25

Хейтър

преди 12 години

Последно летувах в България в Слънчев Бряг 2007-***. Без коментар. Някой добре каза, че дори не се знае дали ще стигнеш жив. Пък и Тасос е по-близо. Халкидики също.

24

Анонимен

преди 12 години

Нещо се пенявите повече отколкото трябва.Аз на хотел не хода,има къмпинзи за тая работа,имаме си чудни диви места по южното черноморие,така че да ми се мрънка по дефолт за нашто море също ме изнервя....Никой не е спрян да ходи по Турция и Гърция

23

Анонимен

преди 12 години

Когато съобщиха по телевизията, че българите били най-добри в обслежването - се изсмях на глас. Точно след един месец тръгнах из Европа и се убедих, че БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ДОБРИ В ОБСЛУЖВАНЕТО В ЦЯЛА ЕВРОПА! НЕ СЕ СМЕЙТЕ - ВЯРНО Е!

22

Летуваща

преди 12 години

Нито в Турция, нито в Гърция са по-добри курортите от нашите! Не подценявайте българското, като не знаете чуждото. Няма туристи поради световната криза, а не защото при нас не е хубаво. В Гърция, а особено в Турция няма плажове! Там има само камъни и чакъл. За това е по-чисто може би.

21

ъ

преди 12 години

Абе плюсът е, че при нас си е наистина ефтино. Наскоро слушах по БиБИСи предаване, в което хората си казаха че тези неща с пълния пансион, шведски маси и всичко включено за без пари не са съвсем туризъм. Защо ли? Ами защото Бай *** не излиза от хотела да не изтърве лапачката на корем, не излиза да се разходи в околностите, да седне в плажно ресторантче с местна кухня, да види някой местен музей... не. Бай *** е ограден в хотела-затвор и си седи там 10 дена и кисне в гадния басейн...

20

venco

преди 12 години

миналата година едва изкарах 2 дена в наш елитен курорт. Понеже не обичам да общувам с Българи се запознах с чужденци и предимо с тях бях. Истината е че са тук заради ефтините ни жени и алкохол. това е. не им пука за обслужването и мръсните плажове щото не ходят на плажа.

19

Анонимен

преди 12 години

Няма как в Турция и Гърция да не е по-добре, тъй като на същите цени се предлага много по-високо качество на услугите!Личи си, че са държави, които имат традиции в туристическия бизнес и хората знаят как да те накарат да се чустваш като цар!А тук като отидеш на почивка не стига, че ти искат луди пари, ами през цялото време те гладат, като че ли им дължиш нещо и всичко, което правят ужасно ги затруднява!

18

Аз

преди 12 години

"Моля, заповядайте в 5* ни хотел, разполагащ с огромен паркинг срещу 10лв на ден! Персоналът ще Ви посрещне с високо самочувствие и за нищо не Ви е длъжен!"....такъв си ни е манталитета, броят руснаците, а не българите, които ще посетят курортите. Да не говорим, че вместо рекламата на БГ да тече в 8 след новините ни приканят да се отдадем на екзотиката на ориента-ИстАнбул...к'ви туристи, к'ва икономика.....важното е да стават далавери по морето, другото както дойде.

17

Анонимен

преди 12 години

От три години почивам в Турция и тази пак ще съм там- 10 дена пълен пансион в четиризвезден хотел, заведно с автобусния билет за 3-членно семейство е 1200 лева. В България това е невъзможно, а и Егейско море и околностите са къде къде по-красиви и богати на история от Черноморието.

16

$

преди 12 години

А пък като видят отношението ни към Русия, техните летовници ще тръгнат на тълпи да почиват на море у нас.Защото виждат,че само се интересуваме от парите им.А пък германец и англичанин пари да даде, освен да се натряска с евтин алкохол.

15

282

преди 12 години

Навсякъде ми е готино бил съм и тук, и на Мармарис и Халкидики :) важното е да има море, слънце и цици ..и тук се намира къде да почиваш свястно

14

...

преди 12 години

Абе обичам си родината и поради тази причина не съм избягал все още, ама хора идете, поне веднъж, да летувате в турция или гърция!!! Не знам, но тука в БГ курортите, независимо дали са летни, зимни или други мотото е ЛАКОМИЯТА, това клиент, това турист, това обслужвене е на задна линия за тях единственото което ги интересува са ПАРИТЕ и ЦЕНИТЕ на предлаганите от тях "УСЛУГИ"! Мъчно ми е и много ме боли за това което сега съветвам хората, но поне веднъж идете и посетете гърция или турция лятото!

13

ъ

преди 12 години

Няма как да има добро отношение и качествени услуги по морето при условие, че всичкия персонал е от дълбоките провинциални дебри. Вие кво си мислите, че сервитьорите, готвачите и персонала е от Варна и Бургас ли? Не е разбира се. Как да очакваш европейско обслужване от хора, които до вчера са наливали ракия в пластмасови чашки на селските алкохолици в хоремага в Харманли примерно...

12

до 10

преди 12 години

честно да ти кажа вече аман от клишета

11

е

преди 12 години

аз пък утре отивам на хотел за 7 лв на нашето море :)

10

SirT

преди 12 години

На нашето черноморе не съм стъпвал от 7 години. Скоро няма и да стъпя. Постижение е дори да стигнеш до там жив! След това ако случайно си оживял родните "бизнесмени" ще се постараят да поправят грешката! Националист съм, но не и ***! Предпочитам да си давам парите за почивка и по-малко нерви!

9

Анонимен

преди 12 години

За цената на таратора нещо?! Няма информация и по другите сайтове, телевизиите също не правят репортажи. Чужденците само затова идват, започват да ядат таратор още в самолета. Като слезат първата им задача е да се снимат с купичка таратор в едната ръка и лъжица в другата, за спомен че са идвали. Така че дайте информация, пишете по същество за таратора. Таратор = туризъм. Няма таратор, няма туризъм.

8

Анонимен

преди 12 години

Кви милиони се дадоха за реклама на България с оня хубав клип който се излючвал в цяла Европа .... и накрая....

7

бъдете патриоти

преди 12 години

Моля, подкрепете бедните родни мутри! Отидете им в бетонните хотели, че нямат вече пари за нови джипове! Те ще ви се отблагодарят, с лошо обслужване, лоша храна, мръсни плажове, чалга и бой! Подкрепете ги, бъдете патриоти!

6

Анонимник13

преди 12 години

Бе аз се пиша патриот, ама да почивам на нашето черноморие си забраних преди три годинки и от тогава давайки някой лев си почивам по чужди дестинации, откъдето се връщам доволно отпочинал.Докато тука въпросния турист е стане цар и господар, докато не спрат да ме гледат накриво разните му търговци и да ми искат за умряла от и с неясен произход храна и напитки по 20-30 лева аз няма да почивам тука.