43

Анонимен

преди 13 години

Ето така се започва с грешките на разследването,титаните на мисълта от софийска градска прокуратура не могат да определят подсъдноста а после съда им е виновен.

42

Анонимен

преди 13 години

ха нещо липсват имена-има и други дето го правят с години и поколения но не им виждам имената.защо ли?май тези хванатите не са се отчитали където трябва и колкото трябва.

41

...кугггку

преди 13 години

катаджиите ще ги съди онзи вторият съд дето е за богатите.а той след подялба на паричките пуска на свобода за да заработват още и дай боже пак да се стигне до подялба.на българия главният проблем е съдебната система.докато не бъде притисната от ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО да правораздава честно все ще си е така.нито бойко ни станишката ни костов могат да ги накарат да съдят честно.а както споменах по горе-гражданското общество.

40

Анонимен

преди 13 години

Поздравления за Съдия Румяна Чаналова. Все някой трябва да възпира полицейско-прокурорския тормоз в тази страна. Тези хора не се ръководят от закона а въпреки него. За съжаление, скоро започва да функционира поръчковия - Специализиран съд. Внимавайте българи!Браво съдия Чанталова

39

Анонимен

преди 13 години

Утре отивам да си сменя адресната регистрация. Ще се регистрирам в Джибути. Така ако софийската полиция ме хване за нещо, съдът ще ме изпрати за разглеждане на случая в Джибути.

38

АТИЛА

преди 13 години

И тези милиционерски *** ще ги покрият както покриха Руската *** Грозданов завършил Рабфак в Москва и неговото *** закопчани за Подкуп и Рекет.Така е защото съдът и прокуратурата в тази 133 годишна Руска Колония се оглавяват от Комунисти и ***.За оловните присъди които скоро ще им издадем обаче няма кой да им помогне а те идват скоро, много скоро..МАСОВИ И ПЛИТКИ ГРОБОВЕ за жените, децата и внуците на Комунистическите ИзродиКАЗАХ !!!bulgarya.co.cc

37

шофьора

преди 13 години

Браво, това е похвално на вътрешия контрол в МВР. Това се случва от много-много години. И слепите го виждаха. Зад всеки храст и всеки завой-катаджия. Да видим до кога???????

36

Пламен

преди 13 години

Като твърдите, че ВСИЧКИ полицаи са корумпирани, прокуратурата е "водена за носа" , съдът ще "потули нещата" след изборите, а хората създаващи законите са "****асти" ... вие се отказахте и от трите власти на демократичното общество. Защо живеете в държава, на която не вярвате? Великобритания, Италия, Кипър ви очакват....

35

до 35

преди 13 години

в 29ти и 30ти коментар съм посочил, че съм съгласен с това, което ти казваш. Но това, че жертваха 8 човека ей така чисто предизборно не им прави чест. Всички знаем за тази корупция, но не е това начина да се преборим с нея. Това е добър начин да се бориш с корупцията на по-високите нива - нека хванат и някой депутат, нека хванат министър или някой от подкупнте експерти по министерствата... Там има смисъл, защото няма алтернатива. Но за КАТ варианта е да се оправи администрацията и КАМЕРИ!

34

ДО 26

преди 13 години

Знаеш ли защо - защото Полицаите са на точното място , винаги където не ги очакваш и има знаци и светофари които не се вписват в природата .Ако съм нарушил нещо винаги е било в разрез със здравата логика.И сега да те светна с черешката на сладоледа - Този бизнес се казва вече официално - ХРАНИЛКИ за шарани.КАТ БГ е Паравоенно образование към МВР.Имат държавно оръжие и са частни лица.

33

В

преди 13 години

Дано от предизборния щаб и от ПР отдела на ГЕРБ четат това - СПРЕТЕ да хвърляте пясък в очите на хората!!! Виждате, че на всички им е ясно за какво става дума. Започнете да работите наистина.

32

ЕГАТИ И ДИВОТО

преди 13 години

Тези Полицаи са най- гадните *** - хем взимат рушвети , хем взимат голяма заплата , хем са неграмотни , хем след 20 г. взимат по 20 заплати и 1000 лв пенсия, хем имат частен бизнес.Но явно клатят по- големите *** които гласуват закона - Народното Събрание.При Бай Тошо имаше закон - ако Полицай се издъни наказанието беше - в Панделата и без Пенсия и Ранно пенсиониране.

31

Шофера

преди 13 години

Хубаво е, че този път сте се осмелили да им изпишете имената на тези хубостници. Браво!

30

ОЧАКВАМЕ ВИ ПАК

преди 13 години

Бас ловя че тези Полицай , ще ни пречакват по пътищата в края на летния сезон.

29

до 28

преди 13 години

Стига се пени, аз също нямам време да вися по КАТ. Това на мен ми струва отпуски и пари да се прибирам, защото работя в София, а съм регистриран на друго място. Така че имам същия проблем. Но ТИ ми кажи, как това че са прибрали 8 катаджии ти решава този проблем? НИКАК! Всички други са същите и са си на свобода. Не може да арестуваш целия КАТ... НЕЕФЕКТИВНО Е!!!

28

до 27

преди 13 години

Българино, не съм полицай и нямам нищо общо с органите на реда ;) И мен ме дразнят, как стоят на всяка двулентова права скрити в храсталака, на 100 м. след знак 50. И мен ме дразнят как в някой квартална улица са сложили знак 30 км.ч. (както и на локалното на Цариградско в района до х. Плиска) и си щавят яко. Но това, което искам да кажа е, че акцията е показна и не решава проблема. Трябва да има само камери и работеща администрация. Иначе по този начин, трябва да арестуват абсолютно всички кат.

27

Един Българин

преди 13 години

Имай в предвид че ние работим за да ви плащаме за да ни грабите, защото не всеки разполага с няколко дни да виси по КАТ. Нещо повече върнали са делото в Пазарджик за да не се случи нищо! За да се размотават до изборите и после да се окаже че не било вярно и че не можели да се манипулират радарите.

26

Един Българин

преди 13 години

МВР, много си зле. Ти си полицай явно от тези същите ***. Но ако не беше и теб те спрат за уж 150 , а ти си карал с 120 на магистрала, к'во пра'им,а? Нали се сещаш че не случайно наказателните постановления се разглеждат само в дървеница, а не в районните за да се чака повече, хората да не им се взима едноседмичен отпуск и ти да си пълниш гушата, както и скапания ти началник и неговия та до министъра!!!Всички КАТ-аджии на трудовата борса и само камери за да не страдат честните шофьори.

25

МВР

преди 13 години

Аз не знам до сега полицай да е вземал пари на сила от някой!!! Всеки е спрян за нарушение. И всеки е дал на полицая в пъти по-малко, от колкото щеше да му смъкне държавата. Но полицаите са виновни! Не ги защитавам, но ме дразни лицемерното отношение спрямо тях в момента! Всички ги критикувате, но всички им давате. Като сте толкова честни, защо не си вземете актчето и бегом да си го плащате, а? Щото е по-добре 20, от колкото 120, много ясно!!!

24

Анонимен

преди 13 години

Крадец ли е ,Рекетьор ли е ,едно е вярно той е КОМУНИСТ.Това се отнася за тези обирджии.