642

rumen221

преди 13 години

Приятели,Пари за пенсионната система, има и при днешното нива на вноските, но!. Дори и най-развитите държави не могат да поддържат ПЕТ ПАРАЛЕЛНИ ПЕНСИОННИ СИСТЕМИ, както е у нас, - Солидарна- Капиталова лична (но, защо частна?)- Пофесионална- Капиталова обща (държавен Сребърн фонд)... - Данък Обществено осигуряване, с който се плаща КОНСТИТУЦИОННОТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ на Държавата Социалното осигуряване!!! Парите за пенсии и здраве са достатъчни, но само ако Държавата и Гражданина си изпълняват Конституционните задължения. Как - като:1.Премине се изцяло на чиста Солидарна пенсионна система, подпомагана от Общата капитарова система(личния коефициент отчита категорията труд)2. Държавата поема изцяло, чрез бюджета, Конституционното си задължение за Социални помощи по Чл.51 от К-ятаДнес:1. Парите за "втора" пенсия и "професионалните", се крадат от олигархията, собственик на тези фондове, която ги налива в собствените си предприятия, което е Главната причина за съществуването на Сивата икономика, която неплащаща социалните си задължения (ето това се нарича Параграф 22) ЗАТОВА КАТЕГОРИЙНИТЕ ПЕНСИИ, КОИТО МОГАТ ДА ПРАТЯТ, СА 40 ВМЕСТО 400 ЛЕВА!!!2. Чрез Противоконституционния (Чл.60) "Таван" на осигуровките, годишно от задължителните социални системи се крият над 1 милиард лева..., а от Девидентите (обложени само с 5% О.Д.) и доходите от наеми, се пестят още толкова...3. Любимите на чиновниците и бизнесмените Квази пари, като ваучери, "безплатни дрехи", пътувания и т.н., също не се облагат "пенсионно" и здраво..., а на всичко отгоре, се приспадат и от данък печалба4. Почти 1 милиард Социални осигуровки и помощи, също не се облагат пенсионно и здраво, макар че получаващите ги бабаити крадат, като за световна, а се лекуват и получават пенсииИ накрая: - Това, че някой днес някой чичко паричко има големи доходи не означава, че утре не може да ги загуби..., та нали нали фалиралите фирми са мършата, която храни оцелелите, до следващата кризаПо Конституция ужким всички сме равни, но изглежда както и при Комунизма, някои са По-равни

641

една българка

преди 13 години

напишете в гугъл един милиард помощи за *** и прочетете

640

една българка

преди 13 години

Аз няма да гласувам повече за който и да е ,всички все сладки розови приказки изприказваха преди избори,и как да работим повече не разбрах,като на гърба ни тази *** ***>ето малко материал istinata.livejournal/16054.html *** държава сме ,затова трябва да се изнасяме ,да не ги хрантутим и депутати и ***.

639

БСП

преди 13 години

РУМЕН ПЕТКОВ , Е НАЙ-ЯРКАТА ФИГУРА В РЕДИЦИТЕ НА БСП.НЕКА ДА ИЗБЕРЕМ Р.ПЕТКОВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!С РУМЕНПЕТКОВ ---НА ИЗБОРИ.С РУМЕН ПЕТКОВ-СИГУРНА ПОБЕДА ЗА БСП!

638

Акъл море

преди 13 години

677 дава истинската истина за истинския Борисов! Много точно! Браво! Показва се и истинската истина за тези,които са гласували и ще гласуват за него! Неимоверно постижение на софийския шоп-- мекотело да се издигне в очите на хиляди безмозъчни до герой!

637

Килъра

преди 13 години

На батко Бойко му дреме,ч е го храните по форумите-кучето си лае.... :)))))))))) Или по-точно овцете си блеят, овцеееееее :))))))

636

Килъра

преди 13 години

Ех роби, роби ще ревете пак руснаците да ви освобождават ама няма да дойдат повече, защото нали искахте да целувате задниците на американците и техните хора ви го акзват в прав текст!!!

