111

Анонимен

преди 13 години

На Фанди ще й е трудно тази есен ... нали проспа 6 години в общината

110

и

преди 13 години

ако нямаше обществен интерес какво ? замълчаваме си и все едно че нищо не е било , скрито-покрито ?

109

mda

преди 13 години

важното е да не я атакуват избраницата, не че е извършила евентуално престъпение... баси повреденото мислене, дето го има тоя нашия физкултурник - министър

108

SILANCE

преди 13 години

За да не остане картинката с фандупкова недорисувана,нека добавим т. нар. извънболнична помощ в София - заедно с Андрей Иванов и куп други от дружината,докопала се /знам и глагола добирам се,но не е толкова подходящ/ до обилно заплатено местенце /длъжност/ в СО,почти са го ликвидирали. Тех- ният съпартиец Комитов,шеф на столичната каса,им приглася прилежно.

107

Софиянец

преди 13 години

Нищо лично срещу Фандъкова ! Старателна женица ! И все пак, не е ли по-уместно Софийската община да се ръководи от инженер, магистър и докторант по Автоматика и системотехника в перспективна възраст, отколкото от застаряваща учителка по руски език ?

106

джак

преди 13 години

няма прошка от прошко, стига толкова фандък.....

105

garrett

преди 13 години

Присъединявам се - ще посоча други примери. Някой да е спускал Драган Цанков от Телевизионната кула надолу - като влакчето на ужасите е. Томба на Банско е малко по равна ... Иначе шанса да ти се откъсне колело или ска са почти едни и същи ..

104

Столичанин по-малко

преди 13 години

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ФАНДЪКОВА,МНОГО ВИ МОЛЯ ДА МИНЕТЕ ПО БУЛ. БЪЛГАРИЯ И ДА ВИДИТЕ КАК СА ЗАКЪРПЕНИ ДУПКИТЕ ПО НЕГО.ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ СЪМ НА ВЛАК, А НЕ ЛЕК АВТОМОБИЛ... ТАКА Е РЕМОНТИРАН, ЧЕ ПРЕЗ 5 МЕТРА ИМА ЛЕГНАЛ ПОЛИЦАЙ И ВСИЧКО СКАЧА И ТРАКА - КАТО ЦЯЛОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ И ТОВА НА ГЕРБ.БРАВО ГОЛЯМО ПРЕДИЗБОРНО ШОУ СТЕ СИ СПРЕТНАЛА.Моля редакцията да се повози по бул. България и се увери на място.Това дето Бойко беше направил с Цариградско шосе е нищо....

103

Анонимен

преди 13 години

до 100%писаното сега и тук, може никой да не го интересува, но за кого ще пишем в края на октомври - друга бира! Както е казал народа - пилците се броят наесен ;)А по "комуненцата", обръщението ти е подходящо за партийно събрание на ваш`та партия. Отгоре до долу и на обратно - все сте такива

102

съгласен на 100%

преди 13 години

"Хахаааа комуненцаа знам че ви е гадно ама няма как !!! Настоящата и бъдещата кметица може да я видите горе на снимката , а това какво мислите едва ли някой го интересува !!!"

101

Ганьо Балкански

преди 13 години

сняг се сипе на фандъци - в момента снега е заменен с прах :) Що да не направим Пешо Диков кмет на селото - те с брат му добре оперират вече колко години. Играят си на скъпоплатено монополи с районите в София. Техните подписи седят под най-безумните строителни книжа .. в историята на човечеството ..

100

Анонимен

преди 13 години

Малееее,голяма цензура може би наложена от Цвъкито!Позволих си да пиша нещо за шестте му апартамента и заявих,че ако съм аз разследващ,щях да му разкатая фамилията до 9 коляно и ми изтриха коментара!Къде тук са нарушени правилата на сайта?

99

!?!?!

преди 13 години

до 92 "излагате се"Не се иззлагаме. Дали ще краде кметът, или поради некадърност ще съсипе града - за гражданите е все едно и също!Жената толкова си може! Поболя се (искрено съчувствам) от напрежение.Не е лесно Батмана да ти е пряк шеф...Хич не съм фен на БСП, ама виж Дора Янкова какво прави в Смолян! Отстоява си позициите за добро на общината.Оставете Фандъкова на мира. Ще я довършите, бе! Не го може това и се притеснява жената

98

"де юре"и&

преди 13 години

Значи БоБо иска да продължава да кметува в София.Горката Фандъкова! Направи я първо министър на образованието - помните ли? Ден до пладне! После реши да не изпуска кметството в София - направия кмет.А тя жената-не знае на кой свят е!Има окомуш жени-бива ги да кметуват! Но тази е само от учителската-до класната стая. Не може с дума дори да защити свое действие!Единственото от което би трябвало да разбира-детските градини-така го за*ра, че няма оправяне! Сори, Цецо-бъркаш!Кмет- на Шума-може!;)

97

Nasko

преди 13 години

Абе този Министър ли е, или е PR, защото и за двете не става!Тази Даскалица, е била в Училището за Популизъм заедно с Тиквата!Тия, ама са големи ***, цял народ ги ПЛЮЕ, те си мислят, че са в Римска баня/ако са чели Стратиев/:)))Колкото по-бързо се пръждостае, може и завод за ***, да има София, ама Те не го строят, щото ще са Първия *** в него!Ай Сиктир Некадърници НАГЛИ

96

Ил.Иванова

преди 13 години

Ехо , ГЕРБ са пътници от властта и за какъв кандидат Кмет и Президент се дрънка напоследък !!!

95

пешо

преди 13 години

Естествено, че Фъндъка е фаворит на ГЕРБ-нали е послушна. Това едва ли ще промени мнението на софиянци при избора на кмет.

94

Анонимен

преди 13 години

Прав е 56,не ни чакат избори а ***!

93

Анонимен

преди 13 години

Хахаааа комуненцаа знам че ви е гадно ама няма как !!! Настоящата и бъдещата кметица може да я видите горе на снимката , а това какво мислите едва ли някой го интересува !!!

92

Софианец

преди 13 години

На тези избори ще гласувам за личности, а не за партия и затова за кмет се колебая между Фандъкова и Пехливанов(АТАКА). Фандъкова от една страна вече е добила някакъв опит, но реално нищо не е показала като резултат, или поне аз така смятам. Пехливанов пък му следя изявите по БНТ и ми харесват идеите и въпросите, които поставя и смятам, че е подходящ за поста. Прошков никакъв шанс да гласувам за него. Нищо не е направил в Лозенец и уж елитния ни квартал е с дупки по-големи от кратер.