44

КПП Казичене

преди 13 години

Абе,бате Шефе Цеко,и сия кво развалихте ни жътвата.Тъкмо почнаха да се прибират немците на юг.Кредити имаме криза е,с тъщата живея,повече от едно лилаво евраки на смяна не ни трябва.

43

Анонимен

преди 13 години

За какво престъпление говорим,че гражданите им давали пари на ръка?То и това е престъпление ама тия в начална фаза са свидетели.А като се обърне палачинката ще станат обвиняеми.

42

колега

преди 13 години

Честито на печелившите...да обърнат внимание и на Костурето от Перник

41

горски

преди 13 години

Вместо да хрантути ДЪРЖАВАТА некви *** с палки, да сложат камери по пътщата, и нет человек нет проблем

40

Мърто

преди 13 години

ДА СЕ УКРИЯТ ХОРА СЪС СЕМЕЙСТВА И ДЕЦА..?!?!? НЕ ГИ ОПРАВДАВАМ ТЕЗИ ЮНАЦИ...НОООО... ТОВА СИ Е ЧИСТ ПИ-АР НА ЦВЕТАНОВ И ГЕРБЕРИТЕ...АРЕ БЕ КАК ЩЕ ПОВЛИАЯТ НА РАЗСЛЕДВАНЕТО, СЛЕД КАТО ВСИЧКИ ДАННИ СА ОТ СРС-ТА..?!?!? АМАН ОТ ГЕРБАДЖИИСКИ НОМЕРА!!! А ЗА ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ НЯМА ПРОБЛЕМ... ЗА ИЗБОРИТЕ, ТО И ЛУДИТЕ ГО ЗНАЯТ!!! ИСКАМ ДА СЕ МАХАТ ОТ ВЛАСТА ТАКИВА ШАПКАРИ НДОУЧИЛИ И ПОЛУГРАМОТНИ!!!

39

Анонимен

преди 13 години

Mi to v BALGARIA vinovni njama

38

харабийко

преди 13 години

Е как така "подкупните катаджий в ареста"? Да пуснат поне двама-трима да регулират проблемните кръстовища. Как ще я караме без нито един катаджия по улиците?

37

Доорс

преди 13 години

Всички мръсни куки в кауша! Така ви се пада еничари продажни!

36

Анонимен

преди 13 години

Абе май е на месец,,, да го ***... !!!

35

пич

преди 13 години

те тия не са делили на САМ. а другите по пирамидката нагоре къде са Цецко?

34

Cops

преди 13 години

По 1500 лв. на ден заработвали задържаните катаджии..!!! Ами това са си близо над 1000 $ на ден и американските им колеги могат само да си мечтаят за такива доходи при къде по тежките условия на работа с нарушителите с тяхните скромни заплати от 3000 $ на месец.

33

Наказание

преди 13 години

Няма нужда да се водят дълги и скъпи дела за тези Полицаи.Да ги осъдят на три месеца затвор.След това в Затвора , и да ги разпределят в килии с рецидивисти.Или по точно - рецидивист , рецидивист , рецидивист , полицай . И т. н.И като излязат от килиите ще стоят на магистралата , само че те ще плащат.

32

респектиран

преди 13 години

За подобно обществено престъпление срещу гражданите, на държавните служители и особено за злоупотреба със законните полицейски правомощия в много цивилизовани държави се предвижда безкомпромисен съд по бързата процедура с максималният срок затвор предвиден от закона,глоба и конфискация на цялото имущество в полза на държавата и доживотна забрана за упражняване на подобна обществена професия.

31

Анонимен

преди 13 години

Защо не обиждате така полицаите когато Ви спрат, а тогава се молите, бъдете поне искрени с тях ?То медала е с две страни и колелото се върти ли, върти!

30

Анонимен

преди 13 години

Да бе, и от мен са просели. Не същите, но нали за ''Родната полиция ни пази'', нали за тези крайпътни просяци става дума?

29

цуци

преди 13 години

И ко ши праим сега????

28

елтимир2

преди 13 години

Грешно сте писали.Не 1500 лв на месец,а за няколко дни.Тия ли са най корумпираните?Просто са набутани,за да се отчете дейност от цецо за пред Европа.Те са по рекламите.Имаше Октоподи,нагли и какви ли не показни акций за заблуждаване на Народа.Но Народа лека-полека започна да проглежда и разбира за какво става въпрос.Българите забавят,но не забравят.Поредната партия-балон която се спука за 2 години.Час по скоро предсрочни избори и в Белене.Да работят за 240лв и да видим как ще живеят с тези пари?

27

danakaplatec

преди 13 години

samo tezi ot kat li? xaxa. palkite navrjani vav gazovete im do jivot.

26

Анонимен

преди 13 години

Да им го слагам целия при това немит на всичките милиционери

25

Boroka

преди 13 години

Там при Лазар Колев да е.....а