102

Берлинер

преди 13 години

до 94 . Вий у ваше село може да нямате имигранти, освен *** и турци, и няколко червени бабички, но във всички страни на Шенген са пропищели от тях. Често пътувам им Европа и виждам положението лично. Невероятна смрад щъка като ***, нагли, гадни, искат страните да ги хранят, обличат, да им осигурят подслон. Слава богу, в България още не са дошли, тъй като не сме в Шенген. Правилата на Шенген им дават право безконтролно да щъкат от държава в държава.

101

за сега

преди 13 години

кво ли значи ? докато падне ББ от власт най-вероятно

100

кво

преди 13 години

стана бе, де е Цветанов, де е Бойко, да се изправят и да кажат пак как комунистите са виновни уж бяхме сигурни, бихме барабаните, измазахме даже бараката, пък то не ни харесват... що ли :)

99

do 95

преди 13 години

Az oste sum v Amsterdam i nqkoi put se 4udq az v Evropeeiski grad li sum ili nqkude v Afganistan..pulno sus zabuleni i 4ernokozhi...

98

Мишо

преди 13 години

Аве народе на ГЕРБ все някой му е виновен, а за 2 години са направили нула нула неща.

97

Мишо

преди 13 години

Какво направи Бойко за 2 години ?- нищоколко престъпници затвориха 0кой намери мишо бирата в хотелска стая?-бутнаха ли незаконните постройки ?не естествено !-къде са парите на земеделците ?няма ги!горивата паднаха ли ?не !замразиха ли доходите ?да !тока , водата , газтта за бита, телефоните, стоките всичко се вдигна !продължават ли да вдигат данъците,всички стоки ?свалиха ли ДДС на 16%премахнаха ли плоския данък ?здравеопазването има ли го ?образованието има ли го ?транспорта ?

96

МIRAGE

преди 13 години

Лесно да е да се плюе по ГЕРБ затова, че 20 години сумати правителства дремуцаха и се чудеха кой повечко да открадне, докараха страната до просешка тояга и сега имат нахалството Станишев,Костов, Доган,Коренелия, Мая и сие всяка вечер да ни убеждават как страната загива, а те видите ли са най-добрите, и сега трябва спешно да дойдат отново на власт.Може и Бойко да прави грешки, НО В НИКОЙ СЛУЧАЙ НЕ Е ТОЙ ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК ЗА ДЕРЕДЖЕТО НИ И ЗА ШЕНГЕН!Дано хората не допуснат отново БСП и сие на власт

95

Къчо

преди 13 години

И за после!

94

Анонимен

преди 13 години

За какво ни е тоя Шенген? Аз не искам да членуваме и в ЕС! Плащаме милиарди лева данъци, налози, такси, глоби, санкции. Набутват ни да станем членки на пакта за икономическа стабилност, да плащаме на гърчолята разгулния живот, а всъщност българите мизерстват и изнемогват!Твърдо съм против Шенген и ЕС!Да се направи референдум и за изключването ни от ЕС!Имаме си АЕЦ, ВЕЦ, ТЕЦ, земеделски страни, да си стегнем заводите и да вървим напред!Стига сме мрънкали и отглеждали *** с помощи от ЕС!

93

Уточнение!

преди 13 години

ЕС оставя България и Румъния извън Шенген, засегаДо кога е това "засега"?

92

La Guardia Civil

преди 13 години

Скоро бях за пореден път в Холандия, Амстердам беше заринат с ***, София е в пъти по-чист град....по улиците срещахме пияни-заляни младежи и не малко видимо превъзбудени от дрога.Често по улиците може да нагазиш кучешки "акита". Имат над 1 млн. безработни,като на повечето хич не им е до работа - предпочитат помощи, макар и мизерни за онзи стандарт за тях са по-добри от това да се потят по оранжериите.работодателите са най-доволни от българи и турци.Затова политиците им ни прецакват с Шенген

91

до БГ

преди 13 години

Ти си *** бре не ние, идеален си за ГЕРБ депутат вземи стани президент и без тва Борисов търси умни хора ти си един от тях бегай в политиката и чети кво е шенген не дей се излага че ще дойдат емигранти.

90

БГ

преди 13 години

Абе, луди ли сте бе, хора! Това отлагане е идеално за нас! Няма да ги има тълпите африкански шебеци, които да се настанят в БГ--че на всичко отгоре трябва и да ги храним, да не говорим за престъпността, коиято идва с тях. За какъв провал на правителството говорите?! Ама хич не сте в ред, да твърдите, че е по-добре да дойдат тълпите имигранти и да легнат на наш гръб, да крадат, убиват, изнасилват.

89

ъъъъъъ

преди 13 години

Душана Здравкова докато беше евродепутат от ГЕРБ ръсеше компромати из европарламента за България, Калина Георгиева заливаше ОЛАФ със сигнали за нередности и измами, Цветан Цветанов получи хонорар за анализ на престъпността в България. Това са само част от причините да ни отрежат за Шенген. Пък на следващите избори не гласувайте ПРОТИВ нещо, а гласувайте ЗА нещо.

88

и

преди 13 години

Бойко ще оправи България , а след нея и Европа !!!Ето затова аз заминавам за Канада ще го изчакам извън държавата и ще му дам 4- ри сек. да ме разобеди да сляза от самолета .

87

Shark

преди 13 години

до 52. ти първо ни обясни какво печелим. Аз после ще ти обясня какво губим. Ако беше много хубаво Франция нямаше зда затвори границите си а щеше да ги приеме тея шебеци с отворени обятие. Хайде сега обясни какво печелим, че ми стана любопитно

86

Анонимен

преди 13 години

Zasega-do 2012!Inache-do bezkrai!

85

Мнение

преди 13 години

Някой да е очаквал нещо друго?

84

ВАН ШЕНГЕН

преди 13 години

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,НЯМА КАКВО ДА ПЛАЧЕТЕ НА ЧУЖДИ ГРОБОВЕ.НИТО СЪМ ФЕН НА БОКО,НИТО НА ГЕРБ,НО И НА ДЕЦАТА Е ЯСНО,ЧЕ ВИЕ НЕ ИСКАТЕ,НИТО ЕС,НИТО ШЕНГЕН.АКО МОЖЕ СИВ И ВАРШАВСКИ ДОГОВОР И СССР.ОСВЕНТОВА ДРУГАРЯ БОРИСОВ Е БИЛ ЧЛЕН НА ВАШАТА ПАРТИЯ-БКП/БСП,КОЯТО СЪЗДАДЕ И ОТГЛЕДА И МУТРИТЕ И МАФИЯТА,И НАЗНАЧИ СЪДИИ,ДА ГИ ОПРАВДАВАТ.А И ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ ПАРАТА НА ВАШИЯТ ЛОКОМОТИВ ОТИВА САМО В СВИРКАТА.ТАКА ЧЕ ДР.БОРИСОВ,НЕ Е НИЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТ ТВОРЕНИЕ ПАРТИЯТА,КАКТО Е ЦЯЛАТА МИЗЕРИЯ ТУК В БГ.

83

Анонимен

преди 13 години

Шенген - на *** ден!Сега ГЕРБ се срина тотално!Оставка!