31

:)))

преди 12 години

Тия докторчета дето се възмущават от "лошото" отношение на пациентите си и заплашват ако не им плащат като на запад да знаят че ако имахме толкова пари никога нямаше да се лекуваме при доктор българин:)))) щяхме да си внесем германци! А те да са на ясно че в Германия само за чистачи и да сменят *** ще ги вземат с тези техни познания по медицина. А ако не се държат етично и за такива няма да ги вземат:)) То бива тъпотия ама чак толкова! ХЕЙ ДОКТОЧЕТА! ЗНАЙТЕ СИ МЯСТОТО И НЕ СИ РЕЖЕТЕ КЛОНА!

30

topor

преди 12 години

Кво се дървите толкова срещу докторите?!?!Едното излиза мъртво. Второто - с вродени дефекти(да не задълбаваме какви), третото - и то увредено, бебе от близки роднини(!!!), докарано в болницата полумъртво, и четвъртото - вече бог знае какво!Е има ли нормален от пишещите тук, с конска психика, да не му пука и да продължи нормално да работи?!?!?!Дайте го по-кротко! Като погледнете живота от нивото на бордюра - друга песен ще пеете! Ама късно! Докторята са ни национален капитал - да ги пазим!!!

29

Д-р Цвъ, АГ

преди 12 години

Лекарите да бъдат арестувани, осъдени, след това разследвани, да се направи патологична експертиза, сред това може да им се извиним.

28

Vesso

преди 12 години

Имам лекари приятели и съм против"гоненето на вещици".Но след пресконференцията на изключената от лекарскя съюз лекарка по случая с арестуваните двамата доктори от Благоевград,не вярвам на нито една експертиза,дори и да е петорна.И тя и останалите лекари чистосърдечно си признаха,са убедени,че лекар не може да бъде съден.Петорната експетиза,РЕВИЗИЯ на нейната е писана върху файла съдържащ нейната експертиза."Само били завоалирана"от колегите й,та да не може прокуратурата да се закачи за нещо!!??

27

Анонимен

преди 12 години

Когато ГЕРБ се нас*ре - умира дете!

26

ми

преди 12 години

Ще съм доволна ако някой ми преведе на достъпен за мен английски следното изречение;Когато фамилията ти се състои от *** и след осемнадесет години учение прекрасно ставаш за чистачка на улиците.По темата-да започнем от профилактиката.желанието за създаване на семейство.узаконяването му и вредните налични навици.Отношението към опазване .лична.умственна.и полова грамотност.Проведени профилактични прегледи и консултации и създаване на условия без радиоактивни лъчения и химически вредности .

25

Анонимен

преди 12 години

лекари, полицаи, депутати и юристи да са виновни и да са осъдени за нещо НЕ това го няма в България

24

Фен от Село

преди 12 години

Ако държавата така или иначе плаща на всякакви тарикати . Няма да е лошо да се плаща на чужди лекарски експерти за проверка на компетентността на докторите в здравните заведения. Смея да твърдя ,че 80% са пълни *** без елементарни познания с купени дипломи.Но все пак е добре да се потвърди от експерти.Здравната реформа доведе до масови убийства и геноцид на населението което се нуждае от лекарска помощ.А най-страшното е когато дори бебетата нямат и късмета да се родят живи и здрави.

23

този 22

преди 12 години

като *** се е запенил да кълне :))))))))))))

22

до 22

преди 12 години

платен ***, колко ти платиха да плюеш по ГЕРБ,а ***?

21

Пич

преди 12 години

Истната е, че останалите в България лекари са некадърници всички до един, за които човешкия живот не е от голямо значение. Могат и да помогнат, могат и да не помогнат. Зависи в какво настроение са и колко пари им се броят на ръка. Липсата на контрол и търсене на отговорност са ги превърнали в едни хладнокръвни убийци, на които не им мига окото да дават деца в кофа или просто да ги сложат "на студено" за да нямат много неприятности. Радват се, че от ГЕРБ обърнаха внимание на този проблем.

20

КЪРДЖАЛИ

преди 12 години

Е те това е снимкаСигурно е Станишев като малък

19

topor

преди 12 години

Да се забрани на всички лекари да практикуват професията си в България!Най-добрите, съвестни и високо-морални медицински кадри са от училището в Пазарджик!Никой на никого не е длъжен! Всеки си плаща масрафа!

18

ДО ДОКТОРИТЕ!!!

преди 12 години

ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ И СЪДБИ ЗА БОГА!!!! ЕГАТИ И МОРАЛА!!!

17

ДО 1234

преди 12 години

ВСИЧКИТЕ СА ТАКИВА!! БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА СЕ ПРИКРИВАТ ЕДИН ДРУГИГО. ЩЯХА САМИ ДА ГИ ИЗХВЪРЛЯТ НЕКАДЪРНИТЕ И НЕЕТИЧНИ И КРАДЛИВИ СВОИ КОЛЕГИ!

16

do: tulsk

преди 12 години

ТЕ ТЪЙ СА ГИ ВЪЗПИТАЛИ ДА МИСЛЯТ НАШИТЕ ДОКТОРИ ЗАТОВА И ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ТЯХ ЩЕ СЕ ВЛОШАВА! ОБЩЕСТВОТО Е ПЛАТИЛО ЦЕНАТА НА ОБУЧЕНИЕТО ИМ И Е ДЛЪЖНО ДА ИЗИСКВА!!! АКО НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА НЕ СА УЧИЛИ ЗА ДОКТОРИ! ПЪРВАТА ИМ ЛЕКЦИЯ ТРЯБВА ДА Е ЗА ЕТИКАТА!!! И НАЙ ВАЖНИЯ ИМ ИЗПИТ СЪЩО ПО ЕТИКА ТРЯБВА ДА Е! ТРЯБВА ДА СА НА ЯСНО КАКВО ДЪЛЖАТ НА ОБЩЕСТВОТО! аММА *** ТАКИВА!

15

kjhg

преди 12 години

E` daaaaaaaaaa ne sa vsi4kite lekari dolni ,no imaaaaaaaaaa a ne trqbvaaaaaaaaa

14

do: tulsk

преди 12 години

кой или кои са тези дето ще ни казват къде да стъпваме!!??? като е станал човек ЛЕКАР е ДЛЪЖЕН да си изпълнява задълженията!!!! ДЛЪЪЪЪЪЪЪЖЕН!!! ЕГАТИ РАЗБИРАНИЯТА ДА НЕ СМЕ СТЪПВАЛИ!!??? ЕДИН ШУТ В *** НА ТАКИВА ДОКТОРИ!

13

kljhgf

преди 12 години

ybivat i ne im pyka za horata. maika q ymoriha -ne i pomognaha v bolnicata, a q ymoriha i ne samo neq-na principa sa ; koito ocelee v na6ite bolnici i si gledat tehnite si hora . Moita maika q ybi d-r By4kova -Omyrtag .Za lekarite nqma pravosadie .Tova e .

12

AGORA

преди 12 години

Свестните лекари напуснаха страната.