635

възмутен

преди 13 години

Колко повече да работят хората, бе, Борисов? По цял месец блъскат за мизерните 400-500 лв., да не говорим, че така опоскахте страната, така сринахте малките и средни фирми, че хората масово са без работа. За две години опоскахте всичко събрано, което "другите крадливи правитлства",както ги наричате, бяха успели да съберат - и фискален, и здравен, и пенсионен фонд. Това означава, че при тези събрани милиарди резерви другите правителства са много по-кадърни от вас, щом и за тях и за резерв е имало

634

учен

преди 13 години

Аз взимам 450лв. на месец и не работя почти нищо. Кой както си го направи и ти може би просто си глупав и неспособен. Честит рожден ден, Бойко! :)

633

Мима

преди 13 години

ЧРД, бате Бойко! Още много ленти да прережеш!

632

ИЗБЕРЕТЕ ЦАРЯ..

преди 13 години

ПРИ "ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ", СИ ЖИВЕЕХМЕ ДОБРЕ!ДОГАН , НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ЛОШ---ТОЙ СЛУШАШЕ ЦАРЯ !ДОГАН-СЪЩО Е ЕСТЕСТВЕН СЪЮЗНИК НА БСП!ЦАРЯТ --ТОВА Е ЕДИНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ!ВСИЧКИ ЗА ЦАРЯ!

631

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

SINIQ I 4ERVENIQ ELEKTORAT SE E MOBILIZIRAL.QVNO 6TE RAZDAVAT PREDPRIQTIQ AKO ZAGUBI BOIKO IZBORI.A TOVA E NAVAZMOJNO DRUGARI.

630

bravo boiko

преди 13 години

DA,TOI NAISTINA RABOTI NAI DOBRE!!!KATO GLEDAM PRITESNIL E VSI4KI PRESTAPNI ELEMENTI V BG.

629

Анонимен

преди 13 години

O4akava se utre ot prezidenstvoto da predlojat Boiko Borisov za nagrada " Stara Nojica" prva stepen s 7 lenti za otkrivane na 7 magistrali

628

IDIOT

преди 13 години

E STRANDJATA

627

Тошко

преди 13 години

Р.Петков е по добър избор.... от Корумбашев.Тъкмо ще изгони Уорлик от България!

626

Червената помия

преди 13 години

До моя приятел-Странджата.Не , Странджа.Кошмара на целия народ е не рязането на ленти,а разпродаването на безценица на всичко, построено и давало прехрана на страната толкова години.Визирам продажбата на нефтохим, на БГА, на тецове, на ВИК дружества, на Енергоразпределенията,и на още много други.Сега, както чете в друга статия-да се готвят пощите, защото успешния икономист Дянков само това е измислил , за да дойдат приходи в държавата, която внася даже и домати и чушки, бивши нейни производства.

625

furiev

преди 13 години

Аман вече от тия комплексарчета със скъпи курвенца дето ни управляват,няма ли един мъж в тая България бре...???Бойки,Костовки и Доаганки - все нещастни и незадоволени мършляци алчни за власт и пари! Дайте да строим по Сталински лагери и да ги тикаме там крадльовците нагли! Те дори и не се усещат ,че държавата е за гражданите и те би трябвало да им служат,но това е комплексарщината - друга оправия за тях няма,освен наглото обирджийство за да си задоволят комплексарските нужди !

624

Люлякова

преди 13 години

Поканваме премиера Бойко Борисов да открие първат копка пред блока / ж.к. Люлин - близко е до Банкя / където ще сложим кофата за ***.Осигурили сме духова музика, момичета в национална носия, лента, ножица, бакърче, мажоретки и много кебапчета и бира...Ако не ни посети, значи не ни уважава, така ще го важим и ние през есента на изборите.Очакваме от ПРЕСЦЕНТЪРА на МС да осигурят директното излъчване по ТВ ефира и националното радио, да има и много журналисти и фоторепортери.Надяваме се да има в програмата място и за нас, утре щял да пререже три ленти - в Лом, Добрич и Смолян, дано намери време и за нас на път за другите места.

623

?

преди 13 години

Боко- как върви амфетамина?! Цоко понаправи ли някое друго къще? Калинка да не е бременна пак? И ако е- как ще е името на туморчето? Инак- какво ново при теб? Утре понеделнишки ще дръпнеш едно речле по Ти Ви- то да не забравиме и после мачле или тенисче? Аз как съм? А, добре съм- благодарско- днес хапнах филия с мас, попрочетох твоите гениални идейки и вече смятам, че денят не мие минал напразно- утре нови циркове чакаме, и нови цакания!