81

спам за 100

преди 13 години

че то слънцето си изгрява винаги от едно и също място? Май си пиян? Много сте се възгордяли нещо човече? ти и вашите хора сте само едни хора - никога не забравяйте това! Каквито и костюми да имате, каквито и ракети и кораби да имате, пак сте си хора, а не - слънца! Мисля че гордостта главозамайва човек и му пречи да види, колко е обикновен? че ти не можеш да излезеш на гризли отраснала с голи ръце, а се фукаш? Би ли преместил гладен лъв с голи ръце, слон? Дай му гордост и ще се вазвеличи! Колкото до съветите зда правене на три деца, това е грях. Така пренаселвате земята. А щом съветваш този грях ти си вреден! Добре, от сега нататък няма да обичам слънцето, ни една добра дума за него няма да кажа. Щом вие сте слънцата вие ще светите! Но гледайте да е топло, красиво, светло, да са свежи растенията! Не е ли така, значи не сте слънца, а само едни горделиви човечета. Една испанка казва, че Слънцето е нейно? Вие пък се изкарахте слънца? Мисля,ч е дявола се е побъркал дето ви е дал гордост? Отлично се справяте с тази гордост поздравление!

80

Питащия

преди 13 години

Е, що им се слагаше толкова Б.Б. ? Няма един рез в съда! Даже Доган излезе най-големия геолог в ***. Нещо БиБи не ми стои стабилно. Абе тоя да не е гей - 2 булки го оставиха?!!

79

Анонимен

преди 13 години

ДПС да ги направят на салам "народен" то и без това никой не го купува

78

i

преди 13 години

kakto se e obrusnal USTATA MU PRILI4A NA JENSKI POLOV ORGAN:)

77

Ave

преди 13 години

AMJIK SURAT,ili kakto nie vikame domuz goyt, ,,,,puk ONBASHITO E KARMAZU ***,,VRA:))))))))

76

BG OREL

преди 13 години

tija da se blagodariat na England i France ako ne bjaxa spreli tija pijanici rusnacite sega Istanbul da e vBG kakva se4 ste6e da stane .

75

Анонимен

преди 13 години

ДПС - турската секция на БКП.

74

Петков до TURK

преди 13 години

Ти не си никакъв TURK, 100% си от кохортата на онова недоразумение волен!

73

азот

преди 13 години

Аб ебате, какво е това "***"? Така викаше съседа на магарето си вчера. Все тича и реве: Ела бре ***, ела че ти ритна самара у главуча! Сигурно е нещо комплимент?

72

Петков до 84

преди 13 години

Ако по-голямата част от родните ни политици бяха такива "жалки същества", като този на снимката и още едно "жалко същество" наречено командира, България щеше да бъде сега поне на нивото на Чехия!

71

спам за 86

преди 13 години

Ти обижздаш държавата ни? тогава и ти си враг. държавата не е скапана. Скапани са мафиотите дето го туриха в парламента. Е, те ни предадоха. да си се изядат накрая всичките един друг и тогава може и да потръгнат нещата в правилната посока за нас. но това не е пътят към Турция както си мечтаеш. пътят е - напред към развитие, а не разруха. Абе да си ви мислят тия дето са отговорни за тия неща! Аз повече няма да ви мисля и да ви чета новините. Ядосвам се все за чужди грехове.

70

Анонимен

преди 13 години

така е 20 човека за 20 г. направиха милиони,на гърба на собствените си избиратели.

69

ВЪПРОС

преди 13 години

а КОЛКО ли трябва да си глупав за да гласуваш за това жалко същество на снимката

68

спам за турчина

преди 13 години

Ако аз бях главен секретар на МВр, едва ли щеше да е така живота? Но живота ес ложен, интересите на много хора и групировки са преплетени през държавни и частни интереси. затова са и сложни нещата. Определено можеха да бъдат ип рости, ног и усложниха. А след като им харесва така, това да си го чукат на главите в МВР, парламента, министерствата, а не ние! ние само се възмущаваме на тая откровенна антибългарска и антидържавна политика. А това лично мен не ме прави унизен, а учуден - за какво?

67

Анонимен

преди 13 години

Долу крадливата партия дпс,цялото ръководство е за затвора,крадлива ***......нека българските мюсюлмани да се събудят от 20 годишния сън и да не гласуват за тая фирма.

66

спам за турчина

преди 13 години

Прав си дан и подиграваш. за срам обаче, не се срамувам аз. Защото зная, че българи ме предадоха и те носят вината за това,ч е ДПС е в парламента, че се заиграва с държавата в нейна вреда, че се подиграва директно от там. А колкото до справедливост, аз не вярвам в нея вече в тая държава. хората, които избирахме през годините са прекалено компроментирани в очите ни, за да им вярваме. А, реално зад Доган стоят бизнесс интереси на големи групировки по света и затова не го закачат. Но такъв е света.

65

спам за турчина

преди 13 години

Аз пък искам разследване за фирмите на Доган. доста дърводелски цехове ид руги неща му снасят май? та доста гори запалиха някои хора за да секат дървесина и изнасят за Турция? А това по закона на древните се наказва със смърт. но тук няма МВР, няма НСС, няма НСБОП освен имена и да напердашат някой дребна риба или неудобен май? За такива като Доган не смеят? защо ли? та каквато държавата, такъв и народа. какъвто народа, такава и държавата. Май сте прави турците за приказката: Интереса, клати феса

64

антитурчин

преди 13 години

turk .Сус бе, амжик!

63

ГЕРБер

преди 13 години

Никога повече комунисти и турци във властта!

62

Анонимен

преди 13 години

ДПС иска вот за цялостната политика на ГЕРБА народът иска отчет за цялостната грабителска дейност на Доган и ДПС.