30

Анонимен

преди 13 години

тОЯ 28 змия ли го е родила или партизанка змия. Такива са много вредни и опасни рецедиви.

29

Анонимен

преди 13 години

Престъпници под крилото на БСП и ДПС вместо да са в затвора се радват на добро предразположение и ни дават акъл и съвети как да си "оправиме" съдебната систеа или държавните работи и думата им се чува, ако не изцяло то поне все пак успяват да пречат.

28

плевенчанин

преди 13 години

Този на снимката е мазен, гнусен ***, които трябва да обитава подлезите, плъх мазен. Разсипа града, ама и още се кани да поостане, тя властта му се е усладила.

27

това е истината

преди 13 години

Браво, на 23 , за съжаление е напълно прав. От Плевен съм

26

anonimen

преди 13 години

Да си прибира протежето от Габрово. По-скоро.

25

нервна до чарли

преди 13 години

Абе,отворко,ти плевенчанин ли си? Като си нямаш идея за какво иде реч,що се буташ между шамарите? Прочети коментар 23.това е цялата истина за Наци.Ама ти нали не си засегнат,какво те бърка.Айде,всяка коза - за своя крак.

24

един от народа

преди 13 години

Вместо да се съдите и да харчите народни пари много по-добре е да благоустроявате градовете и селата и да привличате инвестиции и бизнес, за да има работа за хората! Престанете с тази сага на компромати и обиди никому ненужна, защото на всичките ви знаем житието и битието и способностите и на изборите ще дадем оценка!

23

НАЙДЕН ЧЕРВЕНОГОРСКИ

преди 13 години

до чарлиЗа този какво умно може да напишеш ? Потомствен комунист представящ се за демократ. "Мъж" със съмнителна мъжественост, издигнал се в политиката заради твърде близките си, за да не казвам интимни отношения с Йордан Соколов. Разсипник от класа на един от най-хубавите навремето български градове.Кмет избиран на два пъти с *** гласове от селата.Корумпиран тип представящ се за честен и почтен гражданин.Лъжедемократ с тъмночервено потекло.Сива и злобна личност като човек.

22

дъге

преди 13 години

гей комунист съди пиян комунист:)егати порното:)

21

чарли

преди 13 години

Как пък никой не написа нещо умно,само простотии.

20

Найден ЧЕРВЕНОГОРСКИ

преди 13 години

Найден Червеногорски е комунистче до девето коляно. Това всички го знаят в родното му село Садово. Баща му и майка му са ортодоксални *** !Този вече 15 години5 го раздава седесар и демократ. Бъркаха си по дупките с Йордан Соколов. Плевенчани говорят за хомооргии в Кайлъка преди години ...Найденчо щял да съди Руменчо ...Ха-ха-ха !

19

За затвора !!!

преди 13 години

Този от снимката е за затвора !За три мандата разсипа хубав град като Плевен и го превърна в град със затихващи функции.В същото време в града се говори, че кметчето с вид на кьосе, здраво се е облагодетелствал от кметския пост.Ако в България има правосъдие, този трябва да е пръв клиент на Темида !Плевенчани знаят защо ....

18

Безпартиен

преди 13 години

Руменчо , от малък се е научил да краде , сега като гледа как Ташо Зеленогорски краде и свят му се завива , очите му стават кърваво червени от завист на това мекотело !!! А пиянската му физиономия е незабравима дори след 10 години в чужбина , дето избяга целия град след метежа на това вулгарно , пияно , дрогирано влечуго !!! Румене , едно е ясно ....пари на оня свят няма да ти трябват ....чакай си спокойно реда и си смени дилара , че нещо си се сбръчкал !!! Остави и тия да краднат малко !!!

17

плевенчанин

преди 13 години

Голям сладур е това садовско момченце с два пръста челце. Нещо се е заблудил, че може да играе с големите!!! Лошото е, че разсипа града и дано да се намери човек, който да го поеме, иначе нещата положението ще стане необратимо, ако вече не такова!!!

16

бръснарчето

преди 13 години

Румбата-фонтана, хептен изпращя. Сигурно му свърши газта в запалката, не знам, ама стана много смешен.

15

Д-р Икономов

преди 13 години

Г-н Зеленогорски за плевналии вие сте повече от баща направо им ебахте майката !!!!!!!

14

садовчянин

преди 13 години

аиде сега, плюете и по двамата пък после гласувате за тях

13

до №12

преди 13 години

Да не ти казвам пък в едно поделение край Плевен,колко военни има от Садовец.Тези са навсякъде.Явно оттам,който се издигне и познай какво прави с родата.

12

saki

преди 13 години

Найдене, я кажи братче колко от служителите на общината са от родното ти село Садовец. Това ли ти е европейското бе Найдене, не да назначаваш кадърни хора с конкурс , а по добре родата от твойто село ,където всички сте братовчеди и се спазва закона на омертата за далаверите в общината. За незнаещите над една трета от служителите на община Плевен са само от едно малко селце до Плевен Садовец-родното на капи ди тути капи за съселяните си Найден Зеленогорския. Това си е чист конфликт на интереси .

11

fd

преди 13 години

kradec,rasipa park v storgozia za da postroi bila.nasadi tolkova magazini v grada a predpriqtiqta izcheznaha.stesni glavnite ulici i kup drugi gluposti napravi