39

Nasty

преди 13 години

Винаги когато е имало случай с линейка, всички шофьори са правели старателно път.Трябва да си супер ***, за да не го сториш.Виж с патрулката бих се замислил.

38

Расъл у Расник

преди 13 години

Като видиш патрулка трябва да се хванеш за синьо, иначе глоба от 500 лв...

37

Анонимен

преди 13 години

Идеята е, че някой неотбиват а направо спират там където се намират-например в средата на булеварда, т.е това за линейката е допълнит. препятствие, а не помощ. Затова като видите и чуете линейка с пуснати сигн. лампи, директно отбивате вдясно, и чак тогава спирате. Успех на начинаещите :)

36

Jolly Roger

преди 13 години

Във България преди 6 месеца, ме блъсна кола на пешеходна пътека тип зебра. Докато лежах блъснат, чух коментари от хората по тротоара, как съм можел да пресичам без да се оглеждам?????????????

35

Глупости!!!

преди 13 години

"Защото, ако спрат, това създава още по-голям хаос на шосето, обясняват пътните полицаи" - Пълни глупости са това... точно ако не спреш създаваш предпоставки за ПТП...в цяла Европа е така и особено в САЩ...отбиваш и спираш докато не премине превозното средство със специален режим на движение!!!

34

Анонимен

преди 13 години

Ако си мислят тея навъдили се хорейшовци,че някой ще им прави път,само защото са закичили някаква синя лампа на тавана или в купето,просто грешат.Пропускат се автомобили със специален режим на движение само и единствено при едновременно пуснати светлинна и звукова сигнализация.

33

blackradio

преди 13 години

И още ена за размисъл. В ена бела държава тоя дето ме возеше като чу сирената направо блокира странична улица покрай която минавахме с колата . Полицайте както се набираха с над 130-150 като минаваха покрай нас му махнаха за благодарност.Продължавайте с размислите.

32

бесен

преди 13 години

ченгетата ако са без колани,пак ли да им правим път?да не си направят нещо на скъпите кожи?

31

екс

преди 13 години

До 26, не бъркай "демокрациятя с лабута" както се казва в ония виц! Може да си прав, но не си ти тоя дето ще реши НА МЯСТО на кого да дава път! АНТИ-робската психика не е в АНАРХИЯТА, дето всеки прави КАКВОТО МУ СКИМНЕ! Ако искаш да не си роб - протестирай, демонстрирай, БИЙ СЕ с мильовците ... но всичкото това - ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, не на пътя ! Ти отде знаеш какво му е на шофьора на линейката? Да не мислиш, че в палат живее и по милион вади ?! И той е като тебе - *** с 5 лева в джоба

30

hah

преди 13 години

NE trqbva da spirat - trqbva da OSVOBODQT traseto - KYDE ?? v kanavkata li ? Meko kazano "neobmisleni" izkazvania. Syshto da ne zabravqme che i kolite s spec. rejim imat zadyljenia - da ne zastrashavat bezopasnostta na ostanalite uchastnici na pytq - za tqh koga shte ima globa ?

29

Анонимен

преди 13 години

Аз с удоволствие бих правил път на линейка и т.н. ама при положение, че улиците ни са тесни и разбити. Пък ако си на голям и натоварен булевард рискът да направиш път, като отбиеш встрани и да те тресне някой друг е доста голям. За това път правя ако има възможност за тая маневра. Ако няма - да си карат напряко през градинките...

28

blackradio

преди 13 години

Олигофренията е навсякъде. Обаче по-добре да се дава път защото на 10000 случаи на пускане на сигнал 1 може и да има значение и тряя се помага. Че е пълна безхаберщина и безотговорност ясно. Селянина сложил пагон има пищоф и му дали кола с буркани и вече е господ. *** това си е от време оно. Няма оправяне. Такива сме си селянчета-идиотчета.

27

екс

преди 13 години

До 22. Първо ВИНАГИ има и по-лошо, ама ако така действаме - НИЩО няма да оправим! Като сме се хванали за нещо, да го оправим него - примерно сега разчепкваме сирените! :)Второ - в белите държави ако си без колан, спират те, усмихват ти се, и те глобяват ТОЧНО 50 евро ! И то на всяка седалка! Интересното е, че не водача на авомобила е глобяван, а ПЪТНИКА без колан ! Трето - за камерите в Европата НЯМА знаци и обозначения - какъв е смисъла да предупреждават че има камера ?! А и там ги местят!

26

Данъкоплатец до 21

преди 13 години

Като те чета и ми ясно защо сме възможно най робското племе на планетата. Има ли органи, които да проверяват за неправомерно пуснати сирени, а ? Има едни дръжки. И докато ушевите прасета се угояват за сметка на данъците ми, точно аз имам ПРАВО да знам как се разходват парите МИ !!! Капиш ?

25

Анонимен

преди 13 години

и кой кога и къде ще го глобят?

24

до 20 от driv3r

преди 13 години

Ами сподели с нас.Сигурно е обаче,че не са толкова,колкото с коли на МВР и НСО...

23

Килъра

преди 13 години

В Европа полицаите не си пускат сирените за да пият кафе и за да минат, защото се мислят за по-велики от другите, така че какво ми говорите за Европа как било. В Европа и заплатите са по-големи братовчед ми е в Испания и да не ви кажа колко пари взима, така че тези сравнения са неуместни. По принцип нека има глоби, но да има контрол за какво са пуснати сирените и т.н. и второ по какъв критерии ще се съди кой не е дал път като няма аварийни ленти?

22

Салахадин

преди 13 години

Хубаво ми давате пример с белите държави.Ама айде да видим пътищата там?Айде да им видим пътната полиция!!Че там видят те без колан, спира те ,усмихва се и те предупреждава да сложиш.А тука мазната *** вика,"охо ще се глобяваме",махайки на мутрата от джипа, каращ с бясна скорост, поне със 70 над позволеното!!Па и знаците в ред и за камерите обозначение не тука скрити по храсти и тополи!!!Да давам ли още примери по вашия образец с белите държави?А ми заплатите?

21

екс

преди 13 години

Като чета коментарите и тръпки ме побиват! Цялата ни нация ли е съставена от *** ??? Дори на 3 линейки, ЕДНА да е с умиращ човек, ПАК СИ СТРУВА да дадеш път - утре може да си ТИ в нея ! По въпроса за неправомерното използване на сирени - има си ОРГАНИ които да следят това, не вие! В Германия са го направили като хората - сирената е толкова мощна, че е в ТВОЙ интерес да и се махнеш от пътя - тя е с насочен звук - зад нея се чува много по-слабо ...

20

ДО :driv3r

преди 13 години

Знам тамън 56 случай с катастрофирали пожарни коли ;)