34

Анонимен

преди 13 години

60 годишната руска водка лекува от спин и триперако не вярвате питайте Гоцко

33

Д.

преди 13 години

По отношение на евентуалнит лечения - явно се спекулира постоянно с някакви догадки. Единственият случай, за който съм чела, беше преди около 7-8 години, човек, на когото цялата кръв беше прекарана през нещо като апарат за диализа, който обаче я нагрява до температура почти 42 градуса и след охлаждане отново я връща в тялото. В резултат на процедурата, която трае няколко часа или денонощия, не помня, след това не била открита и следа от ХИВ вируса в кръвта. Пак казвам, това съм чела.

32

Нела

преди 13 години

Те и лекарство срещу глупост няма да намерят, та да се осъзнаете номера 25 и 28, според вас излиза че Господ е създал СПИН-а за да мори хората, след като Той създава лоши неща, с какво е по-различен или по извисен от нас??? Не ви се получи нещо !

31

333

преди 13 години

В една книга (на Ян Ван Хелсинг )четох,че СПИН се лекува,като се влее на болния озонирана кръв.Кислорода ,който е добавен в новата кръв изгарял заразените клетки и по този начин лечението е успешно,но колко е вярно-не знам!Знам само,че по въздушно-капков път не можеш да се заразиш,заради неустойчивоста на вируса,така че мове да има нещо вярно,но..........

30

анонимен

преди 13 години

Гледайте филма на Дейвид Триплет и може да помогните на много хора!

29

K

преди 13 години

как не те е срам да се погледнеш в огледалото гад ***. знаеш ли колко деца са умряли в бедните страни преди дори да могад да осъзнаят значението на думи като 'моногамия' и 'разврат'?!? повръща ми се от теб!

28

Джони от Нигерия

преди 13 години

Не искам да обидя, ако някой от Вас е със СПИН, но за мен това е свещенна болест т.е. наказанието което Бог ни изпрати, заради разврата, гей-парадите и наркоманията, безконтролната раждаемост при някои раси и т.н.СПИН не застрашава обикновения човен. Моногамието,семейството са в основата на божия замисъл! СПИН не е болест, той е необходимост.

27

.

преди 13 години

Съжалявам не мога да те приема за християнин има една много злобна и фанатична нотка в това , което си казал , тоест ти си ЗА да я има тая болест вечно и да умират хора , независимо какви са хората , а това са и случайно заразени и хора, които го носят в ДНК-то си и хора , които просто са правили секс без нужните предпазни средства. Аз не мисля , че Бог иска хората да измират от болести и се съмнявам , че Той ни ги е пратил. Погледни се в огледалото и си кажи честно ти християнин ли си ? Изобщо добър човек ли си ?

26

Христо

преди 13 години

Това за конспирацията е само една от теориите и е само теория обаче!!! Не е доказано че е така в действителност!!! И проблема на тази теория е че ако беше така и Американците могат да ни излекуват от тази изкуствено създадена болест, то тогава те щяха да излекуват собствените си хора за да се защитат и самите себе си от вируса. И това означава че болни от СПИН ще бъдат само хората извън САЩ. А пък тези които идват в САЩ и имат СПИН ще ги излекуват без те да знаят и готово!!! Ама не е така!!!

25

Ревностен християнин

преди 13 години

Никога няма да открият лекарство срещу СПИН, понеже това е болест създадена от самого Господа Бога наш, за да мори днешните содомити и гоморяни. СПИН ходи само по хомосексуалисти, наркомани, и други скверни за божиите очи гнусни твари, заразяващи се докато мърсуват в низостта си.

24

Дядо 130

преди 13 години

Македонците са открили лекарството ама неискатда кажат какво е то

23

1 до Thaddeus

преди 13 години

Няма никакво значение дали е вирус или ***, тук говорим за процент на вероятности - ако приносителят е един и същ, то и вероятността е една и съща. От забележката ти няма смисъл.

22

Нела

преди 13 години

Добре де, до колкото разбирам, мисля че ако имаше лечение все някой щеше да каже че има такова, както тези които са признали че СПИН е умишлено разпространен ?

21

Josh

преди 13 години

Гледайте "The other side of AIDS".Инфото от него няма да го видите в mainstream media....

20

До "до 1-ви&quo

преди 13 години

И какво е лечението, ще ни светнеш ли!?

19

Анонимен

преди 13 години

Лечение може да се намери, но никой няма изгода от това. По-изгодно за фармацевтичните гиганти е да си продават препаратите за облекчаване на симптомите и да поддържат заразените живи, за да получават парички всеки ден, отколкото да ги излекуват и оттам нататък вече да не са им клиенти. Освен това колкото повече болни има, толкова повече печалби, така че за тях е по-добре СПИН да се разпространява...

18

ЧИЧИ

преди 13 години

Има лекарства и за рак и за спин, но всички знаем защо не ги пускат. Няма да беднеят фармацевтичните компании, я! Молете се да сте живи и здрави. Нищо няма да се случи.

17

Thaddeus

преди 13 години

1-ви относно коментар 9Ти правиш ли разлика между ВИРУС и *** (маларията се причинява от ***)

16

do Discovery

преди 13 години

do Discovery ti pa si tolkova tapoumen che njmam dumi

15

Discovery

преди 13 години

До всички конспиратори...Мда... то и чумата е създадена от американците да знаете, а македонците са изобретили маларията... Как па не ви писна едно и също да си плямпате???