60

Анонимен

преди 13 години

Нямам представа какво се прави при местене на кочини, там е твоята сила.:) Дано се къпеш след това. Естествено, че не разбирам смисъла и идеята двама да се млатят като животни, а други от същата порода да ръкопляскат.:) Не ми обяснявай, че малко трудно ти следя мисълта.:) Хубав ден ти желая и в реалното гледай да си хрисим, че и на най-големият бияч могат да му строшат черепа.:)))

59

бай хой

преди 13 години

абе, ***, ти като си местиш *** и не можеш сам да си пренесеш пианото /нали си ЕНТЕЛЕГЕНТ, задължително е да имаш пиано/ зъболекар ли викаш? или професор по философия? или хамал, а? има си хора за всичко - зъболекарят е добър в зъболечението, ама на ринга как ще е? що сравняваш несравними неща? *** си *** сте....

58

Анонимен

преди 13 години

До 60Като те заболи зъб върви при боксьор, защото зъболекарите не са се били по ринговете.:) Прав си, остани си ***. :) Да живеят и другите бухалкаджии! Няма начин тази страна да не пребъде.

57

бай хой

преди 13 години

забравих да кажа - БРАВО на коравия българин Тервел!

56

бай хой

преди 13 години

към всички ЕНТЕЛЕКТУАЛЦИ, които смятат, че боксът е спорт за "*** животни", имам едно въпросче: колко пъти сте влизали в бой? знаете ли колко качества се изискват, за да си истински боец - независимо в кой точно боен стил, това са подробности. а? имате ли идея? не, със сигурност! и кое му е хубавото да си ЕНТЕЛЕКТУАЛЕЦ - хърбав, провиснал дроб, маскиращ зад думи като ПАЦИФИЗЪМ собственото си малодушие и немощ? това ли ви е идеалът? е аре нема нужда, оставам си ***

55

от 57

преди 13 години

И ако не бяха прекратили двубоя..Виталий щеше да размаже Луис. Оня едва се държеше в края на 6-я рунд на краката си, а Кличко беше озверял и беше готов да го убие на ринга. Жалко че кръвта от аркадата на Кличко спаси Ленъкс и го обявиха пак за шампион.

54

do 54

преди 13 години

Виталий се млати на професионалния ринг поне от 10 години. Що така миналата година в интервюто, което даде за една немска телевизия за семейството му и начина му на живот не усетих и полъх на тъпотия, закърнял мозък или на *** чопвек даващ интервю? Виталий е средностатистически (пак повтарям) образован, интелигентен човек, на който мозъка му не се е размътил ,от ударите през тези 10 години. Ленъкс Луис 2003-та му направи една аркада и спряха двубоя, иначе Виталий го беше награбил.

53

G

преди 13 години

Tina Само с**с за теб мила и след това на следващият играч "като парцалена кукличка"

52

Tina

преди 13 години

До 52: ЩЕ започна да тренирам бокс, след като в бокса има мъже като Тервел.Бъди жив и здрав и ти! :)До 53: Защо трябва да е едничка дума? Нужно е просто да е на български.

51

Анонимен

преди 13 години

До 48Процеса на регресия е неизбежен. Ако сега е такъв и продължи да се млати след няколко години няма вече да е това което е в момента. "Пластична хирургия" на мозък не се прави!

50

Анонимен

преди 13 години

До 49Примера с писмеността е адекватен на тезатаб ти за archery. Не можах да науча за единичната българска дума за archery! Моля те - помагаи!

49

Анонимен

преди 13 години

Тинче, въпросът беше не да рецитираш лозунги, а да дадеш определение на израза БЪЛГАРСКА НАЦИЯ. Ще ми се да опростя въпроса и те попитам какво е НАЦИЯ, ама имам усещане, че и ти си тренирала бокс. Добре, моето момиче, драго ми беше да си побъбря с теб. Бъди здрава! :)

48

Анонимен

преди 13 години

До 44Супер интелектуално удоволствие ще да е да те млатaт, и ти да млатиш някои по китарата. Е не мога да не завидя на това ако не съм от българската нация - нали?::::))))))))

47

Tina

преди 13 години

Част от българската нация е всеки, който носи не само на паспорта си, но най-вече в сърцето си "БГ".Успех на Тервел! Гордеем се с него, независимо какво ще стане на полуфинала!

46

Tina

преди 13 години

Българската нация и нация можеща, способна, умна, трудолюбива.Българската нация е вековна, устояваща на всяко зло.Българската нация са всички българи, синове е дъщери на Кубрат, Тервел, Крум и всички български владетели.Българската нация е нация, която има своя писменост от хиляди години, своя култура от хиляди години, свой език, познания за Вселената, когато други "нации" са мислели, че Земята е плоска.

45

до 44

преди 13 години

Остави ги тези които смятат, че боксьорите са всичките *** *** телета. Един Виталий Кличко давам за пример. Интелигентен, добър съпруг, добър баща но и интелигентен звяр на ринга. Тоест усеща противника срещу себе си и знае по какъв начин да го изцеди тактически.

44

Анонимен

преди 13 години

До 41Очаквах!

43

Анонимен

преди 13 години

Продължение от 42Та искам да кажа, че и небиячи се прославят, ама не се тачат ТУК. Слава богу такива деца се тачат в чужбина. Така, че ще има и прославени научни работници сред тях, но няма да има българи.

42

Анонимен

преди 13 години

Спортистите са пасмина за които не си заслужава да се пише. Когато на народа беше най-тежко именно галените чада на спортните училища рекетираха и грабеха.

41

Niki

преди 13 години

Това което казваш за финансисти, лекари, инженери, трябват и интелигентни хора с образование е вярно, но да ти кажа и ти си завистлив ом обиждаш така момчето, че бил ***, защо да е ***, той е направил своя избор да е боксьор и няма нищо лошо спортът е дар, спортът е нещо велико, едва ли има по-хубаво от това да изкарваш парите си с удоволствие. А вярвай ми приятелю спорта носи удоволствие, на всичкото отгоре Тервел е добър боксьор и е доста по-свестен като човек от брат си. Завиждаш пич !