51

Анонимен

преди 13 години

Гаврата продължава.Тука до 4-5 години няма да се живее. А македонците си правят паметник и фонтан за 8 млн. По - зле сме и от тях, и от албанците сме по - зле сигурно.Не е нормално!

50

поля

преди 13 години

до 53...Около 0,001% сигурно

49

Анонимен

преди 13 години

Абе колко от тук пишещите реално работят за 240 лв. месечно?

48

Ves

преди 13 години

Искам всички да се откажат да работят за тези пари били то 270, 300 или 350 лв. Нима ще може да изкарате месеца с тях, а дали ще съумеете да отделите пари за транспорт за следващия месец, в който ще ходите на работа? Спрете тази порочна практика, работодателите да се възползват от вас под предлог, че е "криза" и да им работите за смешните 300 лв. Докога ще бъдете съгласни? Не ви ли писна да ви унижават мижави мошеници-мутри, а те на ваш гръб забогатяват.

47

Калкулаторче

преди 13 години

Средната заплата в БГ се равнява на 4-5 пълни резервоара с бензин, а ако разсъдим, че за белите европейски страни е нормална практика да работиш на 200-300км от дома си, то значи получаваш пари точно за 4-5 работни дни, а бъхтиш цял месец.

46

уф

преди 13 години

Аз нямам нищо против след два месеца да има спад в пенсиите и МРЗ с 20%, но преди това да станат 1000 Евро...тръгнали да ни кръщават, че доходите ни имали най-голям ръст....безочие без край!

45

до коки

преди 13 години

*** той експеримента одавна се провежда и има резултат... Работим 1 месец за 3 надници на градинар в ЕС

44

коки

преди 13 години

Aз предлагам да спрат заплатите, да направят експеримент докога ще изкараме така!!!!!

43

Анонимен

преди 13 години

Да не вдигат никакви доходи/то 30 лв.вдигане ли е/по бързо ще усетят любовта народна.

42

НЕ СЕ ДИША ВЕЧЕ

преди 13 години

То бива..бива..ама жал нямате ли?! Не сте ли човешки същества? Демокрацията е за духовно развити и отговорни и морални хора. Ами замислете се малко БЕ! Живота и съдбата на толкова живи хора зависят от вас! На деца, бебета, възрастни хора! Какви 5 лева ?! И нашия живот е единствен!!! Стига! Върнете откраднатото през тези 20 години1 осъдете виновните и постъпете човешси с този търпелив народ, който е на прага на силите си вече...

41

Историк

преди 13 години

Някой ден за Бойко Борисов в учебниците по история няма да пише нищо !!! Вместо това ще има нарисувана една голяма куха - ТИКВА !!!

40

Много ме е срам

преди 13 години

*** много ме е срам, всяка сутрин ставам в 6.00 и в 8.00 вече съм на работа, бачак като вол до 18.00, щото уж съм имал обедна почивка, *** едвам ми дават да се изпикая и да дръпна половин фас, че норма се гони.. И като дойде края на месеца заставам виновно пред шефа и питам "има ли пари? ", *** много ме е срам, как така пари, за какво пари, *** че съм обещал на детето да го водя на море, ми нищо и тази година ще го излъжа, че са забранили на децата да ходят на море, а заема - ми ще го платя с друг..

39

Анонимен

преди 13 години

Тук във Франция един озеленител получава 1200 евро заплата за осем часа труд на ден а в Петък работят до 14 часа тия "умували" кога да вдигнат "заплати"..мизерници нещастни..правят магистрали а внасят всичко отвън даже и доматите им вносни.. вече 20 години България се управлява от некадърници и простаци..срамота

38

до 123

преди 13 години

Питаш какво ще правим с тези 30 лева - ами докато ги дадат и с тоя темп на инфлация най вероятно ще доплатим още 10 лева и ще си купим едно пиле.

37

ГЕРБерист- Багерист

преди 13 години

Другари, да посадим във всеки пантоф по един картоф, така ще изпълним заръката на Вожда - "Сейте картофи, като сте гладни..."

36

М5

преди 13 години

Какви 30 лева бе :)) *** държавата :)) Че и дебати и дискурси ;) На мен само минералната вода ми струва повече на ден бе.

35

агент

преди 13 години

КУ-КУ

34

...............

преди 13 години

Не ни увеличавайте доходите - спрете ни и кислорода...Така няма човек - няма проблем...

33

ПИЯНкОФ

преди 13 години

Я *** вие и заплати ли получавате тука, интересно? М да, ми ще го поправим, леле много голям пропуск, заплати, пфуу само аз може да имам заплати...

32

Анонимен

преди 13 години

Няма никакво значение кой е на власт ! Добро от никога не съм видял от политиците