10

Анонимен

преди 13 години

Това го казва един ***.

9

s-h

преди 13 години

Крайно време е управниците в България да започнат да спазват ХАРТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА,която е подписана от България.Едно от основните права е човек да живее ДОСТОЙНО.Това означава,че с една заплата/пенсия/ да си платиш наема,отоплението,транспорт,храна,данъци,облекло и всички битови разходи.До 1990г.България ги спазваше и нямаше гладни хора,а сега излиза някой мазен мафиот и ми обяснява как за обикновения човек пари няма,а те харчат с хиляди на вечер,ползват безумно скъпи коли и имоти.

8

пенсионер

преди 13 години

Моето мнение е,че нито един пенсионер няма да гласува за това правителство/осв-вен реститутиге или спонсорираните от тази партия/Познавам хора които всеки ден ядят по един път и то само кисело мляко и хляб,а са работили като служители в средния ешалон на администрацията.Нямат пари дори за ***-чак се гнуся като гледам мазни,дебели ,самодоволни,нечестни парламентаристи стехните шоу програми.Как неразбраха,че народът гладува и няма пари за образование,за квалификация, дори занаят да научи.

7

Анонимен

преди 13 години

Г-н Данев, предлагам всички като вас, т. нар. работодатели, да започнат да си калкулират само по 240 лева месечна печалба. Няма да повярвате колко големи заплати ще бъдете в състояние да плащате на своите служители!!! Но всички вие сте пределно алчни!!!

6

реал

преди 13 години

до 3: през това време камъни ли ще ядат хората. Не предлагайте неблагоразумниидеи.до 2: а който не работи как ще се осигурява. Това,което предлагате е идеалнотоположение,но на практика е невъзможно. Хората,които вземат големи пенсии,пък и тези с по-малките пенсии /които са работили/, са допринесли за въздигането на родината ни в онези години,когато тя беше с голям между-народен авторитет,със стабилна икономика,здравеопазване,образование,култура,и т.н.Днешната полит.иконом.система е пагубна.

5

BB

преди 13 години

az glasuvam za ...........i zaplatata mi na ministyr predsedatel mi stiga pensiikata si ya kytam za cherni dni (BB)

4

Простака

преди 13 години

В такъв случай да се спрат заплатите на всички. Да се спрат заплатите, не да се уволнят хората1Това ще помогне на някои да излязат от кризата

3

ПЕНСИОНЕР

преди 13 години

ПРЕДЛАГАМ ДА НЕ СЕ ДАВАТ ЕДНА ГОДИНА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ , И КОЙТО ОТЦЕЛЕЕ СЛЕДВАЩАТА ЩЕ ПОЛУЧАВА ДВОЙНО!!

2

drug

преди 13 години

Не смятам, че хората с най-високи пенсии са доплринесли с нещо за тях. напротив, те винаги са били избранищи на съдбата и са лежали на гърба на другите (изкл. миньори и др. с тежки професии). както с плоския данък най-зле го отнасят бедните в тази държава, като дори за храна нямат пари. да се премахнат разли4ните осигуровки, а вси4ки да се осигуряват еднакво и полу4ават съответно равни пенсии. май така е в щвейцария - нека да се поу4им от социалната държава.

1

мнение

преди 13 години

Трябвало обаче да се вдигнат всички пенсии .Всичките чак - не, но средните, не на *** , дето не са работили - на работилите учители , лекари...да !