24

Анонимен

преди 13 години

Браво на Цветанов. Президент, президент.

23

Rw

преди 13 години

Бих искал да има всяка година избори, за да работат

22

Te4o

преди 13 години

Няма ли да се научите да слагате актуални снимки? Какви са тези монитори снимани преди 20 години? Вземете се стегнете малко. Да не говорим, че като напишете някаква крими новина слагате снимка на някоя полицейска патрулка. Много непрофесионално!

21

Справедлив

преди 13 години

ВСЯКО ЛЯТО ПО-МОРЕТО МАСОВО СЕ ИЗБИРАТ МИЛИАРДИ..................

20

до 18

преди 13 години

По принци ако за тримесечие си изтеглил ДДС повече,отколкото си внесъл-ти се назначава данъчна ревизия.Говоря за нормалните фирми-за ДДС-арите не важи.Там се играе нависоко и схемата е друга.

19

Анонимен

преди 13 години

Професията "дедесар" беше много популярна в ъндърграунда по времето на Царя и Тройната.Какви мерцедеси по за 200 к караха тия професионалисти-дедесари !А иначе им е трудно да си завържат обувките сами.

18

Дид

преди 13 години

Голям батак е с това ДДС и е крайно време механизмът да бъде сменен!Има лица които си точат по 20-30 хиляди всеки месец и едва ли някога ще се стигне до тях.Елементарни неща се изискват за да спре това,защото за да поискаш възстановяване на ДДС означава,че си платил петкратно по-голяма сума,как си платил обаче,откъде си взел пари и по-какъв начин никой не проверява и така милиарди изчезват за нула време всяка година!И когато в криза икономиката отчита по-големи обороти това не мирише,а смърди!

17

Луцифер

преди 13 години

Бай Иван не може да тегли ДДС.ДДС теглят тия от които тегли бай Иван.

16

hamhum

преди 13 години

КОГА ЩЕ ИМА АКЦИЯ И ВЪВ ВАРНА? ЗАМ. ДИРЕКТОРА НА НАП ВАРНА ЧАВДАР ЯНКОВ Е "НАЙ НЕДОСЕГАЕМ".

15

мишка

преди 13 години

Това е предизборна акция!

14

Анонимен

преди 13 години

Браво! Необходимо ли е да стане през ноща?.....Смятам, че може да се провери информацията след това да се шуми...И всичко свършва до тук, няма виновни, няма наказани.

13

Марш навън

преди 13 години

ЦЕЦО СТИГА ПРОСТОТИИ , ПУШИЛКИ И МАНИПУЛАЦИИ - ОТ 2 ГОДИНИ НЕ Е ВЪЗСТАНОВЯВАНО ДДС НА НИКОЙ , ОСВЕН НА ФИРМИТЕ НА ВАЛЬО ЗЛАТЕВ И НА РУМЕН НИКОЛОВ-ПАШАТА И НА ДРУГИ ВАШИ ХОРА. КАКВИ 21 МИЛИОНА БЪЛНУВАТЕ .....Долу Бойко , долу Цвъцо .................Долу простаците и манипулаторите от управлението на държавата

12

Българин

преди 13 години

В такАва схема случайни хора няма МНОГО ЯСНО ЧЕ СА ДАНЪЧНИ С 500ЛВ ЗАПЛАТИ ИИ КЪЩИ ЗА МИЛИОНИ!

11

електорат

преди 13 години

ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БЕДНЯК ДО НАЙ-БОГАТИЯ ,БЪЛГАРИНА КРАДЕ!ТОВА Е ГЕННО ЗАЛОЖЕНО, И КАТО НЯМА СЪД НИЩО НЕ ГО СПИРАДА ПРОДЪЛЖАВА

10

crus

преди 13 години

а кога смятат да подкарат и кварталните *** и ***?

9

ЧОПЪР

преди 13 години

Яко ,след анализ на Цветанов и НАП ! На по-късен етап ще дочакаме същинските резултати и доказателства.Важното ,че има задържани и Цвь е пред прожекторите на медиите!Още една отчетена операция, с пррофилактична цел.

8

к.к

преди 13 години

Има съмнения , смях , всяка по крупна далавера в БГ става с участието на ушеви и данъчните купои .

7

Анонимен

преди 13 години

Dobro utro,drugari.

6

Анонимен

преди 13 години

Държавните служители да се съкратят поне на половина!Храним *** за да ни крадат, явно и държавните служители също!

5

Анонимен

преди 13 години

"МВР има съмнения, че те са участвали в точенето на ДДС" ;))))))))))))))) Баааааси страхотното откритие!!! Ха хах хах ха! Че без данъчен как ще го източиш бре?!?!? . В моя град всички ги знаят дедесарските фирми. Всички с изключение на данъчните.........