276

kiro

преди 13 години

te sa clenove na ataka

275

elica1204

преди 13 години

*НЕ* НА ПАРАДИТЕ НА ГЕЙОВЕТЕ И ЛЕСБИЙКИТЕ !Не им харесваме демонстрациите - да си оправят самочувствието по друг начин, а не като се насърчават публично едни-други, че са сбъркани !!!

274

свободен

преди 13 години

до GOD,не сам писал за лисабонския договор във връзка с темата

273

Анонимен

преди 13 години

А защо не се обърнете с молба към общината да ви разреши да почиствате паркови пространства или да садите дръвчета вместо да вдигате шум по улиците безцелно? Мисля, че от това ще има по-голяма полза.

272

анонимен

преди 13 години

хм...аз защо трябва да ходя на парад и тръбя на всеслушание че съм хетеро? същото бих попитал и меките китки...защо трябва да ми се натрапвате и ме притеснявате с вашето болно въображение? НЕ НА ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ! всеки да си прави каквото си иска НО В КЪЩИ..не на улицата...това е унизително за мъжкото съсловие

271

Анонимен

преди 13 години

Що за глупост е са демонстрираш сексуалната си ориентация чрез парад?

270

God

преди 13 години

До "свободен": Покажи ми къде в Договора от Лисабон се говори за екстра права на ***. Те дискриминират хората на база сексуална ориентация - искат на нейна база да получават допълнителни права, които са в разрез с природните закони. Няма бозайник, който в нормална среда да е хомосексуален!

269

Elina

преди 13 години

Не желая да съм толерантна с гей парада! Гейовете са подтиснати, смешни , жалки душици, които искат да им обърнем внимание и да ги считаме за равни. Не сте равни, драги мои, *** сте!

268

до 274

преди 13 години

"На полянката" еротиката на Деян НеделчевЗащо ли не е единственият от този тип "здрав *** мозък" който познавам?!!? :D))

267

Хомодружинка

преди 13 години

до 275Точно сред скинарите, ако знеш колко много хомо и бисекс има, направо ще настръхнеш. Над 98% от тях са от нашите.

266

gogo

преди 13 години

Скинхеадс ще ги оправи,спокс ;)

265

Другата България

преди 13 години

Болест е според болните мозъци. Ти да не искаш да кажеш, че 80% от женените мъже са болни?

264

до 272

преди 13 години

Драги/Драга *** е пандемия. Заразна е и се пренася с информационен вирус. Като чумата е ! Това трябва да се лекува, а не да се парадира и разнася така безотговорно както отново ще го направят с този парад ! Необходим ни е имунитет ! Повечето хора са податливи към това заболяване, тъй като нямат достатъчно здрава психика и организъм, за да отстоят!

263

Другата България

преди 13 години

до 271Човек не "пробва", а прави това, което го влече, особено когато говорим за хора на 30-50 г. Тези мъже не са правили секс с мъж само, за да "пробват" а защото САМИ СА ИСКАЛИ. И са го правили няколко пъти, а много от тях си имат постоянен любовник. Повечето мъже знаят много добре за какво говоря, макар че отричат.

262

до 262

преди 13 години

Какъв ти е проблема? " 80% женените мъже между 30 и 50 г. са правили секс с мъж". Е и? Пробвали, разбрали за кво става въпрос. Разбрали каква гадост и глупост е това! Накрая се прибрали при жените си! Същественото е крайния резултат! Отидох, Видях и Победих! Сега вече немож ги отсъждате защо отричат лошот, че не ви разбирали! Ако бе добро за тях, щеха да си останат при хомо!! Проблема е при подрастващите, затова *** буди омраза в нормалните, зрелите и здрави хетеросексуални!

261

Искам

преди 13 години

Искам нормален карнавал за всички,в това число куцо,кьораво,сакато.И да се спонсорира от някоя еu организация.Аз просто искам,а дали някой ще ме чуе,това е друго на въпрос,хахаха.Да съберем подписка за на един истински карнавал,и да я пратим до еu парламент за гласуване,хахаха.

260

lewskar

преди 13 години

ВМРО и АТАКА време е да се намесят ,честито на меките китки ,вземете си бинт и реванол ще ви трябва

259

Анонимен

преди 13 години

******и в управлението нипе***и на улицатапе***и по форумите

258

тото рейна

преди 13 години

До кога ще търпим показността на обратните ! Не стига ,че са извън нормата ами ще им търпим всяка година " гей парадите " ( мъже в женски дрехи и обратното) . Извратена работа !!!

257

свободен

преди 13 години

напишете в ютуб, Лисабонския договор и който има време да го изгледа,пожелавам успех на всички мислещи и ссвободни хора