.

43

Анонимен

преди 13 години

43 - И защо ни занимаваш с това какво правиш по цял ден и че те мързяло:) А за ситуацията в САЩ се вижда от деянието на американеца! Факти:) Какво отношение има Бай *** към това, че американци са докарани дотам, че да искат да са в затвора, а не на свобода:)

42

Machiavelli

преди 13 години

Българина е свикнал по цял ден да ходи на кафенца и да не работи, нормално да бълга идиотщини за USA и да се опитва да убеждава хората, как там било зле, нямало свобода и т.н. Бай *** си е Бай ***, ако ще и на луната да иде, само дето там няма кафенца и молове.

41

Анонимен

преди 13 години

Демек сиреч си е по добра оферта да си затворник в САЩ, отколкото бледолик гражданин в Чалгария. До 41 можеш да убиеш при "НЕИЗБЕЖНА ОТБРАНА" каквато в случая не е имало. Ако убивах всеки който ми е поискал един долар нямаше да има роми в Чалгария.

40

cons

преди 13 години

Така учат охраната, за да може банката да не носи отговорност за безопасността на клиентите и служителите, а и за да не стават ексцесии от страна на охраната, в случай че си въобрази че е Рамбо. Иначе всеки човек има право да защити себе си или други граждани срещу нападение, включително и да убие нападателя си, независимо дали това става на територията на банка или другаде.

39

celestian

преди 13 години

означава 300 кило, тоест хиляди

38

бибио

преди 13 години

Ааа, забравих.Ако се опиташ да спреш въоръжен или не!!!! нападател на банка после теб те съдят...Защото застарашаваш живота на други хора...*** го разбери,ама е ИСТИНА...

37

bibio

преди 13 години

Извинете за ГРЕШКИТЕ,ако има такива.Много ми е трудно да пиша на кирилица.нямам БГ букви4ки и не мога да намеря 4.не разбирам наистина тая злоба кам USA.Тука сам в Авентура,Флоридаот 2005 януари.Има си лоши, но и много добри неща.Има гадни правила,ама май това е на4ина да це справиш с толкова много буклуци събрани от целия свят,както и естесвенно и елита събран пак тук..Така 4е Това е наЙ скъпото място на Света.Sunny Isles Beach i Aventura,Флорида.живи и здрави и поздрави ОТ Sunny Isles Beach

36

Анонимен

преди 13 години

сигурне лекарската помощ в един щатски затвор се равнява на най-добрата лекарска помощ в България

35

Xoxo

преди 13 години

Prosto ne znam kakvo da kaja-zashto tolkova mnogo ia mrazite tazi USA?Povecheto ot vas na sa izlizali ot Balgaria,a veche sa spezove ...neka da prezeniat tezi ,koito sa hodili.Az jiveia tuk ot 2003 i moga da kaja ot moia opit,che naistina ako si marzeliv nishto hubavo ne te chaka...ama ne e li taka navsiakade po sveta?Shto se otnasia za zstrahovatelnata sistema,naistina medizinskite uslugi sa skapi i dosta nadzeneni zaradi standarta na jivot,koito amerikanzite imat....

34

Анонимен

преди 13 години

До Тялото -да прав си не всичко е пари но за свободата обясни ми какво имаш в предвид точно защото това е много общо понятие и абсолютна свобода ако живееш в дадено общество няма-съобразяваш се с тях ако не ти харесват сменяш мястото но не е необходимо да оплюваш всичко. Интересното е каде ли са отишли твоите приятели АМЕРИКАНЦИ които са избягали от Америка за да са свободни

33

до 30

преди 13 години

фирми като тези - много в китай... но от тези, които наистина произвеждат НЕЩО ще спомена Great Wall

32

зевзек

преди 13 години

Ние кога оправихме нашата страна, та почнахме да даваме акъл на американците как да си оправят тяхната? Жалки клоуни сме ние на международната сцена:))

31

един студент

преди 13 години

Абе ... номер 30 ... в статията се разказва за човек, които по някакъв начин за себе си се е справил със ситуацията ... ами теб какво ще те правим ?

30

Анонимен

преди 13 години

а, ти ми кажи едно от тия неща който си изброил да не се прави в Китай , *** първо се образовай малко и тогава пиши простотий.

29

Анонимен

преди 13 години

Китай има някъкво мижаво бъдеще само и единствено заради САЩ. Когато намерят друго място, в което да си правят запалките ще свърши всичко. Кажете ми една фирма в Китай като - Bosh, Mercedes, Microsoft, Nokia, Stella Artois, Siemens, Royal Dutch Shell, British Petrolium, Coca cola, Pepsi , Nestle, Panasonic, Sony.......

28

Бил съм в УСА

преди 13 години

Вярно е че в УСА има проблеми, то къде ли няма. Там можеш много да постигнеш, но и трябва МНОГО да работиш. И то умно, а не по 80 часа на седмица стокер в магазин. Мотивирани, енергични, и умни хора могат да израснат. Там системата не те толерира ако си мързелив, пропадаш.Ако предпочиташ кафенца и приятели по цял ден пред кариера и успех, не отивай там -решението е просто. Философията е следната: Всичко зависи от теб, уважавай, и не обвинявай другите.