182

Анонимен

преди 12 години

това е нагласен мач.

181

Анонимен

преди 12 години

Извинявам се, този коментар не беше предназначен за тази статия :)

180

Анонимен

преди 12 години

Глупости!!! Не познавате манталитета на англичаните и на германците. Това, че не беше в резервите, не означава непременно, че искат да го "изритат". Ние глезанковците, много лесно се палим и обиждаме! Така е преценил треньорът, така е сторил. Кои сте вие, че да диктувате кой трябва да играе и кой не. Това е класен отбор, а не българските "манекенки". С този треньор са постигнали това, което са. Аман от разбирачи...

179

през 93 ли беше

преди 12 години

94 ли беше забравих , но беше случайност ,просто тогава силните подцениха българите и сбъркаха ! Същото поколение игра още доста време ,ако бяха наистина добри ,щяха да имат и други успехи ! Както турците ,след 3 място на св. първенство ,последва и 3 място на европейско !

178

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

НА НАШИТЕ футболисти и Моуриньо или Гуардиола да им стане треньор все същия РЕЗИЛ ще бъдат. Напразно даваме грешни пари за скъпи чуждестранни треньори.Такива са ни футболистите, защото такъв ни е манталитета на нас българите. Гледаме да вземем парите, ама работа да не свършим, или ако свършим нещо то е "през куп за грош" колкото да отбием номера.

177

NoName

преди 12 години

Берое да бяхме пуснали по-достойно ще се представят от националния. Доказват го като играят почти за без пари и са на едно добро място в класирането.

176

Бат Божо

преди 12 години

Ако дойде Коко Динев и ще ОПРАВИ отбора

175

Анонимен

преди 12 години

ХАХАХА АМ КОРСИКА СА ГОТОВИ ТОГАВА ЗА КВАЛИФИКАЦИЙ САМО ФРАНЦИЯ ДА ИМ ДАДЕ НЕЗАВИСИМОСТ ТАМ И ГОТОВО!!! ХАХА

174

Баба Хакерка

преди 12 години

Аз живея дълго време в Гърция и там такова нещо не може да се случи

173

малееее

преди 12 години

срещу Корсика 1:0 , а срещу Турция сигурно 21:0 !

172

??????

преди 12 години

Защо да е резил??? Само 0-1-това си е автоматична победа......

171

Шрек

преди 12 години

в България се става футболист за да преследваш манекенки.вие не го ли разбрахте.то и треньора ни е един ...и той по манекенки

170

Виктор

преди 12 години

Да ги тресне чумата дано всичките ритнитопковци и шефовете им, и онези амсалаци дето ходят да ги гледат и да чупят седалки по стадионите и колите по улиците, дърт коч да ги натресе всичките, ама хубаво да ги натресе, та да им държи топло 300 години амахааааа

169

Анонимен

преди 12 години

Няма ли някакъв вариант наистина да се разпусне тва трагично отборче и да се състави нов, в който евентуално да останат Мартин и Стилиян?! Хора помислете,може би трябва да се повдигне някъде този въпрос ?!

168

Треснали ги

преди 12 години

ми треснали гикато го няма бат'Бойко да вкара гол, тъй ше ги тряскатай сега да се прибират да садят картофите, то за друго не ги бива, поне нещо полезно да свършат

167

Анонимен

преди 12 години

ОТБОР ЛИ БЕ ДА ГО ОПИШЕШ, *** ОТ КЛАСА. НАЙ-ДОБРИЯ НА ТЕРЕНА НЕ БЕШЕ БЪЛГАРИН, ПОКАЗАТЕЛНО...

166

Чубака

преди 12 години

Фекаломания... Ще дойдат и по-добри времена за футбула в България, но ние няма да доживеем за да го видим...

165

мхм

преди 12 години

абе имам чувството, че ако се събЕрем с комшиичетата от квартала ще ги "треснем" по-лошо ама няма как да ги приветстваме за среща.

164

харабийко

преди 12 години

Коя е тази хубава българска дума "по-вече"? Я кажи в кое училище учиш, че да знам да не записвам детето в него.

163

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

ЕДИН резил по-вече, голяма работа! На кой му пука!То държавата ни е пълен резил, вие за футбола сте се захванали.Че какво друго освен резил ще е и футбола. Напълно естествено.