432

bai_jordan

преди 13 години

Не застраховайте в дженерали!!! И всички които имат възможност да отидем да се изпикаем пред дома на Йорданка Моллова!!! Някой знае ли я къде живее?

431

Стефка

преди 13 години

Както се казва: ЗА ВАС БЛАГА ЗА НАС ЛАЙН....

430

но комент

преди 13 години

В Бг застраховките са ниски, но срещу тях не получаваш нищо.Както е и с данъците впрочем.

429

veselko

преди 13 години

Е няма такава наглост.С всеки изминал ден се убеждавам,че тази държава се превръща в ***.при първи удобен момент ще напусна!

428

Анонимен

преди 13 години

Това вече е цинизъм

427

valentin

преди 13 години

Възмутен Съм!!!Мафия!!!

426

доган

преди 13 години

Справедливо ще е да я поставят на пътя за да я сгази още веднъж Ставийски, да излязат на фитка....вместо да му плаща от социалната пенсия, с която ще живее оттук нататък....

425

Анонимен

преди 13 години

Как така само 8660 лева? Тя трябва нов джип да му купи. То 8000 лв му струват само гумите без джантите.

424

Honorik

преди 13 години

България трябва да се разруши.Bulgaria must be destroyed.

423

Honorik

преди 13 години

Само Бог е справедлив.Човекът е негодник,който не може да упражнява правосъдие,понеже е страхлив,алчен и пристрастен.

422

Анонимен

преди 13 години

На тоя русия още ли не са му резнали зелката роднините на пострадалите

421

велко вълканов

преди 13 години

Дайте тоя свиняр,Максим Стависки,некой да го прати//ама време е вече/ в състоянието ,в което е пострадалата Мануела Горсова,че да видим аналога в 2 еднакви случая и т.н.?!Аз ако бях на баща й на момичето - тоя до сега да го беха забравили даже и роднините му.Що за свинщини ни сервират тия Комунистически слуги от БГ Съда,дето е ясно че требва да ги пратим на нивата и там,с мотиката по 10 часа ежедневно да си вадят хляба.За да "видят" реалното,за разлика от "Аквариума" на БСП/БКП наречен БГСъд.

420

алоооо

преди 13 години

След това решение на съда има ли балък в страната, който да иде да се застрахова в тая фирма, след като знае, че няма никога да види каквото и да е обезщетение?

419

еди-кой си

преди 13 години

В продължение на предишния си коментар ще кажа: Предлагам застрахователят да изплати сумата от 190хил. на родителите. А родителите да бъдат така добри и да върнат жеста към БГ народ и да дарят тези пари на няколко организации, които набират средства за болни деца или направо на дечицата от сайта DMS например или който и да е друг.

418

alis

преди 13 години

nali na tova momi4e mu trabvat mnogo pari i za da se podarza v tova sastoyanie,daritelskata smetka nama ni6to ob6to,a i mozeha li da 4akat tolkova vreme za le4enieto!!!!!!

417

еди-кой си

преди 13 години

Добре бе хора. Съгласна съм, че застрахователят не трябва да се измъква с такива оправдания "сметката е платена". Обаче, определено има нещо сбъркано в цялата система. Щом се е знаело, че застраховката на Максим ще поеме разходите, защо трябваше да се организира дарителска кампания? В един момент се получава: ето ви едни 390хил. и още 190хил. , а лечението е струвало 190хил. и сте с 390хил.печалба от бедния БГ народец, отделил по левче...

416

до 421

преди 13 години

Прав си. И не само в Турция е така.

415

но комент

преди 13 години

Аз не знам до сега случай здравната каса а си е потърсила парите за лечението от застраховател.така застрахователите си спестяват стотици милиони всяка година.това е логика от средновековието-ще отида аз в болницата, ще си платя, после докторите ще ме лекуват, после ще си искам платеното от застрахователя.Ами ако лечението струва стотици хиляди, и аз ги нямам в джоба си предварително да ги платя?тъмно средновековие!така не се прави никъде по света!

414

421

преди 13 години

Да ви дам един съвсем пресен пример от съседна Турция. При инцидент от болницата се свързват със застрахователя и те лекуват като застрахователя плаща директно на болницата. Всъщност ти си отиваш там казваш си номера на застраховката провеждат се няколко телефонни разговора и всичко е ок. Не ми се искаше точно с Турция да давам пример, но само за ад покажа къде сме ние и нашите закони - на дъното явно.

413

Дженерали

преди 13 години

Номерът е ясен. Скатаваш се 2-3 години и не плащаш нищо. Хората от зор намират пари от някъде и се оправят. После не трябва да плащаш разходи за втори път и минаваш абсолютно гратис. И да не забравите да се застраховате в срок !!!!!!