508

до Todorova

преди 12 години

Мила, "1000 ватовите колони" са единствено и само в простата ти главица! :) Работя толкова близко до джамията, че в момента я виждам от прозореца на офиса ни. Нищо тормозещо, мила... Само в главици, като твоята, отдалечени на не знам си колко разстояние от това място, само там виреят фантазиите, които описваш. Ама много ти е телевизията да ти кажа... И са ти малко книжките... Колкото по-малк българим като теб, толкова по-добре за децата ни.

507

Todorova

преди 12 години

Не ви ли писна от заплахите на мюсюлманите в България всеки път, когато някой ги погледне накриво?! Мисля, че мюсюлманите тормозят българите, затова са тези реакции на националистите. Аз ако опъна 1000 ватови колони на балкона и по 3 пъти на ден пускам неприятни звуци, след час ще ми се появи полицията с предупреждение. А на тези талибани никой не смее копче да им каже. Дали това е справедливо?!

506

атаман

преди 12 години

Национализма ще става все по-влиятелен в Европа и по света, дори в Турция спечелиха 13% националистите, това че хората на Волен са *** не означава че са националисти и патриоти. При всичките сериозни проблеми точно джамията ли е най-важния за просперитета на нацията? Защо трябва да помагат на Доган да си реши вътрешните проблеми?

505

Българин

преди 12 години

ДПС е етническа партия с мазен крадлив Доган начело, който не ходи на работа, купонясва в Сараите, краде милиони и живее на гърба на българския данъкоплатецдокога ще търпим?ДПС ИЗВЪН ЗАКОНА, ВЕДНАГА!!!

504

Tina

преди 12 години

До "Отговор 1 и 2":"***" отдавна не спят и разбраха подмолната ви игра. Докато говорите сладко и лицемерно, действате за автономии."Баня Баши" беше ваша провокация.От години сте нагли и не правите нищо за молбите, които идваха да си махнете високоговорителите."Каквото посееш - това ще пожънеш". Никога не сте преставали да сеете омраза, която досега прикривахте лицемерно.Но вече всички ви разбраха.

503

Тити

преди 12 години

Мюсюлманите не се ,,дупят", а свеждат чела пред Бог! Но изглежда кой, за каквото си мисли, това вижда!

502

Ани

преди 12 години

Не за пръв път го пиша - С национализъм се занимават хората,които нямат какво да дадат насвета.***!Простаците!***!!!!Хора,не се връзвайте на номерата на Болен -Волен.Той няма какво да даде на света.Няма кой да го чуе-за това най-удобно му е да дигне флага на национализма.Ало Болене ,какво си дал на света?Едно дете ли си направил,отгледал и възпитал.Какво?????Нищо.*** като теб няма какво друго да правят.Къде беше до сега?Тя джамията си е там от векове.Сега ли взе да ви прече?Опомне

501

отговор на Тина-2

преди 12 години

Нека започнем от дребните и всекидневните неща за да станем Велики,защото дребните неща водят до велики дела. Винаги за неуспехите ни са виновни други(турците)но никога не се поглеждаме в огледалото за да видим собственното си лици. Бях на Великден в Истанбул на Св.Стефан,бяхме стотици,може би над 1000 но никой не дойде да ни безпокои. На Св.Константин и Елена бях на Одрин,също никой не ни безпокои, тук се навъдиха простаци които мислят,че служат на България- ето това е болното.Страх ме е за БГ

500

Отговор до Тина

преди 12 години

Не Тина, жизнено важно е всички да разберат,че радикалните изяви раждат подобни от другата страна. Жизнено важно е *** да разберат,че въпреки,че носят християнски имена ,обичта към държавата се проличава от дадения труд за благото на род и Родина а не от изпитите водки,ракий, уйските по кръчми и дискотеки. Че, обичта към РОД И РОДИНА се личи ОТ СЪЗДАДЕНОТО ЗА ТЯХ А НЕ ОТ РАЗРУШЕНОТО.От това какво семейство имаш(имаш ли въобще) колко и какви деца имаш(имаш ли въопще) нека започнем от малк

499

До 595 от 585

преди 12 години

Ами аз го написах ясно: Който сам се ПРЕДСТАВЯ за такъв.

498

noname

преди 12 години

мдааа, ЦРУ и КГБ пак имат някакъв план за Балканите...

497

Анонимен

преди 12 години

Най-добре е да дойдат африканците и да ви разкажат играта, черноризци смотани!

496

до575

преди 12 години

Абсолютно си прав!Още през 1989 ми беше разяснено от турчин,че тайно мечтаят за автономия и последващо присъединяване с Турция....И когато ги питате- защо не отиват в Турция като толкова я искат,отговорът е-Те не искат да отиват в Турция,искат Турция да дойде тук,земята ни искат.....

495

до 585

преди 12 години

Много си умен:) И как разбра кой коментар е написан от мюсюлманин и кой от евангелист???:)))))

494

до Tina

преди 12 години

Абе Tina..ти колко кила си?...

493

Борислав

преди 12 години

Няма нищо християнско в това да нападаш хора, които с молят и също така няма нищо мъжко в това, 20 човека да пребиват един..

492

БАЧКАТОР

преди 12 години

*** инсценировка е това " пребиване на пазача" . Измислена работа от мръсните депесари, за да се нагнетява напрежение и те да печелят съчувствие. И да считам че не обичате България, обичате Турция и искате реставрация на гнусната османска империя и смърт на България като държава. Айде да не се лъжем а?

491

диана

преди 12 години

всеки си има начин на молене,християни евреи мюсюлмани и т.н.престанете да обиждате тоя се дупел оня така!престанете с вашите ругатни!България както навсякъде е място за всички и никой няма право да упреква другия как да се моли,и т.н.и без това всички българи заминават по др.държави.една шепичка хора сме,нека да няма такива демонстрации за които всъщност се плаща!мир мир мир!

490

Tina

преди 12 години

До "мда":Жизненоважно за България е да се отърве от мижитурки и предатели като теб.

489

мда

преди 12 години

Мда, прочетох много от коментарите тук. Става ясно,че някои *** мътят водата. Всеобща тайна е, че *** знаят едно- да мразят, мътят водата и лентяйстват.Ясно,че народа е тръгнал подир тях но има една поговорка :`` Когато гарванът ти е пътеводител..излизаш на бунището..``Никой никумо не му е длъжник, дърпаме браздата, възтановяваме България от берлинския договор, турците в Източна Румелия, българите в Северна България( както си е било).И без това земите на юг никога не са били български