52

Българин

преди 13 години

...а не нарушават ли нашите права, като спират движението заради тия гадни *** и ни принуждават да затваряме децата си в къщи, за да не гледат гнусотията им?Извратенящината им си е тяхна работа и не ми пречи, докато не започнат показно да ми я натрапват !!! Тогава вече нарушават МОЕТО правона добър вкус и добри нрави !!!

51

Нов другар

преди 13 години

Верно ли съобщава 38, че Кадиев подкрепя шествието и щял да участва в него?Браво, нов наш другар завъртя китката, т. е. долната половина на гърба!

50

...............

преди 13 години

Питах се прайд в случая какво е, е, било ГОРДОСТ...Гей гордост (или още гей прайд от англ. gay - шарен, весел; и pride - гордост) е философия и движение в различни страни по света, отстояващо тезата, че лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните трябва да бъдат горди (или по-скоро не би трябвало да бъдат дискриминирани) от своята сексуална ориентация и/или полова идентичност.Да ви ...гордостта не може ли да си живеете без да развявате байряци такива сте, пиродни аномалии, но защо да го навирате в очите на другите ????

49

blackradio

преди 13 години

Значи *** мое, а нещастното момченце, което го хванаха да ръкоблудства самостоятелно и без да пречи на никой у Варната - не мое. Е тва ако не е дискриминация и нарушение на гражданските свободи и свободата за себеизразяване...Призив към всички шляпандурници - да се събират и да си търсят правата

48

ади гейовете ги

преди 13 години

разбирам ,сърби ги и това е ! Не разбирам мъжете ,които ги чу-кат ,при положение че почти всяка жена дава и от двете дупки! Не знам колко трябва да си закъсал за дупка ,че да го вкарваш на мъж с космясъл г-ъ-з ?! Отвратителна работа ! Трябва да си и много закъсал за дупка и изключително голям га-мен !

47

123

преди 13 години

*** - това звучи гордо!

46

гурбетчия

преди 13 години

Поне да имат доблестта да са прилично облечени , а не като германските си братя по съдба ! Не знам какво да ви кажа , като ги видях тук в Германия на техен парад преди 2 г. ,направо ме досрамя ,стана ми едно мъчно и жално,не може да се опише с думи! И пак питам ,кой ги дискриминира тези хора ,че правят такива глупави и смешни паради ?!

45

Анонимен

преди 13 години

Айде.... пляс, пляс *** - бучкайте китките у ***, и ай на парада.Мизерници!

44

Сърбящ г*з

преди 13 години

Ненормална работа еййй!Цялата мара втасала, до ****сите опряхме, да се занимаваме и съобразяваме с *** им сърбежи.Не е нормално това натрапване на ненормалност от страна болни и объркани хора.Що не се лекуват, а се мъчат да убедят и объркаТ децата ни, че гъзосърбежа им и парадирането с него е нещо нормално.ДА ама НЕ...абе ****алска история!

43

гошо от почивка

преди 13 години

РЕСПЕКТ ЗА ВСИЧКИ *** МЕИН АКО МЕ ПОКАНИТЕ МОГА ДА ДОИДА ДА НАПРАВЯ КОНЦЕРТЧЕ МЕИН ГОШО ОТ ПОЧИВКА НЕ ПЕЕ ТОИ ТВОРИ ЗА ВАС МЕИН.....РЕСПЕКТ ЗА ВСИЧКИ ОБЪРНАЛИ РЕЗБАТА МЕИН////ЧЕГЕРАЪ БЕИБИ...

42

до 42

преди 13 години

А били обЕснил тогава ЗАЩО ви е тая скапана платформа с полуголи *** ? Със сигурност "не искате" да провокирате никой ! Лично на мен ми пречите и по този начин нарушавате моите права и свободи !

41

Анонимен

преди 13 години

Престанете да говорите че гейовете парадират,по-скоро вие парадирате със вашата и извършвате насилие,не защото не ви интересува какво правят в личния си живота,ами защото е напълно обратното...Вие парадирате с нормалната ви ориентация,ако не се месехте в живота на хората,защото той е техен и ако не се интересувахте какво правят в личния си живот нямаше да има парад.Парада не е за парадиране на сексуална ориентация,ами за парадиране на лична свобода,защото гейовете не пречат на никого.

40

поля

преди 13 години

Оф кой им разреши на тия, са ще стане некоя беля и кой знае кви циркове пак ще има и политизиране на ситуацията..Драйфа ми се вече от тия банални истории

39

аз

преди 13 години

А на останалите улици Кадиев ще води предизборна кампания и някрая ще поведе свойте приятели от парада. :)

38

Дете на Педеруга

преди 13 години

Двама пед*ли седели във ваната и си цъмбуркат едно ла*но влиза трети и пита:-Ко праитие дамииии ?-Ми ко да праииим къпем бебето !

37

Анонимен

преди 13 години

За сметка на това забраниха и ЗАПЛАШИХА всеки нормален българин че ще бъде арестуван ако изрази конституционното си право да протестира срещу това което му пречи ! И защо като искат внимание пед*лите пак изкарват платформа ? Какво ще покажат на тая платформа ? И защо правят с нея ПАРАД като имат разрешение за ШЕСТВИЕ! Ако излизаха на шествие не на ПАРАД нямаше да ме дразнят толкова но те зор да парадират ! И кандидата на БСП за кмет Кадиев подкрепи това събитие и публично каза ,че ще присъства!

36

Мен

преди 13 години

"СофияГей парадът няма да затвори напълно улици в столицата"....Как така бре?Ако сте истински ***, София такава блокада трябва да види, че блокадата на Ленинград през войната да бледнее.......Или това е израз на толерантност към хетеросексуалните / и те имат място под слънцето/ ?

35

FOCK You VERY MUCH

преди 13 години

до Веселин : Защото в Сърбия има все още ПЕДЕРОРИСТИ и ХОМОРАСТИ.

34

войнишка кубинка

преди 13 години

Като видиш едно такова сбъркано как да не го ритнеш ?

33

Козарев

преди 13 години

А аз кога ще мога да се целувам с козичката си на публични места?!