101

Анонимен

преди 13 години

добре, че ги има Атака, за да разберем колко са крали дпс и колалиционните крадци бсп!

100

Не се бъркайте ...

преди 13 години

...с Волен----Той също е част от спектакъла на ДС!За да съществува Доган----е нужен човек ,като Волен ...който да генерира страх и напрежение у мюсулманите ---и те да смятат Доган за "спасител"!!ТОВА СА КОМУНИСТИЧЕСКИ ИГРИЧКИ----НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ!ЧЕНГЕДЖИЙСКИ ПОСТАНОВКИ, НА ДС ....ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ!!!" РАЗДЕЛЯЙ И...ВЛАДЕЙ"!!БЪЛГАРИЯ Е РУСКА ЖЕРТВА----ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!ЧЕТЕТЕ: "СТРОИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ"/С.Радев/

99

90% ОТ РЪКОВОДНИТЕ..

преди 13 години

...КАДРИ НА ДПС ---СА ОТ ОРГАНИТЕ НА БИВШАТА ДС НА БКП!!!!ТЕ---ЗАТОВА СА И ТОЛКОВА ЕДИННИ!ЕДИН ДА ПРОГОВОРИ ....И ТЕ ДРУЖНО СА ЗА ЗАТВОРА....!ЧЛЕНСКАТА МАСА ПО МЕСТА ...СА ОБИКНОВЕННИ ОТРУДЕНИ И БЕДНИ СЕЛЯНИ !СЪЩО КАТО НАС ----БЕЗ РАЗЛИКА...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

98

Умерен националист

преди 13 години

Ако Волен обещае промени в Конституцията, които да забранят ДС/ДПС гласувам за него .

97

Анонимен

преди 13 години

От дпс вменяеми ли са ?

96

НЕ... 98....

преди 13 години

ВАГОНА НА ГАРА БУНОВО, БЕШЕ ВЗРИВЕН ОТ ОРГАНИТЕ НА ДС ,КАТО ПРЕДТЕКСТ....ЗА "ГОЛЯМАТА ЕКСКУРЗИЯ", КОЯТО ОРГАНИЗИРА БКП И ДС!!!!ИМА ЖИВИ СВИДЕТЕЛИ---БИВШИ КАДРИ НА ДС~~ИМА И ДОКУМЕНТИ...!!!ВСИЧКО Е ...ЕДНА ГИГАНТСКА КОМУНИСТИЧЕСКА МАНИПУЛАЦИЯ ---ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ И СЦЕНАРИЙ...!!!!ВСИЧКИ ЗЛИНИ ---ИДВАТ ОТ РУСИЯ!ЦЕЛТА Е : БЪЛГАРИЯ ДА ЗАГУБИ СВОЯТА ДЪРЖАВНОСТ И ИДЕНТИЧНОСТ --ЗА ДА БЪДЕ ВКЛЮЧЕНА В РАМКИТЕ НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ!СТАРА ИМПЕРСКА ПОЛИТИКА НА БАЛКАНИТЕ!!!!!

95

do YH

преди 13 години

Точно те се най-изменчивата партия.Единственото което правят е да насъскват хората един срещу друг.Глупавия паметник на *** взривили вагон с майки и деца го доказва за пореден път.Ние българите сме толерантни ,добри и великодушни.Тези (ДПС) се опитват да кажат на българите-мюсюлмани че не са българи а турци.И само факта че са мюсюлмани ги прави и турци автоматично.Това е политика на отоманската империя отпреди 400 години.Не е хубаво да се разрушава една страна която е НАША родина.

94

гоце

преди 13 години

Щом искат оставката на Б.Борисов,значи здраво са я закъсали финансово!Няма как да се краде!

93

Анонимен

преди 13 години

Касим Дал ще разцепи ДПС.

92

Анонимен

преди 13 години

86 Напротив, уместен е. Аз не си позволявам да съдя хората за това, което мислят и са им казвам как е редно да мислят и действат.:) Та нищо не съм променил в начина на изказ, просто не винаги виждам смисъл да се спори, нито пък виждам смисъл с всеки да се спори.:) Благодаря за пожеланията ти, от извесно време не мога да се оплача от липса на късмет.:) Дай боже и при теб да е така.:)))) Приятна вечер на всички в сайта! :)

91

СПОКО, другари...

