118

Красимир Стефанов

преди 13 години

А сте ме УВОЛНИЛИ а съм казал за проверката на ЦЕЦО и семейството му, ей Дянков , ей Бойко НАРОДА НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА *** ЧЕ ДА ЗАБРАВЯ ТАКИВА НЕЩА.

117

ано

преди 13 години

"разстрел. и след разстрела - червей. какво тук значи някаква си личност"/НВ/тиквата добре го прави в това отношение. колко народ-министри и тем подобни отстреля, та един шеф на нап ще му се опъва. още повече че той изигра вече своята "плужеска" роля.............

116

12

преди 13 години

Какво става в тази държава? Защо за пенсии говори финансовия министър - те въобще не са негова работа. Хубавото обаче е, че е прозрял за ролята на Краси Стефанов, който си повярва, че е недосегаем и като се върти услужливо наляво и надясно, ще стане като в песен на Хиподил право в д...то тясно...

115

az

преди 13 години

Забуртов е далавераджията и проваля Краси . Ако не се изчисти бързо от него и той ще закъса, всички в НАП го знаят. А племенника на Забуртов е пълно недоразумение на 30 год. и отговаря за процедурите в НАП .Забуртов си домъкна цялата рода . А Забуртов е направил племенника си да отговаря за обществените поръчки в НАП -направо ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ за ЗАБУРТОВ. КРАСИМИР КАКВО ЧАКА ДА ГО УВОЛНИ веднага !!!

114

Как така!?

преди 13 години

Как така му се клати!? Той се хвърли като Матросов на амбразурата да защитава Цв. Цв. за имотите, пък сега изведнъж - вместо благодарност - клатене! Майтапа на страна - всички са *** и трябва да бъдат изринати!

113

Анонимен

преди 13 години

Много почна да познава Янето.Вчера при мазната шпакла Цв.Ризова,той прогнозира,че данъчен 1 е пътник.Май някой му снася от дворчето на ГЕРБ?

112

болгар

преди 13 години

Е на тоя с очилата отдавна трябваше не да се клати стола, ами да се счупи до сега.

111

ЦРУ

преди 13 години

Клати го Ц.Ц.Заради някакви имоти от тъста

110

Анонимен

преди 13 години

ГЪРЦИЯ БЕШЕ ХАРАНТУТНИКА НА ЕВРОПА ,ЗАЩОТО БЕШЕ ГРАНИЦА СЪС СЪВЕТСКИЯ БЛОКСИВ И ВАРШАВСИЯ ДОГОВОР ИЗЧЕЗНАХА И ГЪРЦИЯ ВЕЧЕ НЕ Я ДОТИРАТ КАКТО ПРЕДИ 20 Г.СЕГА Е НА ПАЗАРАДА АМА ТАМ РАБОТЯТ САМО МЪЖЕТЕ И МНОГО МАЛКА ЧАСТ ОТ ЖЕНИТЕА ЗА МАГИСТРАЛИТЕ -ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ТЕЗИ ДЕТО ПЛЮЯТ СРЕЩУ СТРОЕЖА НА МАГИСТРАЛИ-ВИЕ ИСКАТЕ ЛИ ДА ДАВАМЕ ЖИВОТА СИ И ТОЗИ НА ДЕЦАТА КУРБАН ВСЕКИ ДЕН ?ПРЕДИ ГОДИНИ 1 СЕМЕЙСТВО ИМАШЕ ПО 1 КОЛА СЕГА КОЛИТЕ СА МНОГО И ПЪТИЩАТА СА ЛОШИТРЯБВАТ ПЪТИЩА БЕЗ ПОЛИТИКАНСТВАНЕ

109

един от Вас

преди 13 години

Само да не вземете да повярвате, че ще бъде сменен, щото ако го сменят пък той да вземе да си отвори устата кой и как му нареди да приключи проверката на имотите и доходите на Ц.Ц и тъст, тогава ще видите на какво се казва ход "самонабивка". Поне до изборите Красето може да спи спокойно, пък ако е нарочен, след изборите ще е първият който ще глътне вода. Амин

108

Анонимен

преди 13 години

джуджето прокарва ръчица към малкия пожарникар

107

Анонимен

преди 13 години

"Клати се столът на данъчен 1"-да, и правителството също се клати!

106

Анонимен

преди 13 години

***

105

an

преди 13 години

***

104

miro

преди 13 години

редките случаи когато излязат на протест, то той не продължава повече от няколко часа преминаващи в празно блеене, а ако се случи и да го отразят някакви медии, то всички изпадат във възторг и смятат, че са постигнали голям успех. Не само това, но и ако самите те са забелязали че са снимани от медиите, бързат да се изфукат пред приятели и познати, да ги гледат довечера в новините, и сами бързат да се приберат за да се насладят на собственото си медиино величие и потресающи протестни действия, явно според тях в това се състои същността на протеста. Тяхната простотия не спира до тук. Техните управляващи им набиват в главите, че трябва в името на собственото им бъдеще и бъдещето на държавата им да работят за 100-200-300 евро, което ги правило конкурентно способни на световния пазар на труда и привличало неимоверни инвестиции в страната. Колкото и невероятно да е това не предизвиква никакви реакции у населението освен, търпеливото полагане на робски труд и изпиване на неимоверни количества алкохол затъмняващи мисленето. Направо уникално е, какво щастие изпитват българите ако получават заплата от 300 евро. Тогава те смятат себе си за богати и се издигат в очите на околните, като си купят някоя нова маркова дрешка или друг аксесоар.Те не могат да осъзнаят, че бъдещето както на тях, така и на държавата им зависи основно от степента на познанията и уменията им и то актуални за съвременното развитие на науката и техниката, а не просто някакви знания за историята на науките. В същото време, докато управляващите им набиват подобни заслепителни глупости в тъпите им кратуни, самите управници получават заплати минимум от 3000 евро, участвайки в различни комисии, управителни съвети, отговорни постове и др. длъжности, които те самите са създали за себе си. Не само това, но те са уредили и бъдещето си, като са си гарантирали огромни пенсии в сравнение със средните пенсии на останалото робско население. Българите все още са роби, но явно не го осъзнават и така се чувстват добре. По техните телевизии почти не се излъчват репортажи за ставащото в нашата държава, а и по света. Затова Тихо да не събудим българите.

103

СБОГОМ БОЙКО !!!

преди 13 години

Клати се твоя стол ,Бойко мутра *** ! За 2 години причини повече поразии на страната отколкото всички предишни правителства преди теб !!!

102

ЧОПЪР

преди 13 години

КАКВИ КРАСАВЦИ СА ДВАМАТА НА СНИМКАТА? БОРИСОВ СИ ДЪРЖИ КОРЕМА И СЕ ИЗЛЕГНАЛ КАТО СЛЕД ПРЕЯЖДАНЕ. ДЯНКОВ -БЛУЖДАЕ НЯКЪДЕ.СКУКА, ОТЕГЧЕНОСТ И ГОТОВИ ЗА ДРЯМКА.

101

ДА СЕ ПРЕБРОИМ

преди 13 години

СК +БСП -

100

Zakrivane na P.Fondo

преди 13 години

Zakrivane na Pensionnite Fondove , tova e reshenieto. Shtom neizpalnqvat rolqta si..

99

Вицекраля на Българи

преди 13 години

На снимката: Двамката чакат инструкции от Вицекраля на България, Ворлик!