23

Маги

преди 13 години

"Следва 20,45 часа, когато е моментът за приспиване на децата."Е добре де какви са тия деца. Аз на 5 като бях не си лягах в толкова, а играех навън с другите деца. И не смятам, че за майка ми е било стресиращо да ме прати да си легна или съответно да ме приспи.

22

до 22

преди 13 години

Що не се Упрвиш сам, а може би това и правиш.

21

Анонимен

преди 13 години

А на бащите в 22.30,когато трябва да управят майките

20

ТЪПО Е

преди 13 години

Тази статия е в стил СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ , само в София има такъв идиотизъм на майките и децата.

19

майка

преди 13 години

по това време повечето бг майки се надяват шефът да не измисли нещо в последния момент, за да тичат да си приберат детето от детската. Защото лелките от детската си тръгват рано рано и не ги интересува, че майките работят до 18ч и после се борят със задръстванията.

18

Анонимен

преди 13 години

В какъв график са тези интервюирани, аз в 17.55 съм на пет минути от детската градина, в 19.15 съм се ориентирала към вечерята, след малко се ориентираме към бянята, а лягането между 22 и 22.30 и мисля, че сме от тези дето рано се справят и оправят.

17

Daily Telegraph

преди 13 години

Daily Telegraph описва британските майки! Относно българските млади майки в България... е, няма такова мързеливо животно! Ще се разложи още малко от мързел! Ама не е само за младите майки, а като цяло!

16

stas

преди 13 години

мислех, че повечето работят в 17,55 или поне се прибират от работа по това времеприготвят вечеря???

15

Анонимен

преди 13 години

След като прочетох заглавието, първо си помилсих, че иде реч за БГ майки и че в 17:55 започва някой сериал. :-) Шегичка!

14

***

преди 13 години

да приготвям закуска и да изпращам мъжа си ли????че не магазина няма ли какво да се яде,а и знае къде е вратата :)

13

Анонимен

преди 13 години

Жената само мрънка и кво ли не иска. Пък като и кажа да ходи да ми вземе цигари я мързи ракия да ми сипе пак я мързи. Само п*тката като я сърби не я мързи

12

До 12

преди 13 години

Мъжете лаем защото наистина сте такива... Да ти имам проблемите, ако приготвянето на закуска сутрин и изпращането на мъжа те стресира, не мога да си представя какво правиш през останалата част от деня.

11

до11

преди 13 години

какъв стрес ли бе пуяк,такъв дето явно не си виждал още-за жалост :(мъжете само знаете да лаете,ама ако се хванете да свършите нещо,то ще бъде оплакване,или хвалби,колко сте велики и незаменими,пфу .......................

10

До 5

преди 13 години

Какъв стрес *** п***тко

9

nikolai

преди 13 години

samo glupavi *** pi6ete DNES BG

8

Анонимен

преди 13 години

Прави са британците и затова белите хора правят все по-малко деца. Само *** правят по над 1 дете!!!

7

бабе

преди 13 години

Те-съвременните майки- са си изтрещели още преди да станат такива.Мързелът и ниската култура им пречи да са МАЙКИ.И като всички съвременни млади българи чакат някой друг да им свърши работата. ДА, АМА- НЕ! По нашите географски ширини- родителството е доживот.За някои- радост, за други - присъда!

6

мам

преди 13 години

Женени с деца е така ,какво му е стресиращото на един нормален семеен живот при това когато всичко материално ти е подсигурено?Тия съвсем са се сбъркали от мързел и глезотии!

5

йл

преди 13 години

Вчера.бг е много зле...

4

111

преди 13 години

Стресът сутрин,когато се изпращат деца,съпруг,правят се закуски-никой не го е споменал.