261

...

преди 13 години

Кунева поне е доказан професионалист. Аз лично за нея ще гласувам. Нека ГРОБ се пръснат от яд когато тя стане президент.

260

Гражданин на света

преди 13 години

Фидосова да се кандидатира! За нея ще гласувам!

259

Кърлеж

преди 13 години

Много нагло но както се казва и два гласа да отмъкне в полза на *** все е файда.А прозтите нека да гласуват за нея бесепето пак ша ги оправи.

258

Sleepwalker

преди 13 години

Благодаря ви госпожо Кунева за кандидатурата !Вие сте нашият президент !Разбира се ,че винаги ще има недоволни...винаги ще има хора ,които искат да контролират всичко (включително общественото мнение). Да не говорим и за модата по форумите с поръчковите "хейтъри".Но разбира се ,ако няма противник ,няма да е интересно ;)Успех и на добър час !

257

Българан

преди 13 години

А я сега да видим Надето:Родена е на 9 август 1962 г. в София. Завършва испанска филология (1985). Работи като учител по испански език. 1986 - 1988 г. работи като журналист на свободна практика. Член на Съюза на преводачите в България. Превежда поезия от испански и английска литература.Започва политическата си кариера в Радикалдемократическата партия в България. Началник на отдела за международни отношения на РДП от 1990 до 1991 г.1991 г. - директор на пресцентъра на СДС по време на предизборната кампания за 36-то Народно събрание. 1991-1992 г. - говорител на правителството на СДС начело с Филип Димитров и началник на пресцентъра на Министерския съвет.

256

Българан

преди 13 години

Меглена Кунева е дъщеря на известния буфосинхронист и киноактьор Щилиян Кунев (който като студент по право в СУ е бил изпратен в концлагера Белене заедно с баща си юрист, завършил Сорбоната).През 1981 г. Кунева завършва право в Софийския университет Св. Климент Охридски. Защитава докторска дисертация в областта на екологичното право. Има допълнителни квалификации в Хага и в Georgetown University във Вашингтон. Известно време работи като журналист в БНР. От 1991 до 2001 г. работи в Министерския съвет като старши правен съветник. В този период участва в изработването на Закона за достъп до информация и множество екологични нормативни актове.

255

Iwan

преди 13 години

Меглена Кунева е омъжена за финансиста Андрей Пръмов, син на секретаря (1962-1978) на ЦК на БКП Иван ПръмовИван Пръмов е . министър на земеделието и горите в правителството на Антон Югов, секретар на Централния комитет на БКП (1963-1978), председател на Централния кооперативен съюз (1978-1986) и посланик във Варшава (1986-1988). От 1958 до 1990 г. е народен представител :)И тази мома като мутрата от Банкя е просто един проект на ДС и БКП

254

Червена наглост!

преди 13 години

Не ви ли писна от комунисти (индивиди принадлежащи към червената хунта доведена на власт от окупационнтата съветска армия през 1944) ? Таз е червена и в червата.....

253

Somebody

преди 13 години

Да, за нея бих се замислил дали да не гласувам!А и загубата на Герб на президентските избори, може да означава и предсрочни парламентарни малко по-късно! Нека Герб паднат - те замразиха доходите и докараха българина до мизерия отново след Жан Виденов! Битието определя бюлетината!

252

SILANCE

преди 13 години

Защо изобщо да коментираме една фигурантка?Вярно е,че през целия й живот е пробутвана като такава,каквато никога не е била,но толкова ли много е времето,ко-ето ще изгубим да се чудим какво да напишем за това вапцано с какви ли не полити-чески боички безличие?

251

Марк

преди 13 години

Червени платени драскачо, вярваш ли си!

250

Предсрочни избори!

преди 13 години

М. Кунева ще навре ГЕРБерастите в *** на политическата история!

249

blackradio

преди 13 години

Някъде пишеше, че е "независим" кандидат. Това идиотско словосъчетание, особенно отнасящо се до политика, може да се приеме като нормално само от ***.

248

Недоволен гражданин

преди 13 години

236!"За да може да падне Бойко Борисов, защото не е удобен!" Ама колко си прав че ББ е неудобен! И на мен ми е адски неудобен, от както дойде на власт на болшинството българи е адски неудобен, само на Цецо Консултанто, Федосиева наемодателката, онзи митничар футболиста на такива е адски удобен, ама на останалите - дупе да ни яко!

247

Българан

преди 13 години

Браво на Мигленчето че се кандидатира! Хубава, възпитана и образована. Има определен принос в приемането на България в ЕС иначе ако четем тъпанарите по - долу трябваше още да сме в групата на Украйна, Молдова, Грузия и т.н. аутсайдери!Ами била "Цял живот си е живяла като царица с привилегиите на ЦК на БКП"? Ами дайте да си изберем пожарникаря тогава дето никога не си е купувал картофи, и ни съветва сами да си ги садим! Аман от ***!

246

оня същия

преди 13 години

..точно Кунева не бива да става президент, точно тя не си мръдна пръста, не каза две думи, за се облекчат условията за приемане на БГ в Евросъюза, все едно не пратена там от БГ, а от Мадрид, нагла , сега пък и се приискало президент да става, другарката.....

245

kitaec__

преди 13 години

ДС ще даде едно рамо и на тази червена другарка

244

анонимен

преди 13 години

хм.не го побира ума ми.колко трябва да си на нагъл (нагла) та да се изтепосаш в пресата че искаш да бъдеш президент.на същите тия българи които лъга най нагло когато беше преговаряща за приемането ни в ЕС.и живя на гърбъ на пак всички тях и на държавната ясла. и за още 4 години се натиска.по достойно би било да се оттегли и я забравим веднъж за винаги.не се лъжи българино пак.да я накажем сега и за винаги..аман от стари муцуни провалили се в политиката.сал едната хубост (повяхнала)не стига

243

Анонимен

преди 13 години

И Фандъкова и Пръмова са WHITE TRASH!А те за президент са ръгнали...

242

OLE - комуне

преди 13 години

Цял живот си е живяла като царица с привилегиите на ЦК на БКП и сега иска просто да я изберем за Президент - после за огромната президентска пенсия!Мисли женицата за светлото си бъдеще!А трактора ще и изоре пътя към президентското столче...