138

134

преди 12 години

Много наивно.

137

Анонимен

преди 12 години

..."отпадане на изискването при получаването на субсидии земеделските производители да са без задължения към НАП"... То е ясна, че от получените субсидии, първо ще се погасят задълженията към бюджета. Каквото остане ще е за свързване с НАП, на касовия апарат. Яко се подмазва министърчето на Дянков! Защо ли? Да не би да е пикал накриво? Няма случайни случайности!

136

До 134

преди 12 години

Прав си, но погледнато от друга не си. Това, че в твоята фирма се плащат 100% данъците, похвално. И при мен е така. Но не си мисли, че от твоите и моите данъци, нашите баби, дядовци и родители получават пенсии. От нашите данъци се отглеждат ***. Ние им плащаме и детските, и пенсиите, и здравните, и тока, и водата, и парното. Затова е толкова скъпо всичко. Замисли се, умен човек си.

135

Анонимен

преди 12 години

A TEBE DA TE VURJAT V EDNA TAVA S LIMONCHE V USTATA I MASLINKA V GUZA I DA TE OPEKAT HUBAVO-CHE DOSTA SHTE IMA ZA HAPVANE

134

Анонимен

преди 12 години

То май депутатите да вземат да вържат с НАП, че гледайте при Лъчко какви "инфекции" станаха. Нас ни вързаха, окабелиха, заприходиха, осигуриха ни постоянен финансов контрол, ама какво става в парламента - като отвързани хонорар след хонорар и все забравили я да го споменат, я да се регистрират по ДДС, я да си спретнат хонорар в рамките на разумното. Както казва една позната - големите престъпници остават ненаказани.

133

niki

преди 12 години

Е те тоа е най-продажния от всички. Освен това прави ПР акции да замаже положението.

132

44

преди 12 години

130Аз не съм държавен хрантутник. Работя в частна фирма и не съм замрънкал като тебе. Осигуряват ме на пълния доход, когато ми се наложи, ползвам болнични и други привилегии. Не ми е толкова зле. И мога да ти кажа, че в нашата фирма не се крият и лев данъци. А представяш ли си какво ще стане ако ние и още няколко такива фирми престанат да плащат? Че тогава баба ти вярно ще умре от глад... щото няма да има пари и за тая пенсия!

131

до 124

преди 12 години

какъв ти е проблема тогава, осигурителния доход си го определяш сам минимума е 420 лв., отделно дъжиш вноски само за фонд пенсии и зов, а ако си на патент 10 % отпадат

130

Ivan Grozni

преди 12 години

Време е да се слага акциз за домашно мляко...Найденов така и така си се появил - свършиха ли парите от далаверата с онова ирландско месце, леко дъртичкото... дето ни го сервира за ядене....

129

Чоека

преди 12 години

НОВИНАТА НА ДЕНЯ е -> ...Министър Маргарита Попова днес е свикала обществения си съвет, в който участват правни неправителствени организации. На срещата, на която е присъствал и представител на Европейската комисия, Попова е обявила, че започва обсъждане на конкретни предложения за преформулиране на конституционния модел на устройството и управлението на съдебната система.

128

126

преди 12 години

То тарикатите ги знаем кои са - тоя от снимката, некви държавни хрантутници като тебе и всякви паразитчета, искащи да папкат моите пари. Е сори, ама гювеча свърши. Както казах по-долу като се появят зачатъци на държава да ми се обадят до тогава колкото е възможно по-малко от мен. Публичните средства не се харчат за кеф и неква Тиква да ги има за собствени, а по предназначение. След като плащам здравни вноски ще отиват за здравеопазване, а не за СРС-та. Като ми ги окрадоха, че да могат да слухтят ша *** фанат, сещаш се къде да плащам каквото и да е. И не по един, ами по трима бирници и милиционери да ми сложат все тая. Пак няма да видят нищо.

127

Анонимен

преди 12 години

126 - Чи той човека още от първият ти пост заяви, че няма да плаща и се аргументира защо:))) Който е следил диалога е разбрал:) Жалко че човек, участващ в диалоа не е разбрал:)

126

Азъ

преди 12 години

*** умен,умен кат дърт *** умен.И също толкова красив,сладкодумен и правдив.

125

Анонимен

преди 12 години

120 - И ако е физическо лице само на трудов договор какво счетоводство ще му водиш:)))))) Божеее, Божеее! И ДДС, Акцизи и местни данъци гледам някои хора дори не ги смятат, че трябва да се плащат:)) Данъчна тежест било само 10% ЗДДФЛ и толкова:)))))

124

Анонимен

преди 12 години

121Точно заради такива като теб денонощен контрол на "читавите ти счетоводители". Щото всеки в тая държава мисли, че е по тарикат от другия. Тетова е! Сам си го каза!

123

Долен ляв

преди 12 години

Каква я мислехме , а тя каква става ......

122

123

преди 12 години

Къв работник бе брато, аз се самоосигурявам :). Ама от държавната маса дет работодателя ти покрива всичко лесно се плямпа :))).

121

Iwan

преди 12 години

до 116сметките са ти абсолютно не точни осигурителните вноски за сметка на работника са 13 % след което се обалагат 10 ДОДпри 2000 лв. ще вземеш чисто около 1560 лв. :) отделен въпрос е, че в Германия ще ти бъде обложена само горницата над 7600 евро, т.е. в случая към 4400 евро на годишна база

120

Мнение

преди 12 години

След бензиностанциите връзват и мандрите с НАПТози няма ли кой да го върже за краката и да виси докато изсъхне?

119

120

преди 12 години

Мерси за щедрото предложение, но ... просто не ми посочи, кое от посочените плащания не е коректно и не е точно :). А за другото не се кахъри. Имам си добри счетоводители щото ако чаках чинно да ме дерат до сега десет пъти да съм фалирал :). А и примерчето, което ти дадох с 2 бона не е случайно, точно хората с такъв доход се опитват да ги дерат, тормозят и щавят най-много.