129

наблюдател

преди 12 години

Аз пък токе що се върнах от Холанди, Швеция и Дания. Едни правителства, едни премиери, едни чудесии!!! искам те да дойдат!

128

страничен

преди 12 години

до 125 - на народа му писна! Ако твоя Боко си беше свършил работата щяха да са доволни .... ама май матряла се състои от такива като теб - по-лошо да е, но да е Бойково. ***! Пак гласувай за Боко и компания пък да видиш едни други чудесии как ще дойдат и станат.

127

строител

преди 12 години

аман от простаци които ни управляват - какви мостове, какви чудесии бе селянче недоучено? всичко това се прави отдавна по света, и то не с повече пари отколкото от колкото вие издухвате на километър - преди да дойдете на власт вземете па попътвуйте, повижте, поразпиайте - аман от неграмотници

126

Анонимен

преди 12 години

Виждал съм в Австрия подобен "зелен мост" с двойна шумо-заглушителна ограда и само растителност по средата . Те не са само за мечки ами за всички твари които иначе няма как да пресекат това трасе и се спират от естествена миграция. Само че в Австрия видях на една магистрала поне 10 такива моста!

125

пелтек за 128

преди 12 години

Дали краде не зная? Но бъдещето е повечето на ел. мотрисите. Обаче има но? Много едри предприамечи имат едри строителни фирми. А знаем, че куче кокал не дава. Ако не им пуснат гювеч за строежи на нещо си там, фирмите ще фалират. Ако фалират ще се увеличи и безработицата. Проблема е, че от 21 години е свободен капитализъм. Това предполага хаотична война и който успее. А те успяват връзкатрите, едрите собственници, защото с малка фирмичка път не правиш. Така са навързани нещата.

124

Анонимен

преди 12 години

Много сте далеч от Росен Плевнелиев всички оплюващи го във форума. Просто няма място за сравняване ,простотията ви личи от километри. .. ,но това са нашите комунисти хем прости и неуки ,но и нагли на ента степен....единственото което ви интересува откъде какво може да се открадне...я някоя комисионна я нещо друго...

123

Да,но

преди 12 години

Този Росенчо с тънкото кръшно гласче май много си повярва бе, какво ни баламосва, значи много ке открадне

122

Не е верно!

преди 12 години

И още нещо: колкото повече джаджи по новите строежи, толкова повече парички в нечии джобчета :)

121

Не е верно!

преди 12 години

То щото в Бълрария мечките и зайците се прескачат.... Росенееееее! Ти поне беше нормален човек! Заразен е Бойко, ей!

120

Анонимен

преди 12 години

Нямам думи за простотията, която се лее тук а и като погледнеш що за неграмотни си изливат злобата се питам наистина ли Бойко имаше право като каза: това е материалът....

119

,,DA''- G-

преди 12 години

az s1m ,,ZA'' .TRANSPORTA MU E MAIKATA. NAPRAVETE TOVA KOETO TRQBVA. a,tiq dolu ciganeta da si karat karucite po stariq p1t. NE SE OTKAZVAI TE!

118

гери

преди 12 години

А наместника на Господя у нас, както велик строител и архитект беше казал ,че една от магистралите имала много мостчета

117

ЛОВЕЦ

преди 12 години

ТОЗ В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕ!! ТАМ ЛОВЦИТЕ ЩЕ СИ ПРАВЯТ ПУСИЯТА!!

116

Боко до 116

преди 12 години

Не лягай да умираш, ами стягай багажа да си по далеч от мен. Ще си добре.

115

Анонимен

преди 12 години

до 116Първото по-добре.

114

Анонимен

преди 12 години

Ахъм ... То и на Витиня е с много мостове, те пък по италиански образец. А не е ли по-добре да се съобразяваме с нашите си условия? В холандско е предимно равнинно, там мостове по-рядко се налагат, та един в повече не им прави впечатление. Тука и без това през 500 метра са дерета - а ние правим глупости, като някои от естакадите на "Люлин", под които прав човек не може да мине и щеше да е далеч по-просто да се насипе с фадромата. За ледовете по мостовете с нашите зими да не споменавам

113

Д-р Лекува Герболеза

преди 12 години

Каква беднотия, каква скъпотия!Аз искам у нас холандски премиер!

112

до 113

преди 12 години

Смешното е, че си прав. Само че не Тракия а Струма е приоритет заради софиянци и морето.

111

Аз

преди 12 години

Боже Божееееее, какви *** си избрахме да ни управляват....Толкова мъка по нашта земя....Да лягам да умирам или да стягам куфарите към Терминал-2.

110

Боко

преди 12 години

Това е единствения свестен човек, в моето правителство. Всички останали сме смешници начело с мен.