71

до 58

преди 12 години

Човече, кореняк русенец съм, но как да обясня на псевдо патриотите, че когато заможните русенци вече се лекуват в Плевен и Варна , значи нещата са се сгромолясали ... Не знам защо, нямам обяснение, но в Русе не остана нито един средно специализиран лекар. Всички са някакви аматьори ... по добре на шаман да отиде човек...

70

Русенец

преди 12 години

За съжаление, злата съдба е отредила да се случи в Русе и да попадне в ръцете на легендарно некадърните русенски лекари.Във всяка друга точка на територията ни, имаше шанс да оживее ...

69

yaro

преди 12 години

поклон пред големия професионалист и човек....

68

veterana

преди 12 години

Явно Бог има нужда от коментатор на формула 1, та затова е прибрал Ричард. Почивай в мир!!!

67

моторфен

преди 12 години

жалко много жалко

66

Иван

преди 12 години

Никога няма да забравя гласа на този невероятен рали коментатор.Почивай в мир,Ричи !!!

65

Анонимен

преди 12 години

как ще пуснете реклама преди да се зареди тази информация,ДНЕС.БГ спрете с излагациите

64

Анонимен

преди 12 години

Лека му пръст!Жалко че си отиват хубавите хора и остават катилите да пишат глупости по форумите!

63

относно 56

преди 12 години

Колкото и да не са съгласни новите софийски селяни наистина не правел такива генерални фалове като:Ддъждът ще спре след 20 години :))))) /TV7 неделя 12.06 на F1/

62

евлоги

преди 12 години

лека ти пръст ричи жалко е че не се раждат по вече като теб.дано там в отвъдното ти мирише на бензин и гума.

61

Анонимен

преди 12 години

а, ти приятелю, гледал ли си формула или си слушал от приятели, че бърка? Номерата не са на каските, а и да ас на каските, ти сигурно ги виждаш от екрана на руския си чернобял телевизор! Такива като тебе, не се засрамват дори и от незнанието и некомпетентността си! Може и да бъркаше, но грешките му се приемаха от веселата страна, а и самият той си ги признаваше! Беше хубав човек! Дано там където е сега няма такива *** като теб!

60

до 58

преди 12 години

И какво не ти харесва на НАШАТА болница и НАШИТЕ лекари..Мога да ти кажа,че са изключително добри специалисти..Фатално бил сгрешил..Айде бе!

59

мини

преди 12 години

Мир на праха му! На мен ми беше много симпатичен, винаги ще го свързвам с Ф1, приятен коментатор беше

58

Анонимен

преди 12 години

Добре бе, хора! Прави грешки и т.н. А ви безгрешни ли сте? И как не ви е срам да говорите така за един мъртвец! И то за човек починал преди няколко часа?! Човекът, както се казва още не е изстинал и вие почнахте да плюете! Срам нямате ли? Като не можете да си пречупите езиците и да кажете: Да почива в мир! Поне замълчете и проявете малко уважение!

57

Анонимен

преди 12 години

Всички грешим! Лека му пръст на човека, беше колоритен коментатор. Много е сбъркал като е постъпил в русенската болница. Бих казал, че фатално е сгрешил. :( Русенец съм . :( Почивай в мир!

56

до т

преди 12 години

това''т''означава-***,нали?

55

До т !!!

преди 12 години

"Е кое му е голямото като журналист? Постоянно правеше гафове! Винаги го поправяха, дори не си правеше труда да научи кой номер(от каската) на кой състезател отговаря...Той и като журналист работа е почнал благодарение на баща си.. "Ти луд ли си?Поне не казваше като тъпите новодошли в София коментатори, че дъждът ще спре след 20 години :))))) /съботното издание 12.06 на F1/

54

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да не искам да призная - има голяма доза истина в казаното от "т". Доста често бъркаше имената на пилотите във Формула 1, което е непростимо за един спортен журналист.

53

До т !

преди 12 години

Виж,какво ве ***,аде бягай от тука и ни спести *** си ''коментари''!

52

до т

преди 12 години

Не, следва да се засрамят тези, които слагат минуси на коментари от рода на "Мир на прахта му!" Следва да се засрамят тези, които говорят с лошо за един мъртвец и за които се съмнявам, че са постигнали нещо повече от него! Следва да млъкнат злобарите и комплексарите!