65

Анонимен

преди 13 години

Не скъпи ми турци и още по-неприятни ми българи, които се турчеете, докато си седите в този форум, чакайки новата измислена статийка против Волен, той взел, че станал президент и вие ще разберете за това едва когато видите червеният надпис НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ Е ВОЛЕН СИДЕРОВ! И да плюете и да не плюете полза от вас никаква, тъй че...

64

Анонимен

преди 13 години

Когато почнеш да излизаш и да казваш, че не те е страх то това обикновенно е обратното. Пък и сега си показват рогата, ГЕРБ + ДПС + БСП + Сини = реалното управление сега. Такива си ГИ избрахте !

63

Анонимен

преди 13 години

Волен е като кенгуру първо плюеше по ГЕРБ после почна да ги подкрепя фурнаджийска лопата е този Сидеров.. Но и на него не се сърдя .. Каквото му каже шефчето Доган това изпълнява ... Наистина е успешен в ролята си в Българския Политически Театър

62

Анонимен

преди 13 години

Много ясно бе за какво да ги е страх ...? Какви са явяват пък тези от атака в сегашното управление ..????? *** работа

61

Минов

преди 13 години

До 63:Няма нужда от Алфа Рисърч. Достатъчно е да излезеш на улицата и да питаш минувачите, ей така небрежно. Аз съм го правил. Резултата е от 100 анкетирани, 100 са против Герб. Свършиха им 15-те минутки слава. Българина започва да се ориентира кой прав, кой крив. Започват да поглеждат плахо към Сидеров. Чудят се, истина ли е, възможно ли е. Идва им акъла в главата. И дано по-скоро се осъзнаят, че време за губене няма.

60

Анонимен

преди 13 години

Не може лидерът на Атака да заема два поста в две различни комисии. Атака могат сами да преценят как ще гласуват от тук нататък. Те не са били част от управляващото мнозинство, мотивира решението на ГЕРБ председателят на ПГ Красимир ВелчевТоа па Велчев - все дно гледам старшина от някоя провинциална Дирекция на МВР от байтошово време. САМО ЕДНА ФУРАЖКА МУ ТРЯБВА. ДВАМАТА С БОЙКО БИХА БИЛИ ЧУДЕСНИ ПЪДАРИ.

59

Анонимен

преди 13 години

Защо няма коментар за резултатите от изследване на общественото мнение на Алфа Рисърч което показва силен спад в доверието към Герб и Атака

58

bg

преди 13 години

сега ще се разбере кои мрази турците или па доган ще ни аьааааааотзад,,,,,,,,,,,,,сигорно има и от бсп хора които мразят доган

57

Анонимен

преди 13 години

Тя аритметиката не винаги излиза!Понякога 1+1=3!

56

Минов

преди 13 години

До 60:За теб мъж е мутрата и бабаита ли, бе ***? Я не се излагай. Волен е истината и всички трябва да треперят!!!!!!

55

:)

преди 13 години

Сега, да видим опозицията... БСП, ДПС, Яне и Волен. Божеее... това си е гей-дружинка :) Задава се ново сдружение "*** срещу Бойко! Да кажем НЕ на мъжете!" :)

54

Димов

преди 13 години

Абе много отворени станахте бе Бербери.. до вчера Бойко говореше като наакан на трибуната а днес вече се пъчите... Жалки сте..

53

Анонимен

преди 13 години

Браво на Борисов ако така продължава народа винаги ще е с него.Феновете му се увеличават като лавина.

52

Анонимен

преди 13 години

ТУКА ИМА САМО ЕДИН *** И ТОЙ МНОГО ДОБРЕ СИ ЗНАЕ......

51

до 51

преди 13 години

Катъо те гледам тебе и разбирам,че всеки психопат ще гласува за тези ***.А честните хора емигрираха отдавна.

50

Анонимен

преди 13 години

До 51Извинявай, че ти се бъркам, ама честен и *** са различни понятия. А *** знаем как и за кого гласуват, добре е и умните да започнем да гласуваме, че много затънахме в киреча.

49

до 48

преди 13 години

Или си *** или си ***.ГЕРБ не влизали в задкулистни договорки???Напротив влизат.Цепят парламентарни групи за да имат гласовете на независимите,които излизат от тях и които си знаят и без друго,че в следващия парламент нямат място.За тва тия независими ще крепят ГЕРБ до последно.ГЕРБ-Граждани ЕМИГРИРАЙТЕ от Република България!!!

48

Анонимен

преди 13 години

Провалът ГЕРБ ще ни повлече всичките...

47

До 41

преди 13 години

Всеки честен човек ще гласува за ГЕРБ !!!Няма друг път за България.ГЕРБ поне се стремят да оправят и инфрастуктурата , и ограничиха резултатно престъпността.Това са факти!!

46

БЪЛГАРИН 1

преди 13 години

ГЕРБ найстина няма алтертатива защото какво значи герб-Граждани емигрираите от Република България.От Сидеров може да не ги е страх,но Сидеров не значи народа,който явно малко по-малко разбира за какво става въпрос и мисля,че този път няма да се остави да го преметнат така елементарно.