32

Жоро

преди 13 години

Абсолютно! Дженерали не платили - рев. Лев Инс щели да платят - пак рев. Няма угодия.

31

Анонимен

преди 13 години

Няма такова животно като българина, НЯМА. Каквото и да стане все недовлни. Казаха, че по най-бързия начин ще изплатят застраховките и вие пак започвате да бълвате простотии. Били си правели реклама, еми хайде да не платят тогава, за да не си правят реклама и да сте доволни?

30

IND

преди 13 години

Най-се дразня, че някакви мутри си правят реглама на гърба на жертвите и пострадалите а въобще не се знае дали ще бъдат изплатени някакви застраховки. СРАМ НЯМАТ!

29

уф

преди 13 години

кой ли я е разпространил невярната информация, интересно, с каква цел ?най-много физкултурника пак да се е изказал, несвързано и неаргументирано, както обикновено

28

crus

преди 13 години

сега за тия дето търсят под вола теле ще вметна само ,че Лев Инс е собственост на .... Алексей Петров -Трактора .... тръпна в очакване на конспиративни изводи :)))

27

Анонимен

преди 13 години

Бе те хубаво ще платят, ама парите няма да върнат хората!

26

Анонимен

преди 13 години

Нека първо ЛЕВ ИНС изплатят обезщетенията на пострадалите, пък тогава да се коментира. Всяка застрахователна компания е много щедра на обещания, особено когато приема застр. премия. Тогава клиентът е най-важен и няма от какво да се безпокои, защото компанията "твърдо стои зад него". Но когато настъпи щета, застрахователите търсят всякакви начини да избегнат плащане на обезщетение, изкарват клиента виновен. Четете внимателно Общите условия и питайте застрахователя си, в кои случаи не изплаща щети

25

IND

преди 13 години

Я, Трактора си е пуснал платено съобщение...

24

Анонимен

преди 13 години

До номер 3 .Да не си луд ,само питам Карал съм из ПОЛОВИН ЗАПАДНА ЕВРОПАСамо на изходите има осветление .

23

nikolai

преди 13 години

*** ПР съобщението , първо плащането трябва да е по злополука на местата а не по ГО и второ ако същите тези дето се рекламират платят колкото платиха при катастрофата на Бакаджика преди 3г. с 14 жертви - що не се похвалят за там , той от много плащане трактора е . . .

22

123

преди 13 години

На гърба на страдащите хора си правят реклама.Както забеляза читател преди мен.Остава и да не платят нищо.Мир на праха на загиналите.

21

Сион

преди 13 години

Оказва се , че тия дето ги сочат с пръст за "мутренски" компании си плащат всичко..Останалите - не...Имал съм полици към Бул Инс и съм си получавал обещетенията изцяло..Не така стои въпроса с много от другите "читави световни" застрахователи. Цвък сега пак ще изцвъка нещо.

20

titi

преди 13 години

Айде малко безплатна реклама...

19

Българе

преди 13 години

Какви осветени магистрали бе?!Бойко освен с тикви по Хелуин друго няма да освети!И поне във Австрия, Франция и Германия, осветени магистрали няма! Купи си фар за велосипеда и си трай!Те по-добре да осветят улиците градоветеи селата и парковете,това вече ще е напредък!

18

Застраховател

преди 13 години

Всяко МПС, което извършва обществени превози ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има застраховка "Злополука" на всички места, която се прави точно за такива случаи. Странно мълчание има по отношение на обезщетенията по тази застраховка.

17

2

преди 13 години

И ако беше осветено сигурно нямаше да се счупи гредата на автобуса и да се разреже гумата! Я не говори глупости, случило се е голямо трагично стечение на обстоятелствата! Близките ще скърбят, застрахователите ще плащат, шофьорът ще се побърка , а ние всички останали ще коментираме и ще цъкаме с език! И до утре да си пишем из форумите - няма да поправим случилото се!

16

:-)))))))

преди 13 години

TRAKTORA O6TE OLEKNA!!!

15

Българе

преди 13 години

Дженерали не плащат, Евро Инс не плащат, Булстрад не плащат ..Какво се оказа, уж "мутренските" Бул инс и Лев Инс са по-коректни от Големите застрахователи-измамници!Егати законодателството!

14

Калоян

преди 13 години

Хм, много ми се струва че на изуст си говорите, но не мога да споря защото найстина в Белгия и УК точно не съм бил :)Ето снимка на Interstate-90 (най-дългата магистрала в USA - 3000 мили!!!) ясно се вижда, че лампички има само на разклона - training.ce.washington.edu/wsdot/state_information/02_pavement_types/I-90_3.jpgНо в крайна сметка не това е най-важното, а че трябва да загинат хора, за да почне да се бъди гражданската съвест :(

13

Анонимен

преди 13 години

Жалко, че и другите застрахователни компании не са такива.. "Евро Инс" например вече 3 години отказва да плати и прави всякакви спънки при идентичен случай с 4-*** загинали.. сега се крият зад "тълкувателно дело" от ВАС, което им дава право да замразяват дела.. оправдават се с "не ни се плаща", "криза е".. гадна мутренска компания!!!