8

Анонимен

преди 13 години

Служил съм в "великата" БНА и задачите ни се ограничаваха да задържим едномилионната турска армия повече от един ден преди да ни смаже.

7

Голата помия

преди 13 години

Хихихихи:) Ми това е положението Бро, толкова от новите съюзници. Те добре, че и това ни оставиха, та да има с какво да се дава караул! :) Вече звучи като виц на децата като им разправям, че сме имали и авиация, и флот, и ракетни войски и сто и петдесет холяди жива сила, и две натовски държави малко по на юг и през ум не им минаваше да се еб*.ват с нас... :)

6

четвъртият

преди 13 години

А кой ще е четвъртият за карето на карти?

5

Червената помия

преди 13 години

Я какви модерни БТР-и, че и спо два двигателя от Газ 51 са ни подарили Американците??? Върха на техниката от 60-те години на миналия век!А какви калашници само, а какво РПГ!Блбагодарим Ви , братя Американци, за щедрата материално техническа помощ, за това, че нашите *** са отишли да се бият вместо Вашите синове и дъщери в Ирак, Афганистан, Косово, на половин или една трета от цената, на която се бият Вашите войници.Не можахте ли и каските и бронежилетките да подарите, че си ги купихмеотВас?

4

ХХХ

преди 13 години

Какво толкова има да тренират , отиват и почват някое *** гето и докато шават *** не спират стрелбата.После почистват и тренировката е завършена.

3

Анонимен

преди 13 години

многонационални операции - демек българите и сърбите като пушечно месо в защита на американските интереси...май така идва. ще им събираме кокълите някъде в пустините, глей си майтапа:) ние сме просто едини масти...и които се дупим на всички, срам и позор!

2

onzi

преди 13 години

Според мен сърбите и акериканците ще се тепат не на майтап , а нашите ще събират труповете.

1

ii

преди 13 години

Ясно - Американците стрелят, Българите бягат да събират гилзите!Баси унижението - не може и едно учение да си направим без някой да ни надзирава.