41

77

преди 13 години

Тъй като не ползвам услугите на Техем за отопление, приемем , че това което ми начисляват ми го дължат като НАЕМ за използване на моите тръби да си доставят своя стока!! Много е готино някой сам да си определи цената на наема, който е длъжен да ти плати и да ти праща бележки, че ти му дължиш!

40

444

преди 13 години

Нека прословутия независим орган ДКЕВР да излезе с резултат от озвършена проверка на произведената и фактурирана топлоенергия от ТОПЛОФИКАЦИЯ. Да оповестят анализ на цената на една единица отчетена по топломера. Към статията отчитането и заплащането на потребената топлоенергия се извършва чрез измервателни уреди топломери не по едностайни и двустайни апартаменти.

39

анонимен

преди 13 години

Сградната инсталация включва радиаторите по стълбищата на блоковете - къде има радиатори по стълбищата - няма радиатори, а пишат сградна инсталация, не е честно!!!!!! Министъра на енергетиката и неговия началник да влезат в час!!!!!!

38

33

преди 13 години

Защо в неделя след обяд тази информация. Хората ги няма и по тертип на ДКЕВР когато има три четери почивни дни вдигнат цените. Големи умници. За 2800 единици по топломер имам фактури за 1033 лв. авансово. Пишете колко ви струва една единица и как сте я определили. Стига с тези селски номера двустаен едностаен и т.н.

37

Анонимен

преди 13 години

Добре бе хора. Срежете си масово тръбите и да видим тогава как ще оцелее дружеството. Явно на определен процент хора им изнася да са на парно.

36

аз

преди 13 години

Заблуждаваща информация на ТОПЛОФИКАЦИЯ. С едно малко радиаторче съм платил за два месеца обявената за цял отоплителен период сума. Върнат ти 80 лв. накрая и пито платено. МОШЕННИЦИ. На изборите и вие вън заедно с управляващите от ГЕРБ.

35

на ток

преди 13 години

отоплявам се на ток, бойлера ми е на ток, за общи части плащам на топлофикация 40-50 лева на месец. това е пладнешки обир. лъжа е че с парно е по-евтино---може би само за крадците се отнася...

34

пич

преди 13 години

бърз фалит за топлофъкация и всички останали крадци

33

Анонимен

преди 13 години

Проблемът със сградната инсталация може да се реши с изолация на тръбите. Но лошото е, че инженерите от топлофикация не допускат да бъдат убедени, че това ще е ефикасно. Навсякъде по света с парно се плаща такса сградна инсталация. Това не може да се избегне. Топлинни течове винаги има. Ако изолираме тръбите хипотетично, и тези такси отпаднат, винаги ще има топлинни течове отнякъде, които ще затоплят сградата отвътре. Тогава тях кой ще ги плати? Тези хора, които са си спрели радиаторите и си мислят, че ще отърват от плащане, нека да ги видя, ако всички в сградата си изключат радиаторите, как тогава ще смогнат да се отоплят толкова успешно с алтернативен източник.

32

до 31

преди 13 години

Каква наивност, ако не е някаква ирония, де! Има фактури, но никой не иска да ти посочи формулата по която се изчислява сметката ти. Сипваш бензин и виждаш - 10 л. х 2.50 лв. = 25 лв. При парното има десетки компоненти, които формират написаното на фактурата. Нормално е да знаеш Х единици на топломера колко лева ти струват. Освен това няма абсолютно никаква логика да плащаш за нещо, което не ползваш - спираш си парното в апартамента, но плащаш за стълбите, където радиатори няма от 15 години.

31

От 24

преди 13 години

Това, че се отопляваме на климитаци, не означава, че е най-оптималното решение. Доказано е, че топлофикацията на една жилище има най-високо КПД и рентабилност. Друг е въпросът, че нашата топлофикация мародерства потребителите си. Няма друго такова дружество, което да работи на загуба вече 10 години и да компенсира загубите с надписани сметки. Друг е въпросът, че не малко пъти, когато се опитат да обявяват за несъстоятелно дружеството, то заплашва, че ще падне съответното правителство. Затова го държат още.

30

dsfsgdTgstr

преди 13 години

Е, нали има фактури?! Кой си ги измуква от пръстите сметките?!

29

Анонимен

преди 13 години

Слагайте минуси служители, не ми пука! Както вече написах, на климатик съм.

28

пустинята сахара

преди 13 години

Да засадим бананите и палмите лимоните и кокосовите орехи да се съблечем по бански и да си представим, че няма други сезони. Да си представим, че е сезона на дините! И вечно да ни е топло! И вечния Рики Мартин.....!!!

27

Анонимен

преди 13 години

Също така, никъде по света няма толкова изсмукани от пръстите сметки за парно. Човек решава проблемите си според възможностите. Аз също се отоплявам на климатик.

26

нервна до 24

преди 13 години

В развитите страни се отопляват на газ! В бг според статистиката едва 30% от жилищата са топлофицирани.Газефикация почти няма.Да те питам,ние останалите 70%,нетоплофицирани,с какво да се отопляваме,ако не на ток или твърди горива? Или предлагаш направо да си копаем трапа?

25

123

преди 13 години

Другите нации откриват нови звезди и галактики, ние изравнителните сметки!!!

24

До 21

преди 13 години

Никъде в развитите страни не се отопляват с климатик. Той се използва за климатизация. Даже е забранено да се ползва ток за отопление.

23

Shark

преди 13 години

65 лв за отопление на двустаен апартамент?? ??????????????????

22

bateto

преди 13 години

"Топлофикация" си е наред , немога да разбера какво са тези сметки. С два радиатора съм и цялата СТУДЕНА зима не ми беше студено, а съм харчил нормално и съм отчетен нормално .