64

Debora

преди 12 години

Мъничък, сладичък...Медо Като порасне Медо семейството Логар от словенското село Подвърх ще бъде изпапкано по домова книгаВсички като сме мънички сме сладички.

63

Merlyn

преди 12 години

Да е жив и здрав мъника!

62

Стефан д-р Чолаков

преди 12 години

(продължение от предишното)- Пич, знам какво трябва да направиш. Сутринта *** на първа буна, свали гащите, легни по корем и лежи така поне два часа.Пича, бил пробвал всичко, отишъл сутринта на първа буна, свалил гащите, легнал по корем и като го напекло слънцето - бирата станала на г4з...

61

Стефан д-р Чолаков

преди 12 години

Някакъв тип се родил дефектен. Вместо г4з имал каса бира. Супер проблем - навсякъде гаври, никакъв полов живот, гадните шишета - дрънчат, абе въобще - мизерия. Половината доктори гледали недоумяващо останалите се заливали от смях. Пича много депресиран. Една от поредните безсънни нощи се разхождал по плажа във Варна и срещнал някакъв ужасно напушен тип. Разказал му своята трагедия, джанката много внимателно го изслушал и му казал:- Пич, знам какво трябва да направиш. (следва)

60

Темерут

преди 12 години

Те са много опасни, когато са на свобода, но отгледани от малки от хора, едва ли ще бъде такъв случая. В случая не съм много съгласен с твърдението на словенските природозащитници.

59

А ти ?

преди 12 години

Я погледни снимка 3 бе " ***"

58

до ятчо

преди 12 години

правиш ли разлика между ухо и вратле, ***

57

Темерут

преди 12 години

Кафявата мечка е всеядно животно, и само понякога ловува, или се храни с леш. Случва се да се появи и силен хищнически инстинкт, тогава наричат такива мечки "стръвници", но това не е правило при *** мечки, а по-скоро изключение. Все пак кафявата мечка не е гризли.

56

ятчо

преди 12 години

Мечо отсега пробва да пригризе врътлето на кучо! Ако успее го взимаме в софия, бая имаме...

55

Плуто за 53

преди 12 години

Мечето не е виновно бе? Природата го е създала така с предназначение. Те животните са умни, не са виновни, те просто са създадени така. като малки си играят, а когато пораснат стават агресивни защото трябав да си ловят дивеча сами и нападат. Всички животни си играят като бебета, а когато пораснат вече си тръгват по предназначението. няма виновна мечка. Има само непредпазливи хора. Трябва да се пазим от тях, но да не ги убиваме за кеф, но ако станат много на една територия те започват да нападат.

54

Темерут

преди 12 години

Хахахах, голям симпатяга е този Медо, кучето вярно се е видяло в чудо с него :))))Мечешко дечурлиго, какво да го правиш :)))

53

Анонимен

преди 12 години

Ха ха, уникална снимка.

52

прасчо

преди 12 години

Сладко как не егати злобстъра.

51

fsb

преди 12 години

Сладур :)

50

ангел

преди 12 години

след тези снимки ,днес денят ми ще е по-ведър!!!

49

Анонимен

преди 12 години

Малеии майката е еб*ло на дивана обаче :) и как гледа горкото псе само :)

48

Анонимен

преди 12 години

Колко сладичко! Да е живо и здраво мечето. Пък като порасне или отдавна ще е свикнало с хората или могат да го заведат в близкия зоопарк и да му ходят на гости. Гуш!

47

az

преди 12 години

сладко, сладко, *** глей как сладко отсега е налапало ушото на собаката... която май се е понас.ала, надниквайки в бъдещето ;))))))))))))))))))))

46

повече такива статии

преди 12 години

:) Прекрасно животинче.....Зарадвах се, да го погледам...Уж хищник, но...спазва вселенските закони за разлика от много хора. Да е живо и здраво и един ден да има много меченца :)

45

Nasty

преди 12 години

Жестоко, сладко мече:) и аз го искам:)