37

Анонимен

преди 13 години

Загуба на време - къде са хитовите албуми на спечелилите до този момент в музикалните състезания? Няма добри музиканти, които да им напишат песните! Скоро не сте чували за Невена и Тома, нали? Няма и работещи музикални компании! Едно и също жури в почти всяко състезание, което коментира външен вид, а не талант! Гласовити българи много! А композитори и инструменталисти? Защо не направят състезание за китаристи, например , или за композитори!

36

до алоооо

преди 13 години

Клиповете на порн... тоест, на чалгапевиците СА ПОРНО, както и всяко предаване с тяхно участие. Така че предлагания от теб формат ни е излишен - вече го имаме под формата на чалгателевизиите.

35

Анонимен

преди 13 години

За мен е показателно, че всички коментари досега са остро негативни, нито един поне мъничко положителен. И това ме радва, честно казано :)

34

алоооо

преди 13 години

Що не направят РЕАЛИТИ ПОРНО ШОУ С БЪЛГАРСКИ ФОЛКПЕВИЦИ - ето това вече ще счупи рейтингите. Да покажат как си заработват тунингите. И формата ще се продава в чужбина като топъл хляб:)))

33

Пацо Змея

преди 13 години

Все е нещо ново, а накрая танцуват или пеят.

32

ЕЛЕКТОРАТ

преди 13 години

Страната ни е едно невероятно реялити шоу , това чудо в света го няма , като вземеш от политици, бизнесмени, полиция и още кой за каквото се сети!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 13 години

хора, хора, до талкова ли си загубихте ума! то не е биг брадър, пей смен, танцувай ..., и всякакъв бълвоч ибъркоч!Внушават ви се мисли за "слава" и лесна печалба...не мислите за днес и за утре, ами като кокошки на хранилка тичате.Жалка история! Разни измислени "водещи" стават кумири и модел за подражание на младите. Много тъжно, дори трагично!

30

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Ще изпростее като Мюзик ***!

29

Анонимен

преди 13 години

Qka reklama,brodano sa vi platili povechko

28

Анонимен

преди 13 години

Предаването не трябва да се казва "ХФактор",а "*** парите от смс-и на глупавите българи",сигурен съм че ще има доста балъци дето ще им пускат смс-и по 2.40лв.

27

боби

преди 13 години

поредната глупост, за какво изобщо се правят такива предавания? ясно е че краен ефект за участниците няма, само няколко месеца слава и нищо друго. варианта в сащ и англия има смисъл, там се печелят много пари от продажбата на музика

26

venco

преди 13 години

Телевизията е само за промиване на мозъци. Има интернет за хората които търсят информация. Не гледам ТВ от 6 години, само се карам с баща ми които го пуска на децата да гледат, и после само ми повтарят реклами за детски играчки и какво ли още не

25

Анонимен

преди 13 години

Не гледахме ли вече това под формата на "Music idol" и "България търси талант",сега пак същите хора,които са участвали в тези 2 предавания,ще се пробват в тази нова простотия,наречена "ХФактор".

24

NoName

преди 13 години

Писна ми от разни певчески, танцувални, готварски, биг брадари и всякакъв сорт подобни предавания. На всичко отгоре се дублират по няколко телевизии и то почти едновременно. Абе толкова ли липсват оригинални идеи! Нека да ги съботираме и не ги гледаме камо ли да им пращаме смс-и!

23

Саймън сез !

преди 13 години

Какво му е толкова ексклузивното на това шоу ? Пореднияв успешен проект на Саймън. Той ги бълва с голямата лопата. Пак сцени .. пак песни. Гледал съм британскяи вариант и не е нищо по-различно от това което вече сме виждали !

22

...

преди 13 години

Мислех си, че само мен ме дразнят подобни формати, но като гледам минусите и плюсовете виждам, че далеч не съм единствен ;))) Само не знам като има такова неодобрение, защо изобщо ги правят?!? Кой ги гледа тия все още? Те дори и кандидатите са едни и същи от 5 години насам...

21

Гер

преди 13 години

Започва новото предаване лакомо за СМСите на България, едва ли продуцентите им пука дали ще намерят някой талант. Всичко е заради парата.

20

81457

преди 13 години

Рекламите и подобни предавания -това са двете причини поради които подарих телевизора и вече не гледам телевизия..

19

Анонимен

преди 13 години

А не, британско е шоуто в оригинала си...

18

зрител

преди 13 години

Подразбира се ,че ще има гласуване със смси.Да подразбираме ли,че събраните средства ще са изцяло за благотворителност?