167

Анонимен

преди 13 години

Бойо - професионален лъже-мазач.

166

Робин Худ

преди 13 години

Далавераджиите от ГЕРБ опропастиха България... Крадат повече от тройната коалиция и не е нужно тава да се доказва, резултатите са налице- държавната хазна е почти изпразнена, а пенсиите и заплатите са замразени от две години при условия на галопираща инфлация.

165

за 167

преди 13 години

И защо Сибир? Путин си има достатъчно крадци и не ми изглежда хич глупав.... Бразилия е дестинацията за червените крадци, Касиера прави инвестиции там

164

анонимен

преди 13 години

Бай Иване ,ти не се гневи ,а метлата докачи и в г....а си я наври.

163

за 165

преди 13 години

Деде не се ядосвай щото кръвного се вдига и като знаем какво ни е здравеопазването..... А си прав, че червените комунази от посерано ще трябва да се обединят със сините комунази на Лостов, ако искат да влязат в следващият Парламент...амин, на никого няма да липсват :))

162

Внимание

преди 13 години

Говори Румен Папагала от болницата! Пълна мобилизация до изборите, да не остане никакво съмнение кои са ангелите и кои са дяволите! След това дружно се изнасяме към Сибир!

161

Лелеее...

преди 13 години

Ама не можахте ли да намерите малко по-грамотни драскачи бе, Кутев?То ще излезе май вярно твърдението, че сте "лош матриял" от БКП-то!

160

Бай Иван

преди 13 години

До 144, *** Герберска, запомни че преди Коледа има Избори,и тогава СИНИ,ОРАНЖЕВИ,ЧЕРВЕНИ и ЗЕЛЕНИ т.е всички ще Ви го *** и изметат от управлението!!!

159

Хи хи

преди 13 години

Само посеранци драскат в днес-а...другарчета, без контрабандата скоро и тока няма да можете да си платите...амин :))

158

Ruja

преди 13 години

До 157: Защо гербаджиите излъгаха народа, че няма да лъжат и няма да ядат от баницата?

157

Чингиз хан

преди 13 години

Боко влезе във властта милионер, а ще излезе от нея мултимилионер и знаете ли защо? Защото всички политици от 22 г. насам, без изключение са гещефтари, мошеници и робски душици. Не им пука, че народът мизерства и е с най9 ниският жизнен стандарт в ЕС. Боко не прави изключение...

156

ТуТун -будала

преди 13 години

Другарката *** и отбрани ''другари'' влачеха по 700 кинта на час ''консултански'' от фонд ТуТун......... на нея може да и се вЕрва

155

Анонимен

преди 13 години

157 - Отидоха ти парите! Значи вече друг натопи човката в баницата:) Благодаря, че каза нещо, което всички знаят, че ГЕРБ са поредните крадци:) За какво ви плаща този Цветанов да го излагате, не знам!

154

Jolly Roger

преди 13 години

До 138: Грешиш приятел. Поляците са се биели на кочета срещу панцерите.

153

Искра

преди 13 години

To имали нещо за което не лъже?

152

анонимен

преди 13 години

Боли другари ,боли ,лошо е когато и друг натопи човката в баницата .Ама нали я имате за бащиния ,баницата де, та сега имате чувството ,че некой ви бърка в джобовете .Ковти тръпка А ? Усещате ли вече как се е чувствал народа последните шейсет години ????

151

Бау-Бау

преди 13 години

Много лаят тия червенушки бе! Днес Румен Глъвътъ, Р.Овч. Пчеличката Мая. Чакаме Гоце и Командира да се изкажат. Следва Яне Янев, Алексей Петров, Лютви Местан, ***. До довечера и те трябва да гракнат, че да не ги забравим.

150

от 152

преди 13 години

забравих да добавя, ако има активни мъже, нека ми пишат :*

149

Анонимен

преди 13 години

Какво искаш от хора, които имаха за първи враг - майките с малки деца, пенсионерите и онкоболните! Смелите мъже от ГЕРБ се нахвърлиха върху най-беззащитните в обществото!

148

опааа

преди 13 години

Другаря Р.Овч. има опит с пликовете, запечатани оставени някъде...до поискване. Дали е бутнал нещо в пликчето?