527

idi se pregl;edai be

преди 13 години

ako ***, zapo4nes da si mislis 4e memeroida ti e klitor,zapo4nes da imas vseki mesec po 4-5 dena krvava diariai aka odis da si kopuas krastavici i morkovi se posiras-moe da si siguren 4e ot *** si stanal ambiaj, mrsen dolen liaFFF ***.

526

Анонимен

преди 13 години

abe 4e ne sa чудовища towa iasnoama чудовищHO smyrdi na guvna!

525

Европа

преди 13 години

Съдейки по тъжните задръстени коментари става ясно че е истина това което ми каза един приятел все още в България."Не се връщай изобщо. Всичко интелигентно замина по света. Тука останаха само ***, чалгари,*** селендури,грозни силиконови пачаврии,мутри и неграмотни простаци.И аз заминавам скоро."Сега вече напълно му вярвам.

524

анонимен

преди 13 години

подкрепям напълно думите на номер 521 природата е болна имено от такива с болни мозъци като хомо.лизби.и там подобни извръщения

523

Амбриажи сте

преди 13 години

Долни, леви ***.....какви чудовища ?

522

Европа

преди 13 години

Добре че хората от белият свят не разбират български.Ако можеха да прочетат тези кухи коментари щяха да си помислят че са отворили афганистански сайт.

521

от господа

преди 13 години

всички тези паради са паради на дявола в тях се е вселил дявола и трябва хората с господ да се пазят от тях и никога да не ги пущат на публични места.Затова стават толкова катаклизми ,убииства и зловещина в хората защото дявола надвива и се създават толкова много геиове и сатанински движения.Хора опомнетесе .убиваите зародишите на дявола докъто не е късно.

520

Анонимен

преди 13 години

ЯНЕ ЯНЕВ И СИДЕРОВ ЗАЕДНО ЛИ БЯХА НА ПАРАДА?

519

До АЗ

преди 13 години

Ако не си разбрало,с ,,ХетОросексуалните,, иронизираш себе си,а иначе аз не съм дискриминиран,просто не понасям обратни резби,нагли,прости и гнусни сте,ясно

518

АЗ

преди 13 години

Питате какъв парад, имате отговор, сега ви бил срещу принципите ... ами вземете решение де. Направете си! Кой Ви спира Вас "хетОросексуалните" (щом повече те кефи) ... айде, действайте ... щом се имате за дискриминирани ... отговорете по същия начин! Или това не се вписва във форумното плюене и не Ви е по силите?

517

К

преди 13 години

хахахах, доста битово елементарни хорица сте, но поне сте забавни :D

516

До АЗ

преди 13 години

Ние,,ХетОросексуалните,, нямаме нужда от,,какъвто и да е ораганизация,,Ние не парадираме че не сме сбъркани,ние хетОросексуалните сме такива каквито сме и каквито е определила природата да сме,а не като вас,такива каквито искаме ама не,пусто не сме

515

До К 525

преди 13 години

Човеко! Не познаваш нито старинния фолклор, нито съвременния.В миналото, относно мъж с голям корем, българинът е казвал: "Под голям камък - голяма риба!"В наше време, коремът на такъв мъж се определя като "мазол от любов". :)

514

До 525

преди 13 години

Това всичкото дето го изреди,ли те направи мека китка?

513

АЗ

преди 13 години

Вие, хеторосексуалните, направете си какъвто си искате ... организация и терен трябва ... като ги нямате, защо роптаете?! Не е сложно явно, щом някви си *** можем ... айде, действайте!

512

Неееееееееееееееееее

преди 13 години

Не искам подобни паради по улиците на моя град! Ако щат, някои да ми сложат и 1000 минуса.Ако вървим по тази логика, какъв парад да направим ние, хетеросексуалните?!

511

К

преди 13 години

За 90% от гордите бг хетеро мъже важи следното: приятелката ви рядко ви пуска; лъже ви че ви харесва със шкембе защото знае, че сте *** *** и ще се *** с най-добрата и приятелка; мразите работата си щото не сте учили едно време а сте тичали по долни *** и сега мизерувате и се мазните на шефа ви; карате няква *** бричка дето ви гълта заплатата; живеете в панелка; спортувате само когато майка ви ви накара да преместите нещо в къщатата; Иначе сте много оборотни и горди online!

510

АЗ

преди 13 години

То това е говежда история ... ти му говориш, оно си рупа. Ти пак му говориш, оно си блее. С грозните си и злобни коментари, все повече ме убеждавате да и да се включа в парада! А вие си злобейте ...

509

стг

преди 13 години

мисля си че сред *** има *** които си мислят че всички искат да са като тях ама ги е срам , възможно ли е да са толкова *** как мислите, и за това правят паради

508

Благо

преди 13 години

Естествено че са нормални хора, на запад дори деца им дават да гледат и осиновяват. Защо не може да ги приемете. Хора като хора стига с тези комплекси, не ви ли писна