752

Анонимен

преди 13 години

П***аст не се става от първия път!

751

Анонимен

преди 13 години

kade e Gei-Neanal BoikoBorisov, intimnata priatelka na Todor Jivkow

750

Y.M.C.A.

преди 13 години

Пуснах хвърчилото, и то не се върна повече :(

749

Анонимен

преди 13 години

ако пребие ром или гей,нали искате равни права,защо за хетеро-сексуалните да е хулиганство,а за вас дискриминация.това ли са равни права-ние 8 000 000 хетеро да сме излезли да викаме че не сме гейове-нещо не виждам смисъла.според мен се събрахте да се нае...те на воля под защита на полицията и всички приказки са само прах в очите.живеите си и не ни занимавайте с вас

748

от 776

преди 13 години

коментара не е до 744 , а до 774

747

до 744 от циганин

преди 13 години

"Ти за бг. *** кво разказваш като не знаеш"! Момче ,аз съм ги ч**ал българските *** ! Явно си млад и не си в бройката , но голяма е вероятността баща ти да е бил !

746

FOCK me VERY MUCH

преди 13 години

до:отвратен хетеро . Този номер с "частно парти" може само менингитен ****раст от провинцията , "скрил" се в София да ти го скрои. Съжалявам, че са били гадни... Не всички сме такива и това е разликата , за която цял ден плещя тук.

745

FOCK me VERY MUCH

преди 13 години

до :апел към ***. М**го , ти за Българските *** , кво разказваш като не знаеш . Питам те аз със *** *** какво стана ? Станаха травестити, нали? От това по-голяма изродия няма - *** - ***, че и за *** не ставате.

744

отвратен хетеро

преди 13 години

Искахме да се присъединим към веселбата на гейовете, пред паметника на съветската армия, подходящо оцветен за целта в шарени одежди на супермен и прочее.Искахме по този начин да покажем съпричастност, толерантност и прочее гражданска добронамереност.Искахме, ама ...НЪЦ. Високомерно самите гейове не ни допуснаха вътре зад загражденията с обяснението, че това било...ЧАСТНО ПАРТИ!? ОТКОГА, ПИТАМЕ СЕ, ПЛОЩАДИТЕ КРАЙ СТОЛИЧНИТЕ ПАМЕТНИЦИ ВЕЧЕ СА ЗАБРАНЕНИ ЗА ХЕТЕРОХОРА, ЗАРАДИ ТЕХНИТЕ ГЕЙ КАПРИЗИ.

743

апел към циганите

преди 13 години

които са около 40 и повече години ! Абе кажете им на по-младите тук,че *** не са внос от Европа! Помните ли навремето имаше обществени бани , как идваха българските *** уж да се къпят и после се "сприятеляваха" с нас ! Сега си мисля,глупави сме били , за 2-3 лв. ги чукахме ,абе луди млади сме били ,всеки е правил грешки на младини !

742

for

преди 13 години

do 770 ti sigorno si gei i bez da ti pla6tat

741

ko40 фон село

преди 13 години

абе ако плащат, що да не съм гей, даже и *** ще стана :)

740

miim

преди 13 години

do 764 sega balgarite ste te 4ykat na darti godini

739

Фъндъкова

преди 13 години

Дори и вашият вожд Бойко миналата седмица си призна. Няма да намерите женски *** в неговата къща, той жени не го интересуват. Жени не го посещават, само Дянков наминава вечер.Е,какво пък, просто сексуална ориентация.

738

miim

преди 13 години

do 762 sega ste te 4ykat balgarite na darti godini

737

до 765

преди 13 години

тулски----беше ли там.....

736

Charlie

преди 13 години

Абе споко, докато ние тука ги плюем, те си развяват безнаказано задниците на живо по столичните улици - факт

735

до 762 от черньо

преди 13 години

Не вини запада , в България си има *** още от комунизма ,че и от по-рано ! Не те знам на колко си години ,но знаеш ли когато бях в казармата /през Тошково време/ колко български *** съм е..... , а и боята ми е ценена сред българските *** ,като видят *** ,полудяват ! Просто п***лското не идва от вън , отдавна си е тук !Но всичко беше на младини ,сега българин и хиляди лв. да ми даде ,няма да го чукам ,просто побъдрях като че ли !

734

Възмутен!

преди 13 години

Защо лигавата софийска община не забрани това мероприятие, което е отвратително и засяга правата на другите нормални хора? Аз показвам ли си оная работа на центъра ей така?!? Това е чиста проба хулиганство - непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото! За хулиганите си има Наказателен кодекс! А конституцията забранява аморалността! Кмете Фандъкова, защо разреши тази гнусотия?!?

733

До 747!

преди 13 години

Ей, орангутан! Много ти се иска България да се ***, *** черен! Но няма да стане! Никога! Това, което става у нас не е "българизация", а "западняция", затова не ми говори глупости, *** такъв! Понеже България не се управлява от истински Българи, а от клонирани орангутани като теб, наложени от Запада! България ще се българизира и в това именно е спасението й! И недей да хулиш родината ми, ***, защото само в България *** живеят най-мирно, навсякъде другаде ги гонят! Защо ли?