преди 13 години

Борисов ,няма да си ходи...защото нямате сили да го бутнете--пък и нямате сметка!Сините--не са готови , освен това се стягат за Президентското място и местните избори!3-в 1...ще им дойде в повече-като разходи, организация и кадри. "атака" и РЗС--не се знае ,дали изобщо ще влязат в новата структура на НС, пък и защо до губят 2-год, и излишно да рискуват???!ГЛАСОВЕТЕ НА БСП И ДПС, ИЗОБЩО НЕ СТИГАТ,...КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ БАЯ ХОРА ОТ ДПС, СИМПАТИЗИРАТ НА КАСИМ ДАЛ!МАЙ ЩЕ ИМА 2-ДПС-та,....

90

Анонимен

преди 13 години

Много правилно!Но няма да има никакъв резултат. Това е печално.

89

До 86

преди 13 години

Коментара ти бе неуместен. Но съм доволен, че така бързо, в дипломатически стил, си промени начина на изказване. Благодаря ти за пожелания късмет. Късмет и на теб! )))

88

YH

преди 13 години

SAMO DPS TE IMAT DYMA KOIATO NESE PROMENIA PREZ 5 MINYTI

87

Bo

преди 13 години

Нямам нищо против Турция.Нито мразя българските мюсюлмани-всеки има право на своята вяра обаче тези от ДПС и другите престъпници (Юзеиров и сие) не бива да бъдат допускани до власта.На всяка цена.Тези хора биха продали България на все по отдалечавщата се от цивилизования свят Турция.Това би било ужасно ако го допуснем.Биха се коалирали с когото и да било за да внесат нестабилност и да ни накарат да пропаднем още повече.Те не са наш враг ,но се държат като такива.Хора, помнете го в изборния ден!

86

Нов Световен Ред

преди 13 години

Борисов няма да си ходи ! Господарите на света самонарекли се "Световен елит" искат точно такива управници като Бойко Борисов да управляват колониалните им държави. Той ще строи магистрали необходими на Новия Световен Ред. Той ще държи в бедност и мизерия собствения си народ, дотогава, докато му наредят или докато този народ изчезне окончателно.Той няма да пипне с пръст привилегиите на малцинствата, защото така му е наредено !Той е подходящ и удобен изпълнител. За тях - да, но за нас - НЕ

85

Охранител

преди 13 години

И на мен не ми харесва това, което се случва при това правителство, но не съм съгласен точно от ДПС да се изказват по отношение на политиката в България!!!

84

2

преди 13 години

До 83Аз не се оплаквам. Ти се опракваш, че не стоя и не се боря тук с теб. Така и не каза как се бориш и срещу какво се бориш. След като не казваш може би не знаеш или се бориш просто така, с лозунги. Не знам и не ме интересува за кого гласуваш, знам, че българинът прави все по-странен избор. И на това аз не мога да се противопоставя. Сигурно имам други представи за ценности. :) Както и да е, беше ми приятно , че обменихме няколко изречения, още веднъж ти пожелавам късмет и благоденствие.:)

83

Маратонец

преди 13 години

За да дойдете пак на власт вие ли *** чалмаллии и да ни дерете и грабите пак като кърсердари -НИКОГА ВЕЧЕ ЧЕРВЕНИ И ТУРСКИ ***, НИКОГА ВЕЧЕ

82

Bo

преди 13 години

Този е голяма змия.Много опасен за България човек.Един път разпаднаха едно правителство.Понякога се чудя как може да има хора който ги подкрепят.Хем не им се ходи в Турция.Хем искат да правят тук Турция.Тези (ДПС) са много опасни хора.Защо ги подкрепят гласоподавателите им?!Какво им дадоха?Страх,омраза,шепа левчета (не е сигурно) и сепаратистки идеи.