63

бридж

преди 13 години

Гледайки го разсеяно ,а и съсредоточено от токова много реклами ....не знаех ,че в Бг дават банковата карта в момента на откриване на банковата сметка ,че и дори на вносителя ,а не на притежателят !!! жалкото е ,че една актриса от някаква величина , като Цветана Манева играе като в изпит на зрелостници !

62

Limelight

преди 13 години

Това се казва актьорска класа! Само не можах да преценя в сцената в ресторанта кой имаше игра по-добре: Банковата карта или Милянкова? И двете се справиха страшно добре. Такова напрежение, чак космите на ръцете ми настръхнаха!

61

bluEyes

преди 13 години

Тая мацка има изражение на анорексичка...

60

експерт

преди 13 години

Филма хубав ли е, или български?

59

аз

преди 13 години

сериала е добър , няма нищо общо със бозите Стъклен дом и Забранена любов. Последния е даже срам за БГ и за тези коио са го измислили

58

Limelight

преди 13 години

"ПОД ПРИКРИТИЕ". Някой го наричат филм или сериал!? А всъщност това е смесица от видеоклипове, безумни диалози, танцови ревюта, криминални щампи, чиито главни изпълнители са чалгаклубове, марки автомобилни лимузини, бутилки с кетчуп "Олинеза" или водка. Кастинга е бил там.- Прочетох някой да се възхищава на това, напомняло за класата на Майкъл Ман. Чудесно! Как да не напомня, този е режисирал "Маями вайс", а там актьорите са моторници и дизайнерските марки дрехи.- Една пък вика: "Големия Сър Митовски...". Точно така, маце, за да станеш принцеса трябва да целунеш жаба. Или поне няколко ***. Правилно си се насочила, не си губиш времето. Лошото е, че някой *** са като крастава жаба, ама струва си да изтърпиш. - Филм, тоест не филм, а изкуство е когато когато има спектакъл, произведена е драма, разнообразие от скуката, шанс за съпреживяване и обогатяване. "Под прикритие " е врътка за пари. Както и онова с МОЛ-овете, ама за него, нейсе.

57

Мунда

преди 13 години

Абе имам усещането докато чета коментарите,че някой от актьорите сами си пишат мнения.Някак като ,че ли по старите`кримки`като досадния Бахаров и брат му разбират ,че губят позиции от по-готиния свеж и талантлив Иво Захариев и аре сега да плюем по форумите.. `Под прикритие` не е лош сериал,голямата беля иде от сценаристите ,които обслужват от забранена любов всичко що се движи.А сценарното писане се учи,за да не праскаш щампи и клишета на всяка крачка.А актьорите си вършат почтенно работата.КГБ

56

шщд

преди 13 години

Прочетох,че образът, който изграждал бил много достоверен. Извинявай,но това не е документален филм за горите в Сибир. По-голямо дърво скоро не бях виждал в български филм. момчето има визия,но май е пропуснал доста от часовете в НАТФИЗ. Виж Билалов е на световно равнище. За него нямам думи.

55

Анонимен

преди 13 години

Недоумявам защо боза като "Стъклен дом" заема 2 часа от ефира, а вълнуващ и интересен екшън като "Под прикритие" даже и 45 мин. няма?! Излъчвайте го поне два пъти в седмицата, моля ви!!!

54

Радев

преди 13 години

Поздравления за авторите на сериала! Отдавна не съм следял български сериал с такъв интерес. И аз се присъединявам към мнението на по-голямата част от хората по-долу, че избора на екипа за главната роля не е най-точния, но това се компенсира с добрата игра на останалите герои - Джаро, Иво, Косъма, Куката и ченгето. Според мен обаче, авторите се раздвояват в усилията си между този сериал и Стъклен дом и това личи в някои от епизодите, където поради бързане и недоглаждане има доста гафове.

53

Анонимен

преди 13 години

Захари Бахаров и Михаил Билалов(Джаро) рулират! Много силни роли правят и двамата. Те са главните "виновници" да следя "Под прикритие" с нетърпение + силният сюжет и професионално заснемане на сериала!!!

52

Тра-ла-ла

преди 13 години

Не зная къде и какво играе, но на външен вид е много приятно младо момче.А ако не му се получават ролите и стоят изкуствено - то това е заболяване на мнозинството от българските актьори.

51

999

преди 13 години

Бъркате актьор и филмов герой. Образът, който изгражда е много достоверен. Много близко е до истинските ченгета, бандити. Навикнали сте на холивудските бози и искате филмовите герои да са някакви моного специални хора, а те не са. Така че, не обвинявайте него за това, че истинските полицаи и престъпници не са това, което ви се иска. Момчето засега се справя добре.

50

Анонимен

преди 13 години

Наистина този Ивайло е доста дърво, уж главна роля ама нещо понакуцва... Този който играе Джаро се справя най-добре, много добра роля прави и онзи дясната му ръка дет не му знам името също става. Сериала е интересен.

49

Фен!!!

преди 13 години

Страшно интересен сериал! С нетърпение очаквам всяка Неделя вечер, за да го гледам. Определено държи в напрежение зрителя. Много професионално направен! Единствената що-годе истинска и неизкуствена българска продукция на малкия екран в последните години! Ония стъклени домове и столичани са толкова просташки, с нереални случки и сюжети, особено стъклото...пък за "актьорите" да не говорим.... Този тук е на супер високо ниво, с много добри Актьори и сюжет!!! Иска ми се само сериите да са по-дълги

48

Анонимен

преди 13 години

Това е един от малкото млади актьори, който има талант, визия и всичко необходимо да бъде звезда, за разлика от половината актьори в прехваления "Стъклен дом"!

47

до 42

преди 13 години

Да, най-добрият некадърник който сме гледали някога.

46

Izo Izao

преди 13 години

Сериала е много добър, един от най-добрите правени в България, лично мое мнение. Обаче този младеж който играе Мартин е много слаб актьор, нямам идея как се е добрал до главната роля. Неговите актьорски напъни са толкова ужасни че поразваля хубавия иначе сериал. От другите актьори празно няма, добри са! Моя личен фаворит е Куката, много добра роля прави.

45

Анонимен

преди 13 години

много хубав сериал е и той е добър актьор :)

44

ninormalen

преди 13 години

А тая главната героиня дето е гаджето на Джаро от къде я изкопаха. Толкова е грозна. Само заради нея не го гледам. Кой знае на кого е ла***ла. Не знам какви кастинги са правили, но да вземат да спрат да избират такива ДЪРВА за актьори. Точно затова никога в БГ няма да има успешен филм.