159

?

преди 13 години

"Ние цяла година работим на загуба." Тоя ме разби !!!

158

Iwan

преди 13 години

И що така френските хлебчета са по-евтини ?Сигурно във франция разходите за труд са по-ниски от тези в Бг или данъците са по-ниски, или суровините :)))Що така бре "бизнесмени"

157

майната им

преди 13 години

Кретенът от статията забрави да каже,че френският хляб е и много по-хубав от това безвкусно менте,което те ни предлагат.Да си спукат *** ,тук не могат да произведат и бледо подобие на стотиците видове френски хляб.Работели били на загуба-ами затваряйте,бе!Защото плащате колкото на френски работник ли,защото брашното ви не е от фуражно зърно ли?Или не бутате какви ли не *** в хляба?

156

Пламен

преди 13 години

Само много богати фирми могат да си позволят да работят на загуба цяла година и то с презумпцията, че след това ще избият печалбата двойно и тройно.Разумното е ако някой бизнес не върви дае има преорентация към нещо друго с по-висока норма на печалба.Всичко друго е лъжа и прах в очите.

155

ИТ

преди 13 години

Валери, в пълнозърнестия хляб има незаменими неща - витамини,соли,микроелементи,белтъчини. Ял съм години наред хляб /истински,а не бял тостер/ в Германия и наистина изпитвах удоволствие от вкуса му. Казва ти го човек,който не си пада по хляба. Само защото няма къде да го открие тук. Селските фурни отдавна са спомен. Заобиколени сме от огромен асортимент ментета.

154

Пенко

преди 13 години

така, така, ха сега сетете се защо е таква цената на брашното? И откъде селските мутри без грам образование и мозък имат милиадри за луксозни къщи и скъпи коли? Докато не изчистиме обществото отвътре от гадните "***" никога няма да достигнеме нивото на Франция или другите страни. Никога!!!

153

Валери

преди 13 години

Дреме ми! Аз хляб не ям. Да се натъпчеш с хляб е много нездравословно и само *** го правят.

152

153

преди 13 години

До 160 "Отговорът им трябва да е реално действие а аз ще се запитам дали ме удоволетворява пред урната."Ами добре, то и до сега точно това правим - гласуваме за някой пред урната, а друг някой дава едни пари на едни *** гласоподаватели и все едно, че не сме гласували. Някакви градивни идеи да имаш?

151

GLS

преди 13 години

"България традиционно е износител и свърхпроизводител в сравнение с потреблението си на пшеница. "Свръх производител, но на некачестена пшеница която се изнася за фураж. Много малка част от българската пшеница става за хляб. То и за това качеството на хляба и брашното е такова.Зърнопроизводителите да спрат да реват че нямало субсидии ами да си оправят качеството и да спрат да мешат хлебна и фуражна пшеница само и само за да докарат количество

150

до 153

преди 13 години

Отговорът им трябва да е реално действие а аз ще се запитам дали ме удоволетворява пред урната.

149

Анонимен

преди 13 години

"Ние цяла година работим на загуба... вече има внос от Франция и Италия на хлебчета, кроасани и други тестени изделия, които са на по-добри цени от нашите" Аз викам да спрете да работите щом сте на загуба. Ние от глад няма да умрем - ще внасяме хляб от държавите, дето, казват някои умници, цените били по-високи отколкото в България. :))

148

do 154

преди 13 години

Субсидиите са по-високи но не и колкото казваш ти, в България са 60% от френските. Но във Франция имаме 100% усвояване на субсидиите, тука 2/3 от производителите не могат да си попълнят документите. У нас производителността на труда в селското стопанство е 4 пъти по ниска от тази в "белите държави"! За родните производители - да фалират, не ми дреме за тях, от 20 години ни пробутват *** си...

147

Анонимен

преди 13 години

Защото Франция е държава, а България - не.

146

ха така

преди 13 години

нашите да ги фалираме и да ядем френски хлябако няма, пастиа на французите що им е по-евтино брашното ?

145

Анонимен

преди 13 години

От 22 години слшаме как хлебарите фалират , защото били благодетели на народа и продават на загуба. Как издържат тия хора да ни хрантутят почти четвърт век . Не им ли омръзна по един и същи начин да ни работят - и производителите на пшеница и потребителите на хляб!

144

Анонимен

преди 13 години

Пшеницата във Франция е по-евтина, понеже земеделските субсидии са 5 пъти по-високи отколкото в България. Повечето хора не разбират каква вреда нанася на българската икономика влизането във свободния пазар на ЕС. Вчера четох статия, че 80% от плодовете и зеленчуците в БГ, също са внос.

143

Анонимен

преди 13 години

До проф. АврамовКого ще питаш на изборите и къде? Последните години да си виждал предизборен митинг на партия някъде? Защото аз не съм. Изключвам крясъците на Сидеров и Доган. За поне последните два парламента предизборната "агитация" се водеше с пачки в катуните. И сега ще е така. И *** ще става все по-нетърпима.

142

проф. Аврамов

преди 13 години

Защо нямаме закон за спекулата с продукти от първа необходимост!!! Защо глобите са смешно малки. Как така за напомпани с жодно-солеви разтвори пилета глобите са по-малки от еднодневната им печалба! Защо законът не гласи: за констатирани груби нарушения с хранителни продукти с цел облага глобата да е 200% от оборота за предходната година, но не по-малко от 100 000 лв!На изборите дайте да ги питаме има ли подобен закон, време има!!!

141

наивник

преди 13 години

Пише: "Ние цяла година работим на загуба". Нали аз съм си ... та им вярвам

140

Анонимен

преди 13 години

Голям проблем на българина е, че не умее да се сдружава, страх го е да не го изпържат някои по-хитри от него. Но това си има основание, защото самият той ако има възможност би изпържил съдружниците си. Защото българинът от малък го учат да е "гявол" и да не изпуска кьоравото, а когато види дебелия край да се снишава. Затова наместо лебец, че си ручаме жабета още дълго време.