51

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

do togava toi trqbva da e v zatvora kadeto mu e mqstoto.

50

Петър

преди 13 години

В повечето развити страни президентите след края на мандатите си не смятат, че е удачно да стават депутати или конгресмени, в което има логика. Такива като Първанов ги знаем има ги и в Русия и тяхните намерения са ясни, а възможностите им са ограничени, защото самите те малки хора с кухи идеали.

49

тежък

преди 13 години

не ни трябват коалиции гоце аман от твойте коалиции виж докъде ни докара с тях

48

БЪЛГАРИН...

преди 13 години

....Е , ..КАК НЕМА ДА Е В ПОЛИТИКАТА ????КЪДЕ ,ДРУГАДЕ ЩЕ НАМЕРИ ТАКАВА МУФТА.....ЗА ....."БЕЗ БАЧКАНЕ"...??!!!!ГОЦЕ ---НЕ Е ПО... "РАБОТАТА"....!!!ГОЦЕ , Е ПО ...."ВЕЛИКИТЕ ПРИКАЗКИ" И "ГОЛЕМИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛОКУМИ"....ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЕРТИП.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!...СТИГА ДА ИМА БАЛАМИ И *** ----ДА МУ ВЯРВАТ....!

47

Земемер

преди 13 години

Добре сресания триперлив манекен, защо гледа на живота през розови(червени) очила, а дъ гее, йе-е-е ?

46

Анонимен

преди 13 години

Писмо до Васил Левскинаписано от Таня - ученичка в 11 класСпи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб!Добре си ти. От там не виждаш... съдбата на достойния ни род.Не виждаш майките, които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове.Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве.На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори....Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст.Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

45

Анонимен

преди 13 години

Ура, ще имаме възможност да НЕ гласуваме за Първанов след януари 2012.Какво щастие,няма да го пропусна!

44

Модератора

преди 13 години

46 е ***

43

Анонимен

преди 13 години

КВО СТАНА С БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА БЕ ,ТОЯ МАЙ УШЕТА МАНГИЗИТЕ ЗА БОЛНИТЕ ДЕЦА ?

42

Извод

преди 13 години

от 44 коментари 40 са пусувни по адрес на Гоце......Както беше и със Станишев и видяхме на изборите как приключи...И някви кавали Алфа рисърч и прочие излизат и ми говорят колко бил висок рейтинга на Гоце и Хамстера.......На изборите ше го уточним това....

41

БАЧКАТОР

преди 13 години

Гоцке на нас протурски политици не ни трябват. Пробългарски търсим.

40

sss

преди 13 години

Забележи Гоце бил Балансьор......Нагъзил се е на Доган и доган го ш**а колкото се може...В същото време Гоце е Президент на България,избран от турците дето не говорят български.........Е ако това не е балансьор здраве му кажи

39

Анонимен

преди 13 години

ТУРИ СИ ФЕСА БЕ РАДИКАЛИСТ

38

Rocky

преди 13 години

Гоце от Сирешник!Каква външна "балансирана" политика,какви 5 лева?Май се осмелява да се явява само в районите със "смесено"население,които са постоянно зомбирани от Доган!Но явно в момента, Господ не е българин-щом допуска такава наглост!Тогава трябва истинските български граждани(а не поданици) да покажат един път завинаги пътя към политическото бунище на такива негодници като Гоце!!!

37

georgi44

преди 13 години

че той с друго неможе да се занимава

36

сссс

преди 13 години

Ся 10 години да се возили с S класата.....да си почивал на Бояна и да си се ширел в Президентвото,най богатите българи да си ти правили подараци и от утре да си бах *** не е лесно......Много ясно ,че ше прави такива изречения...че щял да остава в политика....Но гоце толкова си гнусен ,че просто няма и на къде.....в Германия бивши членове на комунистическите служби не могат да заемат никакъв държавен пост ,а тука агент Гоце от ДС е президент...за кво си говорим??

35

до 33

преди 13 години

Не ще да се маха,нали го чуваш,остава в политиката.Такива са по-гадни от кърлежите.Ще ти отрови кръвта,но той ще оцелее.

34

С.Данайлов-Лайното

преди 13 години

Гоце Збогом

33

азеведо

преди 13 години

Ей нагъл *** е тва Гоце от СИрешник с предните 2 кафяви зъба...Забележи той щял да остава в политиката,а то не е ли ако аз гласувам за тебе бе царвул скапан....Щял съм да имам възможност да гласувам за него....бати мизерника....БОже опази..

32

ssss

преди 13 години

С кеф прочетох инъервюто на Бойко,ама от тоя *** ми се повръща,без майтап...И забележи щял съм да имам възможността да гласувам за тоя царвул....Да ти *** майката...Винаги гласът ми против теб *** мизерен...винаги