148

Внимание

преди 13 години

И все пак ще испея да пиша Този сайт наистина е ченгеджийски на мен нормален достьп са ми спряли от онзи ден само защото се опитах да спра ескалацията е цветущи писания цяла стрница се изливаха следователно не вярвайте на манипулитивния диалог и новини и адиос прехвьллям се на по нормален сайт за новини

147

Анонимен

преди 13 години

toi toa 147 moje i moderatora da e

146

Анонимен

преди 13 години

toi toa 147 moje i moderatora da e

145

Deutschland

преди 13 години

v Gemania govorat na 20 ezika i nema nikav problem , kakav e tvoq problem , da nema6 HEMOROIDI slu4aino , mi ima lekari za tqa zel

144

do:147

преди 13 години

misla 4e dosta poizlaga za dnes , samo pali6 fitila tuk

143

Анонимен

преди 13 години

Кава толерантност бе знаете ли как се чувстват българите по смесените райони,знаете ли ,че там те се чувстват малцинство.Карат ги да говорят на турски в някой магазини като им казват че ако не си пазаруват на турски нищо няма да получат.И после някои тук ще ми говори за толерантност да живееш в страх в собствената си родина,това нормално ли е.

142

преди 13 години

Няма ли ЛУДНИЦА за него, че се гласи за шеф на "Антимафия"???

141

"Успехите"

преди 13 години

Вирусът "Сидеров" държи в напрежение имунната система на българското общество. Формулирано с езика на програмистите, лидерът на националистите е "системна грешка", а системата май трябва да се рестартира.Как стана така, че освен "сбъркания чип", в българското общество се размножиха и "повредените файлове"? Въпреки алармените сигнали за опасността от националистическа зараза, която се разпространява от тези повредени файлове, през последните 20 години нямаше сериозни опити те да бъдат изтрити. Просто защото тяхното наличие в системата беше и продължава да се възприема като част от "нормалността".

140

Анонимен

преди 13 години

Поводът са събитията около Софийската джамия от 20 май, когато бяха атакувани мюсюлмани по време на петъчната молитва. Националистите на "Атака", според авторката са се опитали да извлекат от това политически капитал за идващите избори. Според германската журналистка обаче, има много българи, които намират станалото за срамно:"Онова, което се случи, е неприемливо и противоречи на нашите обществени норми", казва Йорданка Евгениева, която полага стрък карамфил пред джамията в знак на извинение за стореното от нейните съотечественици. Христо Петров, който я придружава, също е възмутен: "Българските мюсюлмани са мирни вярващи. Не бива с религията да се злоупотребява за политически цели, така, както прави партия Атака", добавя той.

139

DE

преди 13 години

Досега България беше считана за модел на толерантност в съжителството между християни и мюсюлмани. Ултранационалистите от "Атака" обаче се опитват да разрушат този мир, констатира С. Бьокер в репортаж за Дойчландрадио.

138

Mush

преди 13 години

Достоен българин! Успех!

137

Влко

преди 13 години

Безспорен защитник е той на българщината и противник на олигарсите разграбващи страната ни.

136

Чавдаров

преди 13 години

Волене, народа български е с теб! Повече от всякога се нуждаем от Лидер с твоите качества!

135

Лидия

преди 13 години

Времето работи за Волен и идеите, които изповядва, така че каквото и да правят днешните олигарси няма как да затворят устата на истината!

134

Анонимен

преди 13 години

Сидеров ще им секне кранчето на олигарсите.Само така трябва да им стане ясно че неможе да си правят каквото искат,защото все още има добри политици в страната ни.

133

Анонимен

преди 13 години

Последните седмици всички се обединиха срещу СИДЕРОВ. ГЕРБ купиха трима депутати от него за по 200 000 лева на година! ДПС, сините и БСП искаха да забранят АТАКА. Истината е, че каквото не те убие, те прави по-силен, така че всички направиха услуга на г-н Сидеров. Успех в начинанията, народът е с него!

132

666

преди 13 години

Сега всички пак ще скочат срещу Сидеров защото ги е страх ,че ще им обърка плановете и ще им разбие схемите.

131

Люси

преди 13 години

Крадливите *** са наясно, че няма да им се размине, ако Сидеров оглави комисията - все пак това е човекът, който още с влизането в НС ги нарече "грухтящи прасета и лоени топки" и през всичките тези години не се продаде.

130

Mushmorok

преди 13 години

Той е човекът точно за тази работа!

129

Анонимен

преди 13 години

Абе ще се сетят те че трябва някой да разбие системата на измамниците дано Сидеров да си свърши работата и да им напомни че има закони в тая страна.