11

куцоИсакато

преди 12 години

предлагам направо ДС-КГБ или там както изкате ги наречете...да платят на всеки Българин по 250 -300 хиляди евро и да им оставим България да си я чукат в главата....

10

До Странджата

преди 12 години

Прав си, наистина искат да ни поработят. Защо мислиш че КГБ са се заинтересували точно от Петрол? Ами ясно защо! Защото бензиностанциите на петрол са на всеки километър. КГБто ще им монтират психизлъчватели на покрива и ето, всички ще станем комунисти. Ти вече си го забелязвал, нали на твоя покрив има такъв и ти струва страшно много сили да се бориш с гадните комунисти. А след като предобият Петрол - всички ще сме така. Ужас, какво ни чака.

9

до 2

преди 12 години

Абе , твоя Костов като види руснаци , веднага намазва *** си с вазелина!

8

Petia

преди 12 години

Цветан не е ИД на Петрол АД.

7

До Само !!!

преди 12 години

Да, Командира не е *** и не е продал "държавния" нефтохим на Лукойл на тях просто ей така. Това беше едно хитрро и стратегическо решение, причините за които са толкова тайни, че и Командира още не ги знае. А това, че една частна фирма евентуално ще продава някакъв си актив от 450 станции, със сигурност е таен план на КГБ, няма начин. И това, че Шел и ОМВ получавали парцели по време на Софиянски, също беше стратегическо. А сега тия гадни искат да ни поработят.

6

Bo

преди 12 години

Без да взимам страна бих казал по добре руснаци и американци отколко слугата на слугата на тях- турция или некви араби.Предпочитам да живея в Вашингтон ,Чикаго Санкт-Петербург или Москва отколкото в Анкара,Багдад,Исламабад и при други "турбо ***'.Не че им се радвам на руснаците ама Русия е много демократична и цивилизована страна спрямо Турция например.Може би скоро ще ги вземат(руснаците) в НАТО защо не и в ЕС.Така че според мен е добра новина.

5

ПЕНСИОНЕР

преди 12 години

ТОВА Е ФИНАНСИРАНО ОТ ЧАСТНИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ.Честито на Бъдещите Пенсионери които се осигуряват и работят Първа и втора категория труд.

4

:)

преди 12 години

Дано Бат Боцко да свали бензина, стига е крадял 100% печалба да взима правителството от петрола не се ли наядоха.... Прилича ми на предишното правителство този път (крадът като за последно..)

3

=))

преди 12 години

до 1те щото допреди не стъпваха в България ;))

2

Само !!!

преди 12 години

Само от Ив.Костов ги е страх рашките !!!

1

Анонимен

преди 12 години

Боцко така сериозно се опълчва на руснаците, че те започнаха да изкупуват България.