64

Анонимен

преди 12 години

Славка Андреев..........................!!!!!!

63

аватар

преди 12 години

Транспортната мафия е част от обръча на фирмите на ДОГАН,затова 85% от транспортната мрежа в България е собственост на етнически и български турци.

62

Анонимен

преди 12 години

За съжаление, така е от години в България. Купуваш си билет, сядаш във влака или автобуса и не се знае къде ще отидеш. В интензивното или ....

61

ИМЕНАТА!

преди 12 години

Дайте имената на всички от този екип на ДАИ, правил проверката в началото на юни! Защо са допуснали фирма да превозва пътници без актуален договор? И на много още други "защо"? трябва да отговорят определени хора. Начело с министъра на транспорта. Ако не могат да обхванат целия спектър на дейностите в ресора, ако не са в състояние да осигурят надежден транспорт на пътниците, значи са некадърници!

60

Анонимен

преди 12 години

Докато в администрацията са хора като Славка Андреева това ще се случва те са истинските престъпници.

59

somebody

преди 12 години

Ако инспекторите от съответните инспекции не са си свършили работата, следователно и техните шефове не са си я свършили. В този ред на мисли стигаме до министърът, както и до неговият шеф. Ако един ръководител не успява да си назначи и ръководи подходящи хора, просто си отива.

58

anonimen

преди 12 години

dai otdavna triabva dase zakrie tovasa lapa4i na pari takava dlajnost nikade niama po evropa samo tyk ia ima

57

алооо

преди 12 години

БА ЕКАКВИ СА ТИЯ СМЕШКИ БЕ? РЪКОВОДСТВОТО НА ДАИ-БУРГАС ЩЕЛИ ДА БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ? АБЕ ТИЯ ***, И НЕ САМО ТЕ, ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ВКАРАНИ В ЗАТВОРА ЗАРАДИ ТАЯ ТРАГЕДИЯ. НАВСЯКЪДЕ ДАИ РЕКЕТИРА ЗА КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ ОБЕКНОВЕНИТЕ ХОРА, ВЖИВЯВА СЕ В РОЛЯТА НА ФЕОДАЛ, А КОГАТО ТРЯБВА ГОЛЕМИ РИБИ ДА СЕ САНКЦИОНИРАТ СИ ЗАТВАРЕ ОЧИТЕ.

56

плъхчо

преди 12 години

Знаете ли как се правят проверки на автомобилите, не знаете а само повтаряте минал е технически преглед друго незнаете ,а как е минал незнаете .Влиза в работилницата на канала, правят се че вършат нещо а действително не е така ей това е голяма играчка ей това е голям х-й може и така да се кара ,натегни спирачките за да отчете че има после ги лашни за да не греят и така

55

Цинизьм

преди 12 години

В Пловдив там кьдето чакат ткнситата и се сьбират нат 5-таксита-- след много разправии ни направиха стоянки само че с по 2-места и сега нарочно вьртят покраи тези места и като видят ,че колите са повече пишат едни дебели актове и се оправдават ,че стоянката била за 2-таксита. По всякакьв начин се мьчат да издевателстват ,така сьм ги намразил заради подобни изпьлнения ,такава бюрократщина и кал толкова много документи мькна ,че нямам думи ,направо се чудя какво да правя.

54

Тайгър Леопарда

преди 12 години

А, паккорупция и българи ***.

53

saki

преди 12 години

Абе гледах го този ***-началника на ДАИ Бргас. Оплакваше се ,че цял ден стоял пред офиса на фирмата нарушител и никой не му давал трудовите договори на шофьорите. *** маринкин. Фирмата е рецидивист -нарушител, той е шеф на контролен държавен орган. Абе влизай вътре с шут на вратата и им разплачи мамата бе ***. Къв шеф си ти - просто си един слабохарактерен мрънкалник.

52

Аристотел

преди 12 години

Цялата ни държава представлява един счупен автобус.

51

Тупак

преди 12 години

ДАИ е един от стожерите на купцията в България. При тях всичко е фиктивно, с изключение на парите за подкупи.

50

Анонимен

преди 12 години

Aко хората извършващи технически прегледи бяха напълно съвестни, тогава 90% от автомобилите в България нямаше да ги има. А автобусите на градския транспорт да не би да са по-поддържани и по-млади? Няма значение нов или стар е автобуса. Много е лесно от страни да търсим виновни за случилото се, но в действителност от АА, КАТ,шофьора и превозвача никой не е виновен. Лесно е да търсим виновен, но на никой от изброените не му е лесно!Лесно ли е да правиш бизнес,да си шофьор или да си КАТ-аджия в БГ?

49

шофьора

преди 12 години

Така е от години, така ще бъде и за напред...Докато даяджии и катаджии не спрат да мислят само как да си напълнят палките с банкноти, а започнат да си изпълняват задълженията съвестно, за което получават заплати. Малки им били заплатите, ами да си намерят друга работа, например шофьор на ТИР в чужбина, където ще вземат тройно, е ако не се броят рушветите, без да си изпотят дъ..то. Само за месец могат да бъдат оправени, но никой не иска...Защото РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЪДЕ.....ОТ ГЛАВАТА.

48

Nobody

преди 12 години

Московски, само за протокола - в нормална държава след такива трагедии си тръгват министри, а не някакви местни чиновници. Та полека с бабаитлъка...

47

само питам

преди 12 години

Къде беше бе др. Московски,болшевишко ***. Преди да избиеш хората да назначиш тази проверка?Какъв *** търсиш в това министерство питат роднините на загиналите?Сам си задай въпроса след като си пълен некадърник и не можеш да контролираш подчинените си ко прайш там?

46

gt

преди 12 години

Тоя министър Московски с мутренска физиономия до днес не знаех че съществува. С какво изобщо се занимава 2 години в управлението никой не знае. А сега чул недочул взел да уволнява разни бушони за да си спаси ***.

45

Анонимен

преди 12 години

така е хората от правителствато си имат голями фирми ,дори и да работят на загуби перят пари, искат да ни съсипят млките фирми